Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
3 saat erken gibi bize de 4 saat te 1 emebilir artık büyüdü dedi doktor.
Neolursa olsun ben hala gece 3 saatte emziriyorum doktoruma demiştim bişe dememişti deseydi 4 saat diye öyle ederdim bazen 4 saat ediyorum aşırı yorgun olduğumda bakalım cuma günü gidicem neler olcak

Gecmiş olsun pirensesimee
Benim küçük kuzenimde aynı rotavirüs olmus hastanede yatmış ve ben korkarım yanii mutlaka bende ettircem rotayı hayırlısıyla cuma günü bi gidelim bakalım randevuya
Kilosu boyu iyi kuzu
Tabii küçük ben ondan hiç uyutmam mutlaka 3 saatte emziriyorum 6 ay sonra kendinliğinden bırakcam sadece
1ayda kaçkilo aldı yani cano

Çok iyi. Bende aslında banyoyu rutine bağlasam farklı saatlerde yaptırıyorum hep. Bence sallamaya hiç kalkışma uyku danışmanları beyaz gürültü karanlık ortam diyor

Bende akşamları için uyguluyorum canim
Emme süresi dediğin gb kısaldı lakin bazen cok direniyor yattıktan sonra sürekli kalkiyor tekrar memeye almak istemiyorum sallıyorumtabi tekrar dolarsa
1 Ay sonra azalta azalta gitcem bakalim
Duş , masaj , öpme koklama , los ışık , beyaz gürültü ve emerek uyuma devam
Ama ben yatirinca sanki hiç uyumamış gibi bakiyo sallıyorum pis piş yapıyorum sonuc
Bakıp bakıp gülüyor hayda sil bastan

1 ayda 800 gr falan almış

Reactions: Jou
Ay sorma yaa benim cadı da kucakta uyuyor bayılıyor bildiğin kafa düşüyor. Götürüp beşiğe koyunca bi açıyor gözleri hiç uyumamış gibi

Ama senin ki az kiloyla doğurdu ya cano belki ondan sana şimdi az geliyo mesela benimko baya kilolu doğdu ama az kilo aldı gibi bi verdi sarılıkt abi aldı karmakarışık oldu
Zaten doğum kilosunu sordu kilosu gayet iyi dedi. Boyuna da verdi sanırım bizimki

Reactions: Jou
Ay sorma yaa benim cadı da kucakta uyuyor bayılıyor bildiğin kafa düşüyor. Götürüp beşiğe koyunca bi açıyor gözleri hiç uyumamış gibi
Ya zorla 11 e dogru uyuttum 1 saat sallaya sallaya uyudu
Gözünü acinca abisi cingirak sallıyor özlemiş uyansinmis
Simdi uyuttum baya derindi bu sefer uyuyordu sallicakmis beşi birden sallaninca açtı gözlerini
Aglicim

Okullar açılsa bi iki cocuk da rahat edecek
Birisinin canı sıkılıyor birisi uyumak istiyor uyuyamıyor
Neyse son hafta kızım sürekli kucakta oğlumda sıkılıyor kahvaltı eziyet zorla yapıyoruz öğlen corba nasıl veriyorum bilmiyorum
Vallahi bunaldım

Ablam geldi sehir dışındaydı sıkıldım cok dedim gelirsin bize dedi ne zMan gelim dedim
Yarin evde değilim sadece dedi o zaman perşembe gelim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…