Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Aynı endişe bende de var canım.
Cumartesi 8+0 olacak, hala devam ediyor mu telaşı sardı şimdiden.
Hiç bitmiyo bu kaygılar, ne zaman bitecek onu da bilmiyorum.

Kuzum cuma günü ne kadarlık oluyorsun, bende cumartesi gideceğim inşallah ama benim doktorum kalp atışı duymak için umutlu gelme daha geç de duyulabilir durduk yere moralini bozma dedi
6+1 oluyorum kuzucum ama vajinal bakılıyor benim vajinalde de duyuluyormuş galiba yani dinletmese de görüyormuş doktor tabiki bazen geç duyulan da oluyırmuş. Umarım duyarız da rahatlarız bir nebze bir sonraki kontrole kadar sen kaçsın şu an?

Aynı endişe bende de var canım.
Cumartesi 8+0 olacak, hala devam ediyor mu telaşı sardı şimdiden.
Hiç bitmiyo bu kaygılar, ne zaman bitecek onu da bilmiyorum.
Ah canancım kayıp yaşayanlarda daha da kaygı oluyor malesef bazen bir çöküyorum az önceki gibi ama toparlandım şimdi bişeyler hep kötü gitmek zorunda değil sonuçta ilki düşük olup sonraki sağlıklı olanların oranı daha fazla. Bu sefer sağlıkla gelsin inşallah bebişlerimiz

Canım benim kaybim yok ama bende çok endişeliydim doktor başta goremedi kalp atışını 1 hafta bekleyelim demişti son anda kalkmadan gördü ama o bende bir korku oluşturdu.
Rahat olmaya düşünmemeye çalış olumsuzunu düşünme inşallah duyarsınız duymazsanız da zaten bekleyelim diyor doktorlar sonra duyan o kadar çok kişi var ki

Aynı bende yaaa hasta gibi yatıyorum hiç hoş değil valla. 1 aydan fazladır işe gelmiyordum bugün geldim ancak
Kızlar gittim simdi geldim. Bebegim iyi cok sükür kalbini gördüm duydum
Bende hafif derecede idrar yolu enfeksiyonu cikmis ilac verdi insallah gecer bakalim
Hadi gözün aydın geçer o da sıkıntı olmaz
Kızlarrr varsa bilen şekerim hangisinde gösteriyorrr yüksek çıkmıştı ya biraz

Eki Görüntüle 2944110 Eki Görüntüle 2944111
Şeker yok kuzu burda Glukoz yazması lazım. Neye bakarak yüksek demiş ki

Evet canım, kaygımız ondan zaten.
Aynen ben de senin gibiyim, bi iyi bi kötü.
İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı.

Ben şuan 5+6 oldum bi sıkıntım yok şimdilik ama tiksinme hissiyatı gelmeye başladı bulantım yok ama tiksiniyorum resmen böyle herşeyden cumartesi 6+3 oluyoruz benim doktorum vajinal bakmayacağım bu aralar bi düşüğün var dikkatli gitmemiz lazım dedi

Benim gün içinde dalga dalga bulantım geliyor ama öyle öğürme kusma gibi bir boyutta değil

bende ters rahim olduğu için mecbur vajnal bakılıyor. Böyle bazı doktorlar diyorlar sonra insan endişe ediyor. Benim doktorum hiçbir sıkıntı olmayacağını söyledi zaten birçok iyi doktorun da videosunu izledim tehlike yaratacak bir şey olsa tıpta neden buna izin verilsin diyorlar. 6+3 te karından duyulmayabilir canım panik yapmazsın olur mu

bende bugün 5+5 oldum cumartesi 5+2 de keseyi gördük karından görünmedi alttan baktı kalp atışı içinde istersen haftaya istersen iki hafta sonra gel dedi karından yine görülmezse diye iki hafta sonraya randevu aldım beklemek dışında bir sıkıntım yok ama merak etmeden de duramıyorum inşallah sıkıntısız bir şekilde atlatırız bu süreci

Kızzz hele kagıtta varmış üst kısmını çekmemişimm yaaa ben hele hiç görmedim orayıı eşime dedim hani yazmıyo gösterdii normalde 74 den 110 arasıymış sınırı ben resmen yüksek 100
Ay çok değil ki 100 sınır. Benim 123 çıktı normal dedi değerlerin

Geçen hafta pazartesi gittim doktora karından baktı 6 haftalık dedi. kesede bebekte gözüktü İlk doktora gidişimdi bu tabi :) cuma tekrar çağırdı. Kanamam olmuştu bir gün önce. Cuma alttan baktı kalp atışını o zaman dinledik

Kızlar doktor benden kan tahlili falan istemişti sağlık ocağına ver kontrolde bakarım demişti cuma günü kontrol var. TSH 5,275 çıkmış bildiğim kadarıyla hamilelerde 2,5 üstü yüksek kabul ediliyor şimdi içim içimi kemiriyor Cuma ya kadar nasıl bekleyeceğim diye. Ama glukoz biraz düşmüş dikkat ediyordum 102 idi 98 olmuş. Bu TSH sıkıntı olur mu acaba

Ay çok değil ki 100 sınır. Benim 123 çıktı normal dedi değerlerin
Canm sen doktoruna tekrar sor istersen benimki de 102 çıkmıştı doktor tekrarlamak istedi kan tahlilini yüksek demişti bana da, dikkat ettim beyaz un makarna tatlı meyve herşeyi sınırlandırdım bugünki sonuç 98 çıkmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…