- 5 Mart 2021
- 6.174
- 9.018
- 148
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #66.481
Süt arttırıyor diyorlar. Humananın rezene-kimyon çayı var oralet şeklinde bence ondan alıp iç.. Çünkü bir arkadaş bitki formunun çok keskin olduğunu söyledi.Kızlar rezene çayı sütü arttırıyormuş içen var mı ? Birde markette sarılan paket rezene olur mu??
Çok normal durumlar bunlar.. Bir çoğumuz yaşadık ama geçicek kendini motive et hepsi bir süreçSelam canim evet girmeyi çok istedim ama giremedim. Bir türlü alışamadım gece uyanmalarına yorgunluğa. Sürekli yatsam uyurum ama onu da yapamıyorum.
Keşke güzel şeyler yazabilseydim buraya ama yazacak bir şeyim yok. Kendimi çok ama çok kötü hissediyorum uzun zamandır. Sanırım lohusa depresyonu yada hormonlar beni mahvediyor.
Benim gibi olan var mı? Sürekli birilerine kızıyorum alınıyorum sonra suçluluk duygusu pişmanlık beni öldürüyor sanki ve bunu durduramıyorum.
Biraz beslenme arası açılmış ama 1 seferlikten bir şey olmaz diye düşünüyorum.Kızlar ya 23.30 da mamayı verdim. 03.30 a alarm kurdum en geç 4 saatte veriyorum. Alarmı kapattım uyumuşum. Uyusam bile en geç 4.5 saatte uyandırdı kendi. Uyanmamış bi kalktım saat 06.30çok vicdan azabı çekiyorum yaa. Çok yorgundum bende uyumuş kalmışım ahsende uyanmamış.
İçirdim mamayı yatırdım wc ye gittim. Bi geldim eşim başında duruyor kusmuş. Eşim derin uyur kusma sesine imkansız uyanmaz normalde. Ama öyle böyle değil üstüne kusmuş tamam ama yatağın içinde reflü yatağı var onun sağ ve sol iki tarafına yorgana da kusmuş hem de baya var. Anlamadım oralara kadar nasıl kusar mesafe var arada. Fışkırdı mı naptı. Bide hiç bu kadar kusmazdı üşüttü mü acaba ya
3 tane doktor gittik biz tek çare probiyotik damla zinco gaz damlası ve adaçayı yağı ayak altlarına, bebe yagıyla karnına masaj. en cok masaj gündüzden başlıyorum. Karnını hep sıcak tutuyorum bide çok şükür bizim geçti 4 saat susmadan ağladıgını biliyorumBizim de kolik sancılarımız Nirvana yaptı bu aralar ne yapacağımızı şaşırdık. Daha önceleri arabayla çocuğu uyutmak icin gece dışarı çıkanlara hayret ederdim ama başıma geldidün akşam hic bir şekilde susturamayinca bindik arabaya Çukurlu yollardan geçtik araba iyice sallansın diye ama hic işe yaramadı ne yaparsak fayda etmiyor yrn doktora götüreceğim belki damlamızı değiştirir Kolik icin cozum bulanlar var mi acaba?
fışkırarak kusabilir canım benim büyük kızım öyleydi doydugunu bilmezdi sonra lusardıKızlar ya 23.30 da mamayı verdim. 03.30 a alarm kurdum en geç 4 saatte veriyorum. Alarmı kapattım uyumuşum. Uyusam bile en geç 4.5 saatte uyandırdı kendi. Uyanmamış bi kalktım saat 06.30çok vicdan azabı çekiyorum yaa. Çok yorgundum bende uyumuş kalmışım ahsende uyanmamış.
İçirdim mamayı yatırdım wc ye gittim. Bi geldim eşim başında duruyor kusmuş. Eşim derin uyur kusma sesine imkansız uyanmaz normalde. Ama öyle böyle değil üstüne kusmuş tamam ama yatağın içinde reflü yatağı var onun sağ ve sol iki tarafına yorgana da kusmuş hem de baya var. Anlamadım oralara kadar nasıl kusar mesafe var arada. Fışkırdı mı naptı. Bide hiç bu kadar kusmazdı üşüttü mü acaba ya
İkisini de yemiyorum hiç teşekkür ederim yemek lazım doğru.
