Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bana aynı gün yıkayabilirsin demişti ama ben burdan baktığıma göre karar verip yıkamamıştım. 2 gün geçti 3. Gün yıkadım sorun olmadı canım
Kızlar bebeğim öksürüyor genzine akıyor galiba ya. Yatar pozisyondayken öksürüyor yarın götüreceğim üff cok uzgunum ya
Hasta mı oldu(( burnunu temizliyor musun?

Canim cok geçmiş olsun aglamadigina göre çok canı yanmiyordur belkide yeni başlamıştır şifa olsun kremleri minnoşa

Gece beslenmesi için doktor 5 saat demisti genelde cok uykusu varsa bizimki 4 saat fln uyuyor

Kizlar benim kız emerken uyuyor tam dalmadan beşiğine koyup sallıyorum
Son Bir haftadır surekli kafasını sağa sola çeviriyor sallarsam duruyor
Sallanmaya mi alıştı sallanmak mi istiyor uykusunda meme mi arıyor

Canim cok geçmiş olsun aglamadigina göre çok canı yanmiyordur belkide yeni başlamıştır şifa olsun kremleri minnoşa

Gece beslenmesi için doktor 5 saat demisti genelde cok uykusu varsa bizimki 4 saat fln uyuyor
Kakayı yaparken ağlıyor mu dedi yok dedim. Doğduğundan beri var bu kabızlık.

Bana da 3 saatte bir beslemeye devam et dedi. Ama içmeyecek biliyorum asla uyanmıyor ve açmıyor ağzını. 6 saatte vercem bende

Kuzu 2,5 ay ne çekti bu bacın
Ayyy kuzu ne çektin ben takip edemedim doğumdan sonra pek ne oldu inan kaçırmışım kusura bakma bebeğim
2.adetimi oldum ben bugün bitti Gerçi ilki 2gün sürmüstü bu her zamanki gibi normale döndüm sanirim
Ahhh ne güzel ne güzel. Benim de gelse de rahatlasam yaaa
Emzirdiğin için regl olmaması normall ben oldum regl kimisinede etki ediyo amaannn haa korun sütunden olursun gene bebe
Ahahaaa aman aman Allah korusun yavru
Kızımla doya doya aşk yaşamak istiyorum
Hayırlısıyla bi doktora gideyim de baktirayim
Ayy bi zamanlar her ay gebe kalalım diye dua ederken şimdi ne diyoruz. Dünya ne garip yahu
Bende olmadm daha
Heee umut var yani

Kakayı yaparken ağlıyor mu dedi yok dedim. Doğduğundan beri var bu kabızlık.

Bana da 3 saatte bir beslemeye devam et dedi. Ama içmeyecek biliyorum asla uyanmıyor ve açmıyor ağzını. 6 saatte vercem bende

Kabizlik cok zor oglum yaşamaya çalışıyor
Oglumda yasamamiztim

Gerçekten öyleee ummadığım an oldu düşjk tehlikelerle aģrılarla 3 ay ömrüm.bittmisti sanki benimki zor tutundun kese etrafımda çok fena kanamam vardı düşüğüm vardı nerden nere

Gerçekten öyleee ummadığım an oldu düşjk tehlikelerle aģrılarla 3 ay ömrüm.bittmisti sanki benimki zor tutundun kese etrafımda çok fena kanamam vardı düşüğüm vardı nerden nere
Kız benim hepsinde hastanelerde geçti öncesi. Ne zaman tedaviyi bıraktım kendiliğinden oldu. Bunda da aşılama için her şey yapıldı bi dahaki aya anlaştık kızım geldi şükür bin şükür 3 sene tedavi üstüne

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…