Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Muhtamelen alişkanlik yapmiş memeyi.10 dk cok cok emdikten sonra ayir memeden bi sag sutunu.yaklasik 90 cc sutun olmasi gerek 3-4 saatte bir tek memede,ne kadarini emmiş bi bak

Kizlar bebeislerinizin boylari nasil,bizimki persentile gore ortalamaya yakindi 1 hafta once 60 cm idi. ama yarin kontrolumuz var bakacaz durumlara.
Her kontrolden once heyecan yapiyorum niyeyse:)

Kizlar bebeislerinizin boylari nasil,bizimki persentile gore ortalamaya yakindi 1 hafta once 60 cm idi. ama yarin kontrolumuz var bakacaz durumlara.
Her kontrolden once heyecan yapiyorum niyeyse:)
10gün önce 61cm idi bizimki şu an bilmiyorum insan merak ediyor ya haklısın

Yok kuzu aç kalmaz artık. Benimki de gece içmiyor artık. Uyanmıyor ben uyandırıp versemde içmiyor
Kaç gündür bunu düşünüyorum buraya da giremedim stresten yine kv yüzünden
Kızına yatılı geldiğinde her gün bana uğramak istiyor musait misin demek yok arıyor geliyorum diyor
Geçen gün de akşama görümcem çocuğu eşi kendisi ve eşi akşam gelecekmiş eşim söylüyor bana haber vermeden önce

:)) zannedersem batı taraflarinda yaşiyorsun.cunku burda doguda kayinvalideler asla musait misin die aramazlar,hatta ben geliyorum die de aramazlar direk gelirler.ayiptir cunku bu tarz şeyler burada:))

O zaman aktif memesini sağla uyumasın yanaklarını falan sık ayaklarıyla elleriyle oyna aktif çeksin. O alışkanlık yapmıştır. O kadar emiyırsa sütün illa ki artıyordur. Eğer az olduğunu düşünüyorsan kimyon çayı öneririm ben onunla artırmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…