Bestlak ,humana,milk tea ,imom latte valla ner neler içiyorum .
Mamadan daha maliyetliama çok fazla karbonhidrat tüketiyorm maalesef çok acikiyorm
Süt üretimini etkilemeyecek bir diyet programı oluyor. Yani çok katı olmayacak. Bence hepimizin diyet vakti geldiEmziren anne diyeti nasıl oluyor ya hubeni aydınlat.
Ben karbonhidrat kessem sağlıklı beslensem bile yeter
Bende hiç kullanmadımBakım örtüsü kullanıyor musun ben aldım ama üşengeçliğimden hiç sermiyorum altına:)
BendeYok ya dünya kadar var duruyor hepsi bence çokta gerekli değilmişaynı bende üşeniyorum
Canım bence de uzun açlık sonunda çıkarmış olabilir. Şimdi nasılsınızKızlar ya 23.30 da mamayı verdim. 03.30 a alarm kurdum en geç 4 saatte veriyorum. Alarmı kapattım uyumuşum. Uyusam bile en geç 4.5 saatte uyandırdı kendi. Uyanmamış bi kalktım saat 06.30çok vicdan azabı çekiyorum yaa. Çok yorgundum bende uyumuş kalmışım ahsende uyanmamış.
Ben de bgn 3.doktora gittim. Günde 4 sefer sub simplex damla, bir kez probiyotik damla, bir de her emzirmeden önce verilen bir damla verdi, artı bir de d vitamini var günüm artık damla takibiyle geçecek. Ama doktor kendisi de cok medet umma damlalardan dedi. Su dolu kovaya koyduk bgn hic sakinleşmedi3 tane doktor gittik biz tek çare probiyotik damla zinco gaz damlası ve adaçayı yağı ayak altlarına, bebe yagıyla karnına masaj. en cok masaj gündüzden başlıyorum. Karnını hep sıcak tutuyorum bide çok şükür bizim geçti 4 saat susmadan ağladıgını biliyorum
Çok şükür iyi herhangi bir şey yaşamadıkŞimdi durumu nasıl canım
Hay Allah yaa
Ay evet sorma pazar sabah 7 de kalktım direksiyon sınavımız vardı akşama kadar ordan da bahçeye gittik geç geldik. Yatış o yatış alarmı kapattım her zamanki gibi ama kızım em geç 4.5 saatte uyanırdı mamaya. O da uyanmamış garip bi şekilde saatlerce aç kaldı diye çok üzüldüm bi firladim ama yataktan vicdan azabı çektimBiraz beslenme arası açılmış ama 1 seferlikten bir şey olmaz diye düşünüyorum.
Kusma işini bende çözemiyorum kuzum.. şimdi nasılsınız?
Valla fışkırsa bile oraya nasıl oldu anlamadım çok uzak geldi banafışkırarak kusabilir canım benim büyük kızım öyleydi doydugunu bilmezdi sonra lusardı
Çok şükür iyiyiz bir sorun yaşamadık. Belki de olabilir dediğin gibiSüt üretimini etkilemeyecek bir diyet programı oluyor. Yani çok katı olmayacak. Bence hepimizin diyet vakti geldi
Bende hiç kullanmadım
Bende
Canım bence de uzun açlık sonunda çıkarmış olabilir. Şimdi nasılsınız
Annelik kuzum güzel ama stresli çok iyi anlıyorum. Yorgunluktan olabiliyor. Bende bazen duymuyorum alarmı saatin aştığı oluyor geceleri..Çok şükür iyi herhangi bir şey yaşamadık
Ay evet sorma pazar sabah 7 de kalktım direksiyon sınavımız vardı akşama kadar ordan da bahçeye gittik geç geldik. Yatış o yatış alarmı kapattım her zamanki gibi ama kızım em geç 4.5 saatte uyanırdı mamaya. O da uyanmamış garip bi şekilde saatlerce aç kaldı diye çok üzüldüm bi firladim ama yataktan vicdan azabı çektim
Valla şok oldum fışkırsa bile oraya nasıl gitti anlamadım
Valla fışkırsa bile oraya nasıl oldu anlamadım çok uzak geldi bana
Çok şükür iyiyiz bir sorun yaşamadık. Belki de olabilir dediğin gibi
Canım belki hemen yedirip yatırdığın için kusmus olabilir mi? Yatakta reflü yatağı olduğu için belki akmıştır? Yine de izle. Benim oğlan da sürekli kusuyor dik tuttuğum halde bazen oturur pozisyonda iken bile kusuyor. Endişelenme sakin ol ama gözlemle. Umarım bişeyi yoktur.
