Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Aynen kuzu ya. Biz tetanoz da bile nasıl zorlandık. Bnm minik dün kolunu pek kaldıramıyordu mesela acıyo demekki
Tetanozda kollar fenaydı ya evet Benim oğlum çok hareketli kolları ayakları hiç durmuyor heralde o da zorluyor biraz. Aşı oldum biraz sakin durayım demiyor

Bugun biz de 2. Ay asilarini olduk, karma aşı ve zaturre olan iki taneyi yaptirdik, verem asisini da 1 hafta sonra yaptiricam, hepsini ayni gun yaptirmak istemedim, cok agladi kuzucum uzuldum, insallah ates fln yapmaz atesten bende cok korkuyorum, eve geldigimizden beri de biraz huzursuz gibi

Tetanozda kollar fenaydı ya evet Benim oğlum çok hareketli kolları ayakları hiç durmuyor heralde o da zorluyor biraz. Aşı oldum biraz sakin durayım demiyor
Tetanoz asisi dediginiz hangisi karma asinin icinde mi?

Tetanoz hamileyken biz olmuştuk ya ondan bahsettim bizim bile kollarımız ağrıöıştı diye ateşsiz geçer inşallah bizim olmadı çok şükür huzursuzlukk dışında bir şey

Eşimde almayı düşünüyordu dedim o kadar para vercez duracak mı bakalım

Kızlar merhaba 2 hafta önce regl olmuştum bugün tekrar kanamam var reglimiyim yine anlamadim normalmi bu durum ?

Ayy bu lafın çok dokundu...benim de aklıma ölüm geliyor bazen kızımı arkada bırakma düşüncesi çok korkutuyor. Allah hepimize uzun ömürler versin inşallah

Ayyy bu bende de oldu geçen hafta Allah korusun kötü bir hastalığım olursa bana birsey olursa kiZim ne yapar diye oturdum ağladım kendi kendime. Sonra dedim kendine gel Simin o kadar uğraştın kayıpların oldu sonunda tedaviyle bebeğin oldu bu günleri çok bekledin şimdi olmamış şeylerle günlerini zehir edip kızını da stresinle huzursuz etme. Geçti gitti şükür. Şimdi bol bol kızımı alıp dışarı çıkıyorum plansız programsız çok iyi geliyor. Sizlere de tavsiye ederim

Heh buldum siz vermissiniz, ne kadar verdiniz calpolu acaba kilosuna gore mi veriliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…