Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
En az 3 aylık olmadan yaptırma bence o zaman bile küçük başka doktora vs de git olmadı canım.. Çok küçük 2 ay.. Bize 3 aydan önce sünnet izni bile çıkmadı.

Çok şükür aminnnn

Kızlar bebekler ile günlük aktiviteleriniz neler hangi oyunları oynuyorsunuz

Cingirakli oyuncaklarıyla oynuyoruz
Karnına eski usul ağzımla hava basıyorum ses cikinca gülüyor
Oyun halisinda vakit geçiyoruz
Ce yapmaya da başladım bazen napiyo bu bakışı atiyo bazende gülüyor

Primanin beyazi da mavisi de guzel.ama premium care daha guzel.hic sizdirmiyo

Kalca ugs icin doktora götürdüm evde koydugum gibi uyudu bidaha muayenede biraz uyandı isi bitince koydugum gibi uyudu jsjs ama eve gelince rutine devam tabi sjsj
Maşallah inşallah durur canim
Benim kıza hiç bisi fayda etmiyor
Kanguru sling ana kucağı bebek arabası ama bir şekilde bebek arabasına alistircam rekorumuz şuana kadar 10 dk öğlen dişçiye gittim bide bebek arabasina koyduk uyku sersemi olduğu için 5 dk bakındı sonra yaygara başladı tabi eşim boş bebek arabasını taşıyor bende kizi kucamda bide kucakta yüzü dışarıya bakacak evdede ole
Oturmayacaksin gezdircen arkadaş babyjorn ana kucağını övdü ondan alıp denicem

Persentil eğrisinden bakarakta anlarsin zaten gelisimini.nazar degmesin 7 saatine:)ama malesef 4.aydan sonra duzenleri degisiyo,nasil uyutulmuşsa kalkip o şekilde tekrar uyutulmak istiyo tadıni çikar:)
Benimki kendi uyuyor çok şükür bebeme nazar değecek konuşmayım ben daha fazla

Kızlar bebekler ile günlük aktiviteleriniz neler hangi oyunları oynuyorsunuz
Zeka kartları
Oyun halısı
Sohbet
Çıngırak
Şimdi bi tane sesli lama aldım aslında böyle sesli şeyler almayım diyordum ama hoşuma gitti görünce
Tummy time yapıyoruz arada da
Valla başka neler yapılır bilemiyorum aslında değişik şeyler olsa onlar için de farklılık olur

Kızlar bu kanguru ne güzel bir seymis yas ohhh bebis saatlerdir uyudu sjsjjs
Yenidogan aparatı kullanıyor musun. Bende alacaktım ama hava çok sıcak hem kanguru hem o aparatın içinde sıkılır asla durmaz bebiş o yüzden vazgeçtim yoksa çok istiyorum maşallah seninki ne güzel durmuş
Cingirakli oyuncaklarıyla oynuyoruz
Karnına eski usul ağzımla hava basıyorum ses cikinca gülüyor
Oyun halisinda vakit geçiyoruz
Ce yapmaya da başladım bazen napiyo bu bakışı atiyo bazende gülüyor
Hahah yerim ya onun bakışını gülüşünü her anları ayrı bir güzel

Aynen canım hemen hemen aynı şeylermiş bende değişik bir şey var mı kaçırdığım bir konu var mı diye sorayım dedim sesli şeyleri çok seviyorlar ya şu hışırtılı kitaplar varua denk gelirsem ondan almak istiyorum tummy time için de kullanılır

Öyle vallahi her bebeğin şanslı doğmasını diliyorum onları sevecek koruyup kollayacak bir aileleri olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…