Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kizlar ben kucuk bi kavonaza karbonatli sulu pamuklar yaptim emzirmeden once kullaniyorum cok sukur bi sorun olmadi pamukcukla ilgili sizde deneyin isterseniz

Kan ilacı ne verdiler kuzum. Onlarında içerikleri farklı oluyormuş. Birde 4. Ay aşısı hepatit b ve diğer 2. Ayda bacaktan yapılan aşılar var dimi.. Ateş yapabilir dediler mi?
Belis için rotayı sordun mu?

Vegaferon vermiş canım. Ya kan ilacı da kabız yapmıyor mu bizimki zaten 3 4 günde bir yapıyor nasıl olacak

Kizlar sizin bebislerin agzi sulaniyormu ya benimki bu aralar tükürük yapiyor hep bide baloncuk yapiyio onu normalmi anlamadim hic ilginc gelio bana
Normal canım ben sürek ağzını siliyorum birde parmağını emiyor ozaman daha kötü oluyor :))

Merhaba
Tesekkur ederim deneyeyim inşallah rahat eder

Ben prima aktif bebek aldım en son onu kullanıyorum o bi tık daha uygun
Evet canim daha uygun ama premium care bize en iyi geldi cok kotu pisik olmustu yavrum hatta dur sana atayim resmini ilk sleepy kullanmistim sonra buna gectim

Eklentiler

• 20220708_141646.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 66
Kizlar sizin bebislerin agzi sulaniyormu ya benimki bu aralar tükürük yapiyor hep bide baloncuk yapiyio onu normalmi anlamadim hic ilginc gelio bana

Ağzı sulanıyor bide köpükler yapıyor baloncukların hahahaha
Bide otukurukleri yatmayı da beceremiyor oksuruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…