Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bebegim 3 aylik oldu cok sukur ama son 2-3 gundur oglen uykusu berbat durumda en fazla 30 dk uyuyor bitmis durumdayim benim gibi olan var mi neler yaptiniz

Canim sabah 5 den beri ayaktayım
Bu saate kadar en az on kere uyumaya çalıştı 20 dk en fazla uyuma süresi kafayı yemiş durumdayım surekli kucağımda uyumak için uğraşıyoruz

Amiiinn duy sesimiziiii bu duanın üstüne satılırsa bendensin He gel izmir e bacım gezdireyim
Ahahah tamam biraz da etiket yapın. Aynı kategoride başkasına yorum yapanları kendinize etiketleyin falan mesela benim bi tane puset var hiç kullanmadık yedek almıştık. Onun aynısına başkasına yorum yapmış biri. Benimkide o istediği fiyata yakın hemen etiket yaptım kendisine

Aa gamze olunca ne oluyor sıkıntı mı bu durum? Ay ben olsam sanırım yaptırmazdım çok küçük 1 saat anestezi falan

Canim cok küçük riske atilmayacak ise yaptırırdım eger süre varsa biraz daha beklerdim

Gamzesi olması kötü bir şey mi bizim de yanaklar gamzeli

Kızlar gündüz bizim kız uyumadı şimdide uyanmıyor 3.5 saat oldu asla ne meme aldı ne mama acaba uyandırmasam acıkıp kendi uyanır mı siz bu durumda napıyorsunuz
Ben 3 haftadir hic bir şekilde o uyanmadan uyandırmıyorum. Doktorumuz artık bu şekilde devam etmemizi söyledi. (Ki benm bebeğim erken ve ufak doğdu suan yaşıtlarından geride)
Ben prima premium care kullanıyorum çok da memnunum hatta bazen şaşırıyorum bezi bir açıyorum her yer kaka göbeği, beli vs. beze bakıyorum kıyafete bakıyorum her hangi bir sızma yok. Pahalı biraz evet ama parasını sonuna kadar hakediyor bence.

Ben olsam sanırım ikinci bir beyin ve sinir cerrahına gider tetkikin gerçekten yapılıp yapılmaması gerektiğini teyit ederdim. Hatta gerekirse 3

Kizlar bebislerinizin gıdılarina krem suruyormusunuz ya benimkinin kizarmis bepanthol sursem faydasi olurmu
Bizimkinin geçen hafta gıdısı degil de yanakları kızardı isilik gibi oldu dr Bepanthene Sensiderm sürmemi söyledi sabah akşam. Ben bir gun sabah bir gun de akşam sürdüm geçti. Ama yine de doktorunuza bir danışın derim, her bebişin cildinin kremlere toleransı aynı olmayabilir.

Bu arada belki alakasız olacak ama kızımı kayıplar sonrası tedavi ile uğraşlar sonucu erken de olsa dünyaya getirebildim. Buraya yoruma yazınca hamilelik günlüğünde doğumdan bu güne şu kadar gun geçti yazıyor ya, Yorum yazıp onu görmek bile beni çok mutlu ediyor, şükürler olsun hepimizin yavrusunu Allah bizlere bağışlasın

Amiiin çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…