Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Demir takviyesi

Kızlar instagramda prema ve onun anneliği sayfasında Demir ilaçlarının içerikleri irdelenmişti. Renklere göre içeriği güzelce ayırmış prema bence çok faydalı olmuş. Ben tam inceleyemedim o yüzden marka yorumu yapamıyorum şuan önden atayım zamanı gelenler faydalansın
Demir takviyesi yazan yere tıklayın
Sana verilen belki vardır içlerinde M -Murphy kuzum

Bebegim 3 aylik oldu cok sukur ama son 2-3 gundur oglen uykusu berbat durumda en fazla 30 dk uyuyor bitmis durumdayim benim gibi olan var mi neler yaptiniz
Bebeklerdeki 45 dk dondugusune yakalanmişsiniz:)artik hep 45 dk uyuyup uyanacak,siz sabirla tekrar uyutursaniz zamanla uyumasi gerektigini anlayip tekrar uyur:)

Oyy maşallah de kız 7saat çok iyi Hergün mü böyle oturdu mu düzen
Evet uzun zamandır böyle. 12 de mama içer 4 saatte uyanırdi uyanmasa da ben uyandırıyordum. Ablam artık uyandırma acıkınca uyanır o dedi. Şimdilik böyle gidiyor bakalım nazar değmesin yavruma

Kızlar bebeğine su veren var mı? Ben aklıma gelirse her emzirmeden sonra 2 çay kasıgı veriyorum. Hem ağzı temizleniyor hemde saf suya ihtiyacı vardır havalar cok sıcak. Bu arada doktor da ver dedi.

Kızlar sleepy extra kullanıyorum stoklamiştım diye mecbur kullanıyordum. Bukadar sızdıracağını tahmin etmemistim açıkçası. Kullanan varmı ben hic memnun kalmadım. Hangi bez markasını önerirsiniz bana

Kızlar bebeğine su veren var mı? Ben aklıma gelirse her emzirmeden sonra 2 çay kasıgı veriyorum. Hem ağzı temizleniyor hemde saf suya ihtiyacı vardır havalar cok sıcak. Bu arada doktor da ver dedi.
Ben veriyorum mama içtiği için ver dedi doktor. Aslında gerekte yokmuş. Ama her mamadan sonra vermiyorum günde 1 2 kez ancak o da az bişey

Sleepy natural kullanıyorum 3 numaraya geçtim memnunum ben

Prima premium care kullanıyorum memnunum biraz pahalı ama şimdiye kadar sıkıntı yaşamadım.

Ben baby turco kullanıyorum çok da memnunum

Evet uzun zamandır böyle. 12 de mama içer 4 saatte uyanırdi uyanmasa da ben uyandırıyordum. Ablam artık uyandırma acıkınca uyanır o dedi. Şimdilik böyle gidiyor bakalım nazar değmesin yavruma
Ne güzel ya send dinleniyorsundur gece uykusu bambaşka oluyo çünkü . Mama alan bebeklerin genelde gece uykusu güzel oluyo zaten ya

Şimdi size bir sorum olucak fikrinizi almak istiyorum bacılar. Benim kızın poposunun üzerinde gamzesi var yani sakral gamzede deniliyor. ultrasonda bşy çıkmadı denildi beyin ve sinir cerrahide baksın dedi doktor araştırma hastanesine gittik profosör yerine asistanı vardı ve emar istedi 4 ayrı emar 1 saat sürecek ve anestezi verilicek. 2 aylık bebeğe 1 saat anestezi bide ultrasonda bşy çıkmamışken kararsız kaldım siz olsanız ne yaparıdınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…