Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bizim hemsire nasi umursamadan 1 tatli kasigi dedi gecti ya, cok sinirlendim simdi, ya arastirmadan verseydim, valla iyiki burdasiniz da sorup fikir alisverisi yapiyoruz, cok tesekkurler cevap icin
1 ya da 1.5 çay kaşığı dedi bize hemşire
Evt olmasi gereken o, bzm hemsiremiz 1 tatli kasigi dedi, cok geldi bana da burda soriyim dedim, iyiki sormusum

Bizim kız rekora gitti daha yeni uyudu gece 3 den sabah 9 a kadar ayaktaydi sonra 1 saat uyudu 10 da kalktı 10 dan bu yana uyu uyan uyu uyan geçti daha yeni uyudu 8 den bu ya da 6 tur döndüm

Allahim ya nasıl öyle der sinir oldum hemşireye ...
Biz 3 hafta önce oglum eşim ben korona olduk kızıma geçmedi geçerse ne yapabilirim diye doktorla yazistik ateşi olursa 6 saatte bir bir çay kaşığı calpol dedi
Asi günü de hemşire ateşi.olursa calpol verirsin dedi
Ben vermek istemedim ates olmadan sonra huysuzlaninca verdim rahatladı
Aşıdan sonra bide cok uyudu 5 saate yakın aksama doğru başladı 2 gün sürdü

Ne güzel valla şanslısınız. Biz bursadayız. Bursanın suyunu çok överler "bursada su çésmeden içilir" diye slogan vardı hatta bi ara ama ona rağmen çeşmelerdeb kireç akıyo desem yeridir
O dediğiniz teleferik ve civar bölgeler için geçerli, direkt dağ suyu içiyorlar, suları da güzel ama biraz uzaklaştıkça şu başka yerden geliyor sanırım. Ucevler besevler nilüfer gibi yerlerde çok kireçli su çünkü.

Kızlar merhaba 2 hafta önce regl olmuştum bugün tekrar kanamam var reglimiyim yine anlamadim normalmi bu durum ?
Bende de 4 5 gün önce karın ağrısı ve pembe akıntı oldu, regl oluyorum sandım ama olmadım öyle kaldı. Bugun yine karın ağrısı başladı, silince peçeteye geliyor ama devamı yok. Böyle böyle düzelir herhalde ben de bilmiyorum. Kızıma doğum yaptığımda direkt başlamıştı düzenli bir şekilde. Bilemedim ben de.

Kızlar benim bebeğim sürekli uyuyo bu aralar sizinde öylemi? Sadece gündüz bir kaç saat uyanık o kadar. Emzirmeye uyandrıyorum gözünü açamıyo 10-15 dk emiyo geri uyuyo
Benim oğlan da 2 gün boyunca öyleydi. Hatta dün nerdeyse hiç oyun oynamadık, duyuruyorum uyuyor, altını değişiyorum uyuyor, paso uyudu bütün gün. Artik tam korkmaya baslayacaktim ki bugün normale döndü çok şükür. Ya ihtiyaçları var ya da sıcaklardan bayılıyor bebeler

Ay bende akşam olunca uyusun meyve veya dondurma yeyim diyorum uyumuyor uyuyunca da ben yemiyorum

Kızlar bebeğim bugün sürekli ıkınıyor inler gibi ses çıkarıyor gaz damlası veriyorum kakasını çişinide yapıyor düzenli olarak, gazını da çıkarıyorum ama bugün sürekli böyleydi keyfi de yoktu acaba neden olabilir bilen varmı

Evt biz de 2 hafta önce olduk, ates cikinca bize de fitil verdiler, 3te birini verdim bi kere sadece, calpol vermemislerdi
Ayy simdi bu cocuk neden uyanmadi neden uyuyo bu kdr diye kendimi yiyodum iyiki söyledin şu uyku durumunu, sanki butun gun taş taşımış yorgun dusmus gibi uyuyo cocugum, uzuldum bende dedim acaba asi mi agir geldi, boyle agir uyumasi 2 gun mu surdu?

Uykusu nasıl uykusu mu var? Benimkinin yeni huyu uykusu gelince inliyor gibi ee ee der gibi yapıyor kendi kendine

1 gün sürdü derin bir uyku halindeydi kimisini halsizlestirirmis aşı demekki bizdede öyle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…