Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar ya sinekler için bir şey kullanıyor musunuz? Her yerde sineklik olduğu halde bugün üvez dolmuş resmen eve. Sürekli beni ısırıyor iğne sokar gibi 2 tane öldürdüm 3. kaçtı sürekli kızın başında bişeyler sallıyorum ısırmasın onu diye

Canim doktor bize nurse harveys önerdi
Yatağının kenarlarına sık tenine sıkmak yok dedi

Eklentiler

• Screenshot_20220817-045212_Trendyol.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 52
Ami
Nasil yedin soğanı az mı canim ben az yiyorum salatada fln gaz yapmadi şükür
Ay bol bol süt olsun aminnn
Amin canim yok valla söğüş yaptim yarim sogani yedim okadar özlemisim gaz yapmadi henuz yaomaz insallah

merhaba herkese. benim meme ucum emzirdikten sonra iki yandan sıkışımış gibi oluyor. internette bebek memeyi doğru kavradıysa şekil değişikliği olmaması gerek diyor. kavramaya çok dikkat ediyorum, bebeğim ağzını çok açıyor, kahverengi kısmı ağzının içine sokarak emziriyorum, alt dudağı dışarı kıvrık oluyor. ama yine de sıkışıyor. sonra da o kısım kan çekilmiş gibi bembeyaz oluyor. vazospazm deniyormuş. sizin meme ucu da sıkılıyor mu emzirdikten sonra??

Benimkide sıkıyo beyaz oluyo ucu dediğin gibi normalmiki bu kızz ben pek dert etmedim

Kızlar ben rotarix aşısını bugün yaptırdım damla şeklinde ağız yoluyla veriyor hemşire iki doz şeklinde kızım 2 ay 16 günlük fiyatı 795liraydı
Yaa ben de bu c.tesi gidicem bu aşı için illa tam minimum iki aylık mı olmasi gerekiyor ki? Bu pazar tam iki aylık oluyor ama c.tesi gitmeyi planliyorduk ona göre pazara alayım randevuyu?

Benimkide sıkıyo beyaz oluyo ucu dediğin gibi normalmiki bu kızz ben pek dert etmedim
emzirirken ağrımıyo da sonrasında sızlıyo baya benim bi de 3 ay oldu hala göğüs kalkanı olmadan gezemiyorum. meme ucu aşırı hassas. bakıyorum ünlülere bikini filan giyiyolar, ben ölürüm sızıdan ondan dert edindim kendime ben mi bişeyleri yanlış yapıyorum acaba diye. senin de sızı oluyo mu sonrasında? bu beyazlama normal değil bence ya, baya meme ucu problemi diye geçiyo hatta. ama tabi sende sızı olmuyosa takılcak bişey değil :)
bi de bu beyazlık geçene kadar sıcak tutun diyolar, gümüş kapak filan daha kötü yapıyo o yüzden

Yoo benim sızlamiyo canım
Ben hic takmiyorum gögus kalkanı aldım ama odaha bi acıyo artık doktoruk bana memeucune vitamin versi onu yapıyodum şırıngayla çok ii geldi dahada hiç olmadı yara sadece ilkbasta bia cıyo geciyo hemen

benim de yara yok da hassasiyet var. ben sütüm az olduğu için çok uzun emziriyorum, ondan daha çok etkiliyor sanırım günde 7-8 saatim emzirmekle geçiyor neyse ama en azından şu beyazlama konusunda tek olmadığımı öğrendim

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…