Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kizlar dişim tuttu 4 gündür çekiyorum yarın a randevu aldım emzirirken sorun olmaz diye biliyorum int baktım 3 saat emzirmeye diyor ben benim kizi 1 saat zor durduruyorm fikri olan var mı

Kizlar dişim tuttu 4 gündür çekiyorum yarın a randevu aldım emzirirken sorun olmaz diye biliyorum int baktım 3 saat emzirmeye diyor ben benim kizi 1 saat zor durduruyorm fikri olan var mı

Ben 7 dolgu yaptırdım, 3de diş çektirdim canım hamilelik bütün dişlerimi götürdü :) ona göre yapıyorlar zaten. Dolguda mesela uyuşturmadılar. 20lik çekildi dikiş atıldı ilaç vermediler falan. Bir sıkıntı olmuyor yani

Kızlar benim kız uykuya dalamıyor yine dun gece de yarım saate bir uyandık ya ne önerirsiniz

Kızlar benim kız uykuya dalamıyor yine dun gece de yarım saate bir uyandık ya ne önerirsiniz

Öyle yapınca ben güzelce yıkıyorum sonra karnını doyuyorum kesintisiz uyuyo hatta diğer besleme saatinde zor uyandırıyorum ozaman :)

Kızlar gündüz bizim kız uyumadı şimdide uyanmıyor 3.5 saat oldu asla ne meme aldı ne mama acaba uyandırmasam acıkıp kendi uyanır mı siz bu durumda napıyorsunuz
Benimki gece ilk uykusunu 4 ya da 4.5 yapiyo.bide cok iştahli bi bebek olmasina ragmen.hic korkma bence birak uyusun alişsin

Ya kıyamam benimde 2 dolgu hamileyken yapıldı
Son ayda bu dişim ağrıdı doğum sonrası dedim şimdi yine başladı
Benimde ole 36 yasindayim ilk defa bu hamilelikte dis ağrısı çektim

Evet çoğunlukla o
Evet canim daha uygun ama premium care bize en iyi geldi cok kotu pisik olmustu yavrum hatta dur sana atayim resmini ilk sleepy kullanmistim sonra buna gectim
Ay çok kötü olmuş kız geçmiş olsun. Ben sleepy kullanıyorum bi sorun yaşamadım çok şükür. Büyük oğlum alerjikti onda buna benzer pişikler olurdu. Böyle ipliklerde ben hametan ve trosyd kullanıyordum sonra eski bi atletle kremin üstünü kapatıp bezi takıyordum iki güne varmadan toparlıyordu. Aklında bulunsun. Bence bi alerji açısından da değerlendirmelisiniz. Çok sık pişik oluyorsa alerji olabilir
Kızlar gündüz bizim kız uyumadı şimdide uyanmıyor 3.5 saat oldu asla ne meme aldı ne mama acaba uyandırmasam acıkıp kendi uyanır mı siz bu durumda napıyorsunuz

Benimki 40+3te 3.430 doğdu. Benimki de daha dursaydı normal doğum riske girecekti ehehee. Suni sancıyla başlattık ve 24 saatte anca getirdik hanfendiyi. Anası gibi oburiks
Kızlar bnm nasibim dolap uygulamasında kapalı ya hiç bişe satamadım . 3şey koydum hala duruyo
Bende 2 ürün ekledim yok satılmadi
Al benden de o kadar kızlar. Neler koyuyorum satılmıyor. Bende veriyorum hayrına
Ben cimcimelerle koşturmaca, pek giremiyorum ben de malesef, hamileyken rahat rahat forumda takılmayı ve sizler özledim
Her şey yolundaysa sorun yok tatlım. Arada yaz haberimiz olsun. Öperim minnaklarını da seni de
Ya açıkcası ben mevsimin de ozaman ne varsa taze taze yedirmeyi düşünüyorum en güzeli
Bende senin gibi düşünüyorum canım

Vallahi hayret ediyorum ya nasil bukadar rahat insanlar 6 ay olmadan bebege dondurma tattiran bile var ben mama hazirlarken cezveyi bin kere yikiyorum biberonuda oyle dondurma yedirseler benim oglana bayilirim heralde
Bende benzer şeyler yapıyorum senin gibi aslında onların yaptığı kadar olmasa da bir tık rahat olmak güzel olabilirdi. İnsan geriliyor her şeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…