Annem burda ama onunla da sigara konusunda anlaşamıyoruz buraya gelmeden bırakıcam dedi bırakmadı azalttı sonra doğum olunca bırakıcam dedi yine bırakamadı bende gerilip duruyorum zaten. Sigarasını onun alması beni rahatsız ediyor dolar belli yani. Ben alsam sürekli ona da rahatsız oluyorum eşim yabancı bunu anlamayabilir diye geriliyorum açıkçası ve ona da yansıttım.
Eşimle de hamilelik stresi lohusalık derken ona da gerilip tartışıyordum arada ve annem şahit oldu ister istemez şimdi Türkiye’ye dönmek istiyor. Bu şekilde dönmek istemesi çok üzüyor beni. Planımız uzun kalmasıydı. Gerçekten hem kızgın hem kırgınım herkese kendim de dahil. Duygularım çok karışık.
Çok şükür iyi herhangi bir şey yaşamadık
Ay evet sorma pazar sabah 7 de kalktım direksiyon sınavımız vardı akşama kadar ordan da bahçeye gittik geç geldik. Yatış o yatış alarmı kapattım her zamanki gibi ama kızım em geç 4.5 saatte uyanırdı mamaya. O da uyanmamış garip bi şekilde saatlerce aç kaldı diye çok üzüldüm bi firladim ama yataktan vicdan azabı çektim
Valla şok oldum fışkırsa bile oraya nasıl gitti anlamadım
Valla fışkırsa bile oraya nasıl oldu anlamadım çok uzak geldi bana
Çok şükür iyiyiz bir sorun yaşamadık. Belki de olabilir dediğin gibi
Bağımlılık farklı bir şey tatlım onlar açısından da zor..Annemde aynısını dedi belis hastaneden çıksın sigarayı bırakacağım dedi. Bırakmadı benide baya germişti bu durum. Sigara içip gelip kızımı kucağına alıyorsun diyordum birde prematüre daha dikkat etmesini beklerdim ama nedense vazgeçemiyorlar
Hem de ne stres vallaAnnelik kuzum güzel ama stresli çok iyi anlıyorum. Yorgunluktan olabiliyor. Bende bazen duymuyorum alarmı saatin aştığı oluyor geceleri..
Demekki o kadar fışkırtabiliyor bebekler bende şaşırdım senden duyunca..
Ay evet dokundukça aaa buraya da kusmuş aa burda da var dedim durdum şaşkın şaşkınCanım üzülme aç olsa mutlaka uyanırdı bende bazen kapatıp uyumuş oluyorum sonra koştur koştur mama hazırlıyordum nasıl uyanmadım diye. Kesin ahsen fışkırarak kustu. Çünkü bizimki de öyle kusuyor arada. Ağzından burnundan öyle bir geliyor ki üstü kirlenmeden heryeri kirletebiliyor.
Ablası değerli oğlunun kıyafetlerini yollamışNeyini yanlış anlamışsın yırtık kıyafetlerin acaba
Şimdi bir şey derim de yeri değil tövbe estağfurullahAblası değerli oğlunun kıyafetlerini yollamışsaklıyomuş
Geç kalmışsın 1 aylıkken değiştirmen lazım 2 delikliye geçecektinKızlar phılıps avent biberon kullanıyorum biberon başlığı değişiyormuş sanırım 62 günlüğüz bugün değiştirmeli miyim ne alacağım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?