Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Evet canim daha uygun ama premium care bize en iyi geldi cok kotu pisik olmustu yavrum hatta dur sana atayim resmini ilk sleepy kullanmistim sonra buna gectim
Çok kötü olmuş. Sleepy çünkü kuru bırakmıyor popoyu ıslak kalıyordu öyle olduğunu görünce devam etmedim. Pahalı falan ama mecbur alacağız artık napalm

Evet canim daha uygun ama premium care bize en iyi geldi cok kotu pisik olmustu yavrum hatta dur sana atayim resmini ilk sleepy kullanmistim sonra buna gectim
Ah yavrummmm kıyamam ben oglumda da kızımda da molfix kullanıyorum
Kızımda sleepy denedim olmadı molfix e gectim

Ah yavrummmm kıyamam ben oglumda da kızımda da molfix kullanıyorum
Kızımda sleepy denedim olmadı molfix e gectim
Molfixde iyi diyolar ama ben en azindan 3 4 ay prima kullanayim dedim cok kotu olunca icim el vermedi 5. Ayda molfixe gecebilirim

Hepsi mi ayni olur bunlarin ya yicemmm sıpaları
Hepsi aynı vallahi yenmicek gb degilki yaaaa
Sonunda tatil bitti yoldayız uyumadı bizimki bakıp bakıp gülüyor arabanın içinde son 1 saattir eeee piş piş çalıyorum abisi uyudu bizim kiz Bana misin demedi

Hepsi aynı vallahi yenmicek gb degilki yaaaa
Sonunda tatil bitti yoldayız uyumadı bizimki bakıp bakıp gülüyor arabanın içinde son 1 saattir eeee piş piş çalıyorum abisi uyudu bizim kiz Bana misin demedi
3 saatlik piş pişi emzirirken aciyorum uyusun diye ben uyuyorum o cuk cuk vallahi bizi parmaklarinda oynatirlar

3 saatlik piş pişi emzirirken aciyorum uyusun diye ben uyuyorum o cuk cuk vallahi bizi parmaklarinda oynatirlar

Vallahi öyle ya benim de uykum geliyor
Ya bizimkini kucakta gezdir oda oda gıkı çıkmaz ama kucakta ve oturuyorsun başla mizmizlanmaya

Kızlar gündüz bizim kız uyumadı şimdide uyanmıyor 3.5 saat oldu asla ne meme aldı ne mama acaba uyandırmasam acıkıp kendi uyanır mı siz bu durumda napıyorsunuz

Kızlar gündüz bizim kız uyumadı şimdide uyanmıyor 3.5 saat oldu asla ne meme aldı ne mama acaba uyandırmasam acıkıp kendi uyanır mı siz bu durumda napıyorsunuz
Canim ben 5 saate kadar bekliyorum doktor demisti 5 saat beslenmeden durabilir diye
Eğer yatma vaktimse uyandiriyorum yatmadan önce emziriyorum

Canim ben 5 saate kadar bekliyorum doktor demisti 5 saat beslenmeden durabilir diye
Eğer yatma vaktimse uyandiriyorum yatmadan önce emziriyorum

Normalde 3 saat olunca yavaş yavaş uykusunda huzursuzlanmaya başlardı şimdi hiç napsamda uyanmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…