Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar, doktordan geliyorum. Sabah hafif lekelenme vardı karın ağrısı ve bel ağrısıyla beraber doltor bebeğe baktı iyi bebek kan uyuşmazlığımız var. İğne olmam gerektiğini söyledi. Çok erken daha biraz tedirginim

Bende negatifim doktor lekelenme olursa yaparız hemen yoksa 28. Haftada dedi olman gerekiyorsa ol hemen

Ya benim belim kasıklarım çok ağrıyor , doktor bakalım çok rahatsızsan dedi 19 unda randevum sizce nabayım bak beni çok gerdiler yine .

Aynen canım bi sıkıntı olmuyormuş için rahat olsun inşallah yok yok biliyorum kuzum yapmam nasip bakalım hayırlısıyla diyorum

Ya benim belim kasıklarım çok ağrıyor , doktor bakalım çok rahatsızsan dedi 19 unda randevum sizce nabayım bak beni çok gerdiler yine .
Bol bol dinlen arkadaşım, sürekli yat istirhat verdi bana. Lekelenmen olmadığı sürece hiç korkma. Ben doktora söyledim lekelenme olduğu için çağırdı beni. Valla bebek paşalar gibi yatıyordu her şeyi iyiydi olan bize oluyor. Sürekli evham ediyoruz.

Bende negatifim doktor lekelenme olursa yaparız hemen yoksa 28. Haftada dedi olman gerekiyorsa ol hemen
Oldum iğnemi şimdi , iğneden geliyorum. Kendine sakın stres yapma karın ağrısı benim bildiğim normal bebek kendine yer açıyor derler ama anlamadım neyse artık iş falan yok bol bol yatış

Yok merak etmeyin, ben de ilaç kullanıyorum şimdi. İlaç verir sadece düşmesi için, sorun yok. Kızıma hamileyken de kullanmıştım, şimdi de kullanıyorum. Stres olmayin

Oldum iğnemi şimdi , iğneden geliyorum. Kendine sakın stres yapma karın ağrısı benim bildiğim normal bebek kendine yer açıyor derler ama anlamadım neyse artık iş falan yok bol bol yatış
İyi yapmışsın olmuşsun. Ben kuaförüm ister istemez ayakta kalıyorum ne kadar az kalmaya çalışsam da . Normal bence ya doğum yapan arkadaşlar bana böyle evham yaptırıyor normal değil DİE . İlk gebeliğim zaten karnım büyücek ondandır ya . Sakin ve rahat olmam lazım.

Yok merak etmeyin, ben de ilaç kullanıyorum şimdi. İlaç verir sadece düşmesi için, sorun yok. Kızıma hamileyken de kullanmıştım, şimdi de kullanıyorum. Stres olmayin
Cuma ya kadar beklemesem mi acaba doktora hemen yarın mı gitsem diye düşünüyorum ama kalp atışı için cuma gidicektim yarın kalbi duyulmayabilir bilemedim

Kesinlikle öyle. Ay en ufak şeyde ödümüz kopuyor. 9 ay hemen gel!!

Kızlar yorulunca ağrılarınız oluyor mu? Rahmimin oldugu yer çok ağrıyor yorulunca. Doktor normal demişti ama beni 1 ay sonra çağırdı o zamana kadar ohooo

Vallaha normalde çokmuş ya
Benim ki niye öyle dedi anlamadım
Valla niye iyi dedi bilmiyorum tok olduğumumu düşündü naptı

Cuma ya kadar beklemesem mi acaba doktora hemen yarın mı gitsem diye düşünüyorum ama kalp atışı için cuma gidicektim yarın kalbi duyulmayabilir bilemedim
Bence acele etmeyin, tsh düşük olması önemli ama yarın çarşamba zaten. 2 gün kalmış. Doktorunuz sizi muhtemelen dahiliyeye yollayacak, o doktor da ilaç verecek. Yine de siz bilirsiniz tabii, rahat edemeyeceksiniz erken gidin

canım doktora test sonuçlarını atsana eğer numarası varsa. içine de su serpiş olursun. numarası yoksa da eğer özel hastanedeyse gittiğin doktor arayıp doktoruna bağlanabilirsin. özel hastanelerde doktora ulaşım daha kolay oluyor.

Aynen bekleyeyim en iyisi teşekkür ederim valla Bi tık içim rahatladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…