Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar rezene çayı sütü arttırıyormuş içen var mı ? Birde markette sarılan paket rezene olur mu??
Süt arttırıyor diyorlar. Humananın rezene-kimyon çayı var oralet şeklinde bence ondan alıp iç.. Çünkü bir arkadaş bitki formunun çok keskin olduğunu söyledi.

Çok normal durumlar bunlar.. Bir çoğumuz yaşadık ama geçicek kendini motive et hepsi bir süreç
Güzelce anlatırsan eşin bence seni anlar.. Bizim para birimimiz yabancı paralar karşısında çok değersiz.. Annene de kızma bırakamıyor diye.. Bağımlılık çok fena bir şey bırakmak çok kolay değil. Düşün ben sigara vs içmem eşime bıraksın diye çok dil dökmüştüm zamanında ama onuda anlıyorum

Biraz beslenme arası açılmış ama 1 seferlikten bir şey olmaz diye düşünüyorum.
Kusma işini bende çözemiyorum kuzum.. şimdi nasılsınız?

3 tane doktor gittik biz tek çare probiyotik damla zinco gaz damlası ve adaçayı yağı ayak altlarına, bebe yagıyla karnına masaj. en cok masaj gündüzden başlıyorum. Karnını hep sıcak tutuyorum bide çok şükür bizim geçti 4 saat susmadan ağladıgını biliyorum

fışkırarak kusabilir canım benim büyük kızım öyleydi doydugunu bilmezdi sonra lusardı

İkisini de yemiyorum hiç teşekkür ederim yemek lazım doğru.
Bestlak ,humana,milk tea ,imom latte valla ner neler içiyorum .
Mamadan daha maliyetli ama çok fazla karbonhidrat tüketiyorm maalesef çok acikiyorm
Emziren anne diyeti nasıl oluyor ya hubeni aydınlat.
Ben karbonhidrat kessem sağlıklı beslensem bile yeter
Süt üretimini etkilemeyecek bir diyet programı oluyor. Yani çok katı olmayacak. Bence hepimizin diyet vakti geldi
Bakım örtüsü kullanıyor musun ben aldım ama üşengeçliğimden hiç sermiyorum altına:)
Bende hiç kullanmadım
Yok ya dünya kadar var duruyor hepsi bence çokta gerekli değilmiş aynı bende üşeniyorum
Bende
Canım bence de uzun açlık sonunda çıkarmış olabilir. Şimdi nasılsınız

Ben de bgn 3.doktora gittim. Günde 4 sefer sub simplex damla, bir kez probiyotik damla, bir de her emzirmeden önce verilen bir damla verdi, artı bir de d vitamini var günüm artık damla takibiyle geçecek. Ama doktor kendisi de cok medet umma damlalardan dedi. Su dolu kovaya koyduk bgn hic sakinleşmedi karnına dusuk ayarda fon makinesi tuttuk o biraz ise yaradı ama kısa süreli. Gündüzleri masaj da yapıyorum yrn da şu termal bebek kemerlerinden alacağım karnını sıcak tutan belki o ise yarar 3.ayı dolsun diye resmen gun sayıyorum

Şimdi durumu nasıl canım
Hay Allah yaa
Çok şükür iyi herhangi bir şey yaşamadık
Biraz beslenme arası açılmış ama 1 seferlikten bir şey olmaz diye düşünüyorum.
Kusma işini bende çözemiyorum kuzum.. şimdi nasılsınız?
Ay evet sorma pazar sabah 7 de kalktım direksiyon sınavımız vardı akşama kadar ordan da bahçeye gittik geç geldik. Yatış o yatış alarmı kapattım her zamanki gibi ama kızım em geç 4.5 saatte uyanırdı mamaya. O da uyanmamış garip bi şekilde saatlerce aç kaldı diye çok üzüldüm bi firladim ama yataktan vicdan azabı çektim

Valla şok oldum fışkırsa bile oraya nasıl gitti anlamadım
fışkırarak kusabilir canım benim büyük kızım öyleydi doydugunu bilmezdi sonra lusardı
Valla fışkırsa bile oraya nasıl oldu anlamadım çok uzak geldi bana
Çok şükür iyiyiz bir sorun yaşamadık. Belki de olabilir dediğin gibi

Annelik kuzum güzel ama stresli çok iyi anlıyorum. Yorgunluktan olabiliyor. Bende bazen duymuyorum alarmı saatin aştığı oluyor geceleri..
Demekki o kadar fışkırtabiliyor bebekler bende şaşırdım senden duyunca..

Annemde aynısını dedi belis hastaneden çıksın sigarayı bırakacağım dedi. Bırakmadı benide baya germişti bu durum. Sigara içip gelip kızımı kucağına alıyorsun diyordum birde prematüre daha dikkat etmesini beklerdim ama nedense vazgeçemiyorlar

Canım üzülme aç olsa mutlaka uyanırdı bende bazen kapatıp uyumuş oluyorum sonra koştur koştur mama hazırlıyordum nasıl uyanmadım diye. Kesin ahsen fışkırarak kustu. Çünkü bizimki de öyle kusuyor arada. Ağzından burnundan öyle bir geliyor ki üstü kirlenmeden heryeri kirletebiliyor.

Bağımlılık farklı bir şey tatlım onlar açısından da zor..

Hem de ne stres valla
Ay evet dokundukça aaa buraya da kusmuş aa burda da var dedim durdum şaşkın şaşkın

2 numaraya geçmen lazım. Bir de o 2 numarayı aldığın zaman 2.deliği kendin delmen gerekiyor yoksa 1 den farkı olmuyor.

3 numarada 2 delik açık 1 delik kapalı. Ben yerinde olsam 3 numara alırım. 2 delik açık zaten. 3.aya geçince de 3.deliği açarsın

C civcivsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…