Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Özel hastane canm ama numarasını almayı unuttum ilk kontrolde heyecandan bu gittiğimde alacağım inşallah. Saatte geçti yarın Bi arayayım doktoru en iyisi

Reactions: kdv
Kızlar merhaba transferimin 4. Gunundeyım. Her regl öncesi bacak ağrım olur ve şu an da da bacak ağrım başladı olumsuza yoruyorum.sizde yaşayıp pozıtıf gördünüz mü?
hiçbir şeye yormamaya calış arkadaşım, avakoda ye ve bol su iç dinlen. Bu çok farklı belirti bazılarında oluyor bazılarında olmuyor. 10. Gün öncesi kullanılan ilaçlardan kaynaklanıyormuş.

Özel hastane canm ama numarasını almayı unuttum ilk kontrolde heyecandan bu gittiğimde alacağım inşallah. Saatte geçti yarın Bi arayayım doktoru en iyisi
aynen gitmektense mesaj atabilirsin ya da mail adresini kullanıyorsa mail atabilirsin. için rahat eder

Kızlar selamm bu kan uyuşmazlığı hakkında bilginiz veya bi tecrübeniz var mı??

Benim var canım. 25. Haftada sanırım iğnesi yapılıyor. Benim 2. Gebelik olduğu için ve kanamam olunca ilk hafta hemen yapıldı iğnesi. Senin ilk hamileliğin mi

Hadi hayırlısı ozaman bakalım . Düşünmüyorum olumsuz olumlu düşünelim. Ya ben herkesin motivasyonunu yüksek tutmaya çalıyorum ama millet geriyor. Herşey hepimiz için güzel olcak.

Kızlar yorulunca ağrılarınız oluyor mu? Rahmimin oldugu yer çok ağrıyor yorulunca. Doktor normal demişti ama beni 1 ay sonra çağırdı o zamana kadar ohooo
Benim de bazı günler oluyor canım rahim genişliyor bence yani Google iyiki var çok şiddetli ve sürekli değilse sıkıntı değil yazıyor

Canım benim de seninle tıpatıp aynı ilerliyordu. Ben bugün gittim kalbi atarken gördük ama duyamadık. Haftaya salı da inşalllah duyacağız. İnşallah sende duyarsın bu cuma

Benim var canım. 25. Haftada sanırım iğnesi yapılıyor. Benim 2. Gebelik olduğu için ve kanamam olunca ilk hafta hemen yapıldı iğnesi. Senin ilk hamileliğin mi
Evet ilk hamileliğim bende bugün öğrendim 28. Haftada ve doğumdan hemen sonra iğne olmam gerektiğini söyledi bende biraz endişelendim korkulcak bi durum mu acaba

Evet ilk hamileliğim bende bugün öğrendim 28. Haftada ve doğumdan hemen sonra iğne olmam gerektiğini söyledi bende biraz endişelendim korkulcak bi durum mu acaba

Hiçbir korkulacak yönü yok canım. Bir sıkıntı yaratmıyor çok şükür.

Umarım olmaz ama eğer kanamanız olursa 28. Haftadan önce, kanamadan maksimum 72 saat sonra, iğneyi yaptırmalısınız. Düşük vs gibi bir durum olursa da aynı şekilde yaptırmak gerekiyor. Dilerim hiçbirine gerek kalmaz.

Benim de pembe kanamam oldu ama doktor düşük önleyici iğne verdi kan uyuşmazlığı ile ilgili birsey söylemedi

Çok mu oldu yoksa lekelenme tarzında mı pembe kanaman, bazı doktorlar hemen uygun görmüyor nedense. Benim kırmızı kanamam olmuştu bayada oldu oyüzden belki yaptı bilmiyorum.

Yatmaktan sıkıldım bende popişim agrıdı valla hiç benlik değill ama elimde değil uyuşugum çok

Aaa ben :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…