Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Yaaa hemde nasıl ağrıyoo çok sinir bozucu. Umarım geçicidir
Ay fena valla. Geçen kızı banyo yaptırdım yatağın üzerinde. Benim yatak da alçak biraz. Hızlı giydiriyim üşümesin dedim ayaktayım ağlayacaktım belimin ağrısından o derece. İnşallah geçer hemen

Oyyy çok geçmiş olsun kuzu. Bel fena yaa
Rabbim en acilinden şifanı versin

Aynen bende oyüzdn hep oturarak yapıyorum canım

Hemde nasılll iğne yerim sızlıyorr resmenn banyo bile zarzor ediyorum kızımı geçecekk ama birsüree sanırım 6 ay çekecez boyle

Kaç kilo bebişiniz acaba.
4 kilo
Ay sorma bizimki de bu aralar ellerini kemiriyor Memeden güzel emiyor elini valla
Anlaşılan o ki eylülü bekleyeceğiz

Oyyy çok geçmiş olsun kuzu. Bel fena yaa
Rabbim en acilinden şifanı versin
Valla yaa amin amin sağolasın kuzum
Aynen bende oyüzdn hep oturarak yapıyorum canım
Bende acemilik işte üşümesin hızlıca giydiririm dedim de olmadı
Hemde nasılll iğne yerim sızlıyorr resmenn banyo bile zarzor ediyorum kızımı geçecekk ama birsüree sanırım 6 ay çekecez boyle
Ay geçsin valla ya feci
Kızlar kalça usg yi kaçıncı günde yaptırdınız/yaptıracaksnz??
Bizim çarşamba günü 60.gün oluyor. Sağlık ocağındaki hemşire 45.gün dedi. Bayram falan girdi araya

Sanmıyorum ondan kaynakli olduğunu ben sezaryenle dogum yapmadım ama benim de belim agrıyor. Sebebi bebek taşımak bence. Ozellikle bebek kucaktayken egilip kalmak beli çok zorluyor. Geçen bebek kucagimda uyudu onu yatagina koyarken belim öyle bir zorlandi ki bebegi biraz sertçe birakmak zorunda kaldim. Annem napiyosun bebegi paçavra gibi koydun dedi hatta ben bide geceleri korkudan sirt üstü uyuyorum sağa sola gogüslerimin üzerine yatarım da süt kanallarımı tıkarım korkumdan dolayı. Gece sırt üstü yatınca o belimin ağrısı asıl o zaman çıkıyor, belli bir süre o ağrınin gecmesini beklemek durumunda kaliyorum. Bizim bel sırt egzersizleri yapmamiz şart da işte gün içinde hengamede kaynıyor.

Kizlaarrr yaaa ben hala kanama görüyorum 1hafta yoktu bitmisti gene başladı bugün kan ve relg gibi ağrım var 1 hafta oncede boyleydi ayy lohusamiyım reglimi gorüyorum anlamadım hala ya

Ben pek taşımıyorum bebeği kucağımda en başından beri var çoğu kişi sezeryandan olduğunu söyledi bilemiyorum

Ben pek taşımıyorum bebeği kucağımda en başından beri var çoğu kişi sezeryandan olduğunu söyledi bilemiyorum
Sezaryenden kuzu bebeği taşimak başka egilip altını degiştirmek başka ikisinin ağrısı çok farklı bende yeğenimi çok taşıdım belim ağrımadı ama ikisinin agrısı farklı benim iğne yerlerim sızlıyo resmen anlaşilıyo

Bizim çarşamba günü 60.gün oluyor. Sağlık ocağındaki hemşire 45.gün dedi. Bayram falan girdi araya
Aa bana 1. Aylikken cektirin dediler, hatta randevu vermisler kendileri, sali gunu kalca ultrasonu vardi gidemicem diye iptal ettm onumuzdeki gunler gidicm, size niye o kdr gec soyledilerki

Kızlar bugün dişçiye gittim orada galoş giymiştim çıkarken muayeneden galoşlarla çıkmışım taa eve kadar öyle gelmişim bi Allahın kuluda uyarmazmı yaw çok unutkan oldum ben ya

Son düzenleme:
Evet değişik bi ağrı belim kopacak gibi oluyor
Aa bana 1. Aylikken cektirin dediler, hatta randevu vermisler kendileri, sali gunu kalca ultrasonu vardi gidemicem diye iptal ettm onumuzdeki gunler gidicm, size niye o kdr gec soyledilerki
Bilmiyorum ki. Hatta başka akrabam üniversite hastanesine gitti 3 aylıkken gelin demiş onlara da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…