Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Evet yaa bizi uğraştırıyorlar hem de evhamlandırıyorlar geceden beri çişini yapmamış ya mamayı içmediği için mi acaba

Bizimki gece emmesine rağmen az cis yapıyor uyuyorlar ya
Ama uyanınca 1 saate dolduruyor bezi
Arkadaşa dedim ya cocuk beslenemiyormu sen uyurken cis yapıyor musun oda yapmiyor işte diyor

Of o yumruklar yok mu gerçekten

Evet ya saate bakmıyor aklına esen saatte mesaj atıyor uyuyamadım diye. Garip valla

sweetgirlcandy bebişler bu ara el yumruk emme sevdalısı doktor normal dedi hatta müdahale etmeyin gelişim basamağıymış

Valla oğlumu doktor 6 Ay dedi diye beklemiştim keşke ilk günden yaptirsaydim dedim ilk doktor da 3 Ay demisti
Bence ne kadar erken o kadar iyi
3 aydan önce yapmıyoruz dendi bana organ gelişiminin tamamlanmasını istiyorlarmış. Narkoz verileceği için.. Yeni bir doktora gittik çok sünnet gerektirecek durum yoksa 3-6 ay arası olmasını öneriyorum dedi. Çok hareketlenmeden

Bebislerinize corap giydiriyor musunuz ya. Mesela uyurken falan. Benim hep çorabı var ince de olsa giydiriyorum ya bebek ayaktan usuyor
Bana kalsa asla giydirmem ama bebeğim maalesef gazlı o nedenle çorabı ayağından eksik edemiyorum
Kızlarrr yaa sizlerinkinde ağzında salya akıyomu çok buara cok köpüklü olmaya başladı ağzı ya normal mi bu
Evet evet aynı bizde de sanarsin dış çıkarıyor
Evet yaa bizi uğraştırıyorlar hem de evhamlandırıyorlar geceden beri çişini yapmamış ya mamayı içmediği için mi acaba
Gece yatmadan güzelce yedigi halde benim kızımın da 5-6 saat hic ciş yapmadığı oldu. Çok önemsemedim cunku sonrasında hızlıca yaptı doldurdu hep bezini

Yapmış evet sonradan aç kaldığı için sanırım hiç yoktu bi damla bile

Aynen haa diş çikarinca daha cok olurmuş

Kimi arkadaşlarım yenidogdunda yaptirdi narkoz almasına da gerek kalmiyormus
Mantıklı şu zamanlarda yapılabilir canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…