Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Yaa ben de bu c.tesi gidicem bu aşı için illa tam minimum iki aylık mı olmasi gerekiyor ki? Bu pazar tam iki aylık oluyor ama c.tesi gitmeyi planliyorduk ona göre pazara alayım randevuyu?
Biz bugün yaptırdık canım. Tam 2 aylık olduktan sonra yapılıyor diye biliyorum ben

Bol antikor olsun. Boncuk ya sen bilirsin. Şimdi bu verem aşısı iz olan aşıymış ya. Hemşire kolunda iltihap şişlik kızarıklık olur korkma dedi iz olacak dedi. Bizde öyle bir şey olmadı. Aşı mı tutmadı acaba diye düşündüm. Kuzenim de sonradan kızarıyor o dedi bilemedim. Sence

Biz de bugün olduk ateşsiz atlatırlar inşallah kuzular sütle kıvamını açmayı ilk kez duydum ben de

Evet kuzum sanki sivilce gibi oluyo donumamak gerekiyor . Ama hemen olmaz o sen daha yeni yaptırdın aşıyı dimi.

Ya bizimkinde de olmadı Ay ins tutmuştur

Kuzum bazılarında sonradan oluyor,mesela benim oğlumda da hiç bir iz yoktu ben de tutmadı mi diye düşündüm ama aylar sonra beyazladi orası aşı izi oluştu.

Bu bebiste de ilk.gun şişti kanadı mesela .

Demekki değişebiliyor her çocukta

Doktorlada bir şey pek konuşulmuyor ama bakalım 2 eylülde randevu var bir sorucam.

Nasıl yani calpol direkt vermiştik biz. Sütle mi karıştırdın. Ben verdikten sonra emzirmiştim.

Sonradan oluyormuş sanırım. Şuanlık bizde de bir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…