Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar selam Verem aşımız var çarşamba. İlla gün verdikleri tarihte mi götürmemiz gerekiyo bebişleri. İl dışındayım da ben bi kaç gün sonra götürsem oluryomu tecrübe edeniniz var mı?
Haftada 1 gun geliyormus oda 5 asi falan oluyormus bildigim kadariyla istersen ebeye sor bi

Sabahtan beri uyumadık bi tek kucakta memede kestirmelerimiz mevcut

2 saat uyusun diye uğraştığım bebemin gözlerinin 10 dk sonra hiç uyumamış gibi acık olduğunu göreli sadece 1 dk olmuştur

Kızlar selam Verem aşımız var çarşamba. İlla gün verdikleri tarihte mi götürmemiz gerekiyo bebişleri. İl dışındayım da ben bi kaç gün sonra götürsem oluryomu tecrübe edeniniz var mı?

Bende il dışındayım bulunduğum yerde yaptırıcam. Yaptıramazsan 2 hafta sonra geldiğinde yaparız dediler hemşireler

Doktor onay verirse 5.ayda başlamak istiyorum. Domates alerjik olduğu için 1 yaşa kadar vermiycem ondan kapya yaptım. Bende irmikle vermeyi düşünüyorum. Amaa kabak aksine daha iyi diye biliyorum ben ishal olduğunda kabak vermeyin diyorlar.

Valla ablamda bana diyor her şeyi yedir az az ver yemeklerden ben vermedim bak seçiyor yemek diyor

Son düzenleme:
Evt normali o aslinda

Aa sen bensin aynen bende annem ymk getiriyo, yazik bizee
Yine şanslıyız yemek getiren var zaten gaz yapıyor diye doğru düzgün bir şey yiyemiyorum. Karnım doysun diye de basıyorum ekmeği yakında kapılara sığamıycam
Ayy keske bnm annemde yakin olsa ben denizlideyim o aydinda gurbet cok zor
Çok zordur ya kv falan yakın mı

Kızlar bebeğimin ic yanağında beyazlıklar var sanırım pamukcuk oldu acıyo mudur aceba yarın kalca usg icin gidecegiz o zaman onu da gösteririm de sizin oldu mu nasıl gecirdiniz

2 saat uyusun diye uğraştığım bebemin gözlerinin 10 dk sonra hiç uyumamış gibi acık olduğunu göreli sadece 1 dk olmuştur
Benim de dün tüm gün gece de dahil öyleydi yarım saatte bir uyandı hep

Kızlar bebeğimin ic yanağında beyazlıklar var sanırım pamukcuk oldu acıyo mudur aceba yarın kalca usg icin gidecegiz o zaman onu da gösteririm de sizin oldu mu nasıl gecirdiniz
Bizim dilde hafif var sorcam bu gidişte. Ama karbonatlı su ile silince geçiyormuş. Yarın doktora sorup deneyebilirsin eğer başka önerisi yoksa.

Birde beni ekleyin bende çok kasıyorum Rahat olmak isterdim bizimde komşular var hiç özen bir şey yapmıyorlar bebekler gelişi güzel büyüyor

Kızlar bugün kan ilacına başlandı. 4. Ay aşısı için gittiğinizde veriyorlar. Eczaneden alın derlerse siz vermiyor musunuz deyim normalde onların vermesi gerekiyor bilginize
Kan ilacı ne verdiler kuzum. Onlarında içerikleri farklı oluyormuş. Birde 4. Ay aşısı hepatit b ve diğer 2. Ayda bacaktan yapılan aşılar var dimi.. Ateş yapabilir dediler mi?
Belis için rotayı sordun mu?

Kan ilacı ne verdiler kuzum. Onlarında içerikleri farklı oluyormuş. Birde 4. Ay aşısı hepatit b ve diğer 2. Ayda bacaktan yapılan aşılar var dimi.. Ateş yapabilir dediler mi?
Belis için rotayı sordun mu?

Şuan yanımda değil eve gidince bakıp söylerim canım. F ile başlayan bişeydi ama. 4. Ay aşı için gittim bugün nedense sistemde görünmedi bir kaç gün sonra yine gideceğim. Tam bilmiyorum neler olduğunu. Rota içinde unuttum ya iyi hatırlattın sorayım sağlık ocağına

Mrb size hamak öneririm.benim oglum inanilmaz gazli bir bebek,yemeyi cok seviyo tabi gazi da cok oluyo haliyle.(aslinda sadece anne sutu aliyo ama).cozumu hamak almakta buldum.carsafta sallaninca gazi dagiliyodu bi nebze simdi hamakta sallanarak sakinlesiyo.kurtaricimiz oldu

Birde beni ekleyin bende çok kasıyorum Rahat olmak isterdim bizimde komşular var hiç özen bir şey yapmıyorlar bebekler gelişi güzel büyüyor
Vallahi hayret ediyorum ya nasil bukadar rahat insanlar 6 ay olmadan bebege dondurma tattiran bile var ben mama hazirlarken cezveyi bin kere yikiyorum biberonuda oyle dondurma yedirseler benim oglana bayilirim heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…