Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Yarın bende ailemin yanına gidiyorum umarım bana iyi gelirde benimde geçer canım valla yoksa böyle çok zor ')

Dolmuyor dediğin göğsümden emzir kuzu bir de sağ olmadı ama dklarca olmasın bu sefer çok salınım olur..

Reactions: Jou
Aşıdan sonra calpol kullananiniz var mi kizlar? Ne kadar kullaniliyo lazim olursa aklimda olsun
Bana sağlık ocağındaki ebe bir çay kaşığı verebilirsin dedi ama ben ateş olmayınca vermedim. Huzursuzluğu oldu tabi ama zaten gazlı bir bebek olduğundan huzursuzluğa alışığız maalesef
Yarın bende ailemin yanına gidiyorum umarım bana iyi gelirde benimde geçer canım valla yoksa böyle çok zor ')
Gelir tabi gelmez mi hem çoğumuz benzer şeyler yaşadığımıza göre tamamen hormonal. Hormonlarımızın esiri olmayalım

10 gun önce yendiğimiz meme reddi/grevi doktorumuzun dedigi herseyi yapmamıza rağmen tekrar başladı iki gündür özellikle akşamları memede çığlık çığlığa ağlıyor. Pes etmeden veriyorum tabi sık sık elimden geldiğince ama bu durum beni çok uzuyor. Basına gelen ve cozum bulan var mi acaba ?

Huzursuzluğunu alsın diye kullandık tatlım. 1 çay kaşığı..
Ay bana bi tatli kasigi dediler, bilmeden etmeden soyluyolar heralde iyiki vermedim ya bi tatli kasigi, minnacik cocuk tatli kasigi neymis
Bana sağlık ocağındaki ebe bir çay kaşığı verebilirsin dedi ama ben ateş olmayınca vermedim. Huzursuzluğu oldu tabi ama zaten gazlı bir bebek olduğundan huzursuzluğa alışığız maalesef
Biraz mizmizlaniyo bnmki suan, agrisi mi var acaba diye uzuluyorum bende ama ates olmazsa vermicm, bazi doktorlar da ek gidaya gecmemis cocuga verilmez ya da 3 aydan kucuklere verilmez diyolar, kafam karisti cok

Tatlı kaşığı çok fazla 2 aylık bebek için.. tam 3 farklı ebeye sordum hepsi çay kaşığı dedi.
Bende senin gibi vermemeyi düşünüyordum. Annem verelim dedi küçükken bizede vermiş ateş çıkmadan onu dinlemedim. Aradan 4-5 saat geçince artık ebeye sordum böyle böyle diye bence de ver deyince verdim.
Bir yerde okumuştum 2 aylık bebeklere verilebiliyormuş. Çok takarım kafaya böyle şeyleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…