Eveeet biz 3 aylık kontrolden geldik bugün. Sağlık ocağına gitmedim tıp fakültesinde özel doktora gittim. Doktorumu buldum diyebilirim. O kadar ayrıntılı inceledi sorular sordu ki bayıldım kadına resmen.
Bu arada 5500 gr, 58 cm olmuşuz. Kilosu ve boyuna iyi dedi.
(Ben evde 5900 tartmıştım yeni tartıyla
400-500 gr farkeder tartılar arası. Tek tartı ile takip ederseniz daha iyi olur dedi.)
Poposunda çatlaklar varmış çok üzüldüm ve ben görmedim. 2 krem verdi karıştırıp sürmemi söyledi. Kabız mı dedi. Ağlamıyor yaparken ama ıkınıyor genellikle öncesi katı sonrası daha normal çıkıyor dedim. Evolvia kullandık o çok kötü kabız yaptı. Bunda her gün yapıyor ama biraz katı oluyor dedim. Gastroenterolojideki hocama sorup geleyim mama değişimi ya da kan tahlili alalım dedi. O da gerek yok demiş.
Şimdi günde 4 kere ılık su koyup leğene biraz bekletip verdiği kremleri sürecekmişim.
Dün mamasını içmediğini söyledim. İştahsızlık genelde enfeksiyon olduğunda olur dedi. Kulağa boğaza baktı sorun yok dedi.
Çok korkuyor sıçrıyor dedik ellerinden kaldırıp bıraktı bu moro refleksi olmaması çok büyük sıkıntı merak etmeyin azalacak zamanla dedi.
Kalça çıkıklığı için ultrasona baktı sorun yok dedi.
Rotavirüs aşısını sordum. Ben kendi çocuklarıma yaptırmadım dedi. Ama ikiside rotavirüsten hastanede yattı dedi. Sağlıkçı veya öğretmenseniz mutlaka yaptırın dedi. Ama yaptırın yaptırmayın diyem kendiniz karar verin dedi. Bizde yaptırcaz dedik.
Gece beslenmesini kestim dedim çok küçük daha 3 saatte bir besle dedi