Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Evett cok emzirdiğin için olurr bendede oluyo bian bi olmuyo bian bi oluyo ama kilosu iyi gittiği icin mama vermedim doktorum yetersizde demedi yoksa belli olurdu

İki ayrı firmanın var. Biri 3 doz (2-4-6) diğeri 2 doz (3-5) ayları yanlış yazmış olabilirim tam emin değilim sen seçiyorsun markasını..
İkiside aynı amaca hizmet ediyor. İnternetten edindiğim bilgiye göre (doktor videolarından). Sadece doz farkı var. 2 ayrı firma ürettiği için..
Jou bildiğim kadarıyla açıklamıştım görmedin sanırım

Reactions: Jou
Hiç fark yok kuzum sadece isimler değişik yani firma farkı gibi düşün. Bn 3-5yaptırmıştım bu kızımda da 3-5yaptırcam inş.
Menenjit aşıları daha erken kuzum ama dr una sor yine de . 5yaşa kadar yapılabiliyor onlar sürekli yenisi çıkıyo hatta biraz da pahalı ama yaptırmak iyi tabi.

Yaptıranda var baya bende yaptırmayı düşünüyorum malum salgın var artık hayat eskisi gibi değill
Kesinlikle yapılması gerek bence de , çünkü ishal çok sık görülen bi hastalık ve bünyeleri çok hassas olduğu İçin önemli bnce savaşmaları açısından

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…