Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Benim bebem dun 11 de uyudu
V gündüz tek uyku 2 saatti erken uyandırsak ne olacak uyumayınca uyumuyor işte
Ahaaaa 6 dan beri ayakta 8.5 dan bu yana uyumak istiyor kucağımda yat kalk yat kalk 5 .ciye deniyoruz mis gibi uyuyor 5 dk sonra sanki hiç uyumamış gb
Yani bildiklerini okuyorlar her türlü

Kizlar benim kız emerken uyuyor tam dalmadan beşiğine koyup sallıyorum
Son Bir haftadır surekli kafasını sağa sola çeviriyor sallarsam duruyor
Sallanmaya mi alıştı sallanmak mi istiyor uykusunda meme mi arıyor

benimki de yapıyor bazen aynını. hızlı hızlı bi sag bi sol yapıyor uyurken. genelde mama vermeden uyuttuğum zaman yapıyor. açlıktan mı acaba diye düşünmeye başladım ama benimki uyur uyumaz değil, uyuduktan 2 saat sonra filan başlıyor. o yüzden de belki acıkınca yapıyordur diyorum

ben bu uyku olayı otursun diye hergün aynı saatte banyo yaptırmaya başladım ve işe de yaradı gibi. 8.00-8.30 banyo masaj sterimar vs. 8.30-8.45 mama, 8.45-9.00 gazı çıksın diye sessizce kucakta dolanıyor babasıyla :) 09.00-09.30 meme ve uyku. başlarda 10.30 a kadar memede kaldığı oldu ama sonra kısaldı o süre. tabi memede uyutmak iyi bişi değil ama artık 5. aydan sonraya bıraktım o işi :) meme olayını sallamayla ninniyle filan değiştirip bi rutin oluşturabilirsiniz belki erken uyusun diye :)

Bizimki düşün gece uykusuna geçerken 2 saat memede karni acıkma şansı yok
Acikinca genelde gazı varmış gb kasıyor inliyor
Muhtemelen senin bebis 2 saat sonra ise aciktigi için olabilir

Değişik bebeler ne için bu tepkiyi veriyorlar acaba

Kızlar çok kötüyüm ya uyuyamıyorum başım feci dönüyor tansiyonum düşüyor sürekli anlamadım ne olduğunu mide bulantısı da var vertigo olabilir mi aklıma direk o geldi varmı öncesinde vertigo rahatsızlığı yaşayan

Vertigo kardeşimde var, aynen anlattığın gibi sürekli baygınlık geçiriyor gibi oluyor atak gelince. Kafanı sabit tutmaya çalışmalısın, bedeninle dön dönerken. Bir de doktora zaman zaman kristallerini oturtturuyor o zaman rahatlıyor. Acaba yediğin birşey dokunmuş gibi olabilir mi? Üşütme ya da? Dediğin kadar şiddetli değil ama 1 aydır sık sık benim de başım dönüyor midem bulanıyor sanki elim kolumdan can kesiliyor ama ben yorgunluğa bağlıyorum hatta kadın doğumcuya gidince soracağım

kızlar bebişlerinizi göz kontrolüne götürdünüz mü?
benim bildigim özel bir durum yok ise 6 ay fln dı sanırım ?
Ben 2.ay kontrolüne götürünce çocuk doktoru yönlendirdi göz için canım. Gözüne 5dk arayla 2kez damla damlatıp yarım saat beklettiler.sonra da mercekle baktı göz ardına kadar her şeyi inceledim doğuştan katarakt vs var mı baktım dedi. Sorun olmazsa 3yaşına kadar tekrar gelmesine gerek yok dedi bir de

Dün biraz fazla karıştırmış olabilirim. Dün şiddetliydi ama bugün daha hafif genelde yatarken ve kalkarken oluyor şimdi.

Kakayı yaparken ağlıyor mu dedi yok dedim. Doğduğundan beri var bu kabızlık.

Bana da 3 saatte bir beslemeye devam et dedi. Ama içmeyecek biliyorum asla uyanmıyor ve açmıyor ağzını. 6 saatte vercem bende
3 saat erken gibi bize de 4 saat te 1 emebilir artık büyüdü dedi doktor.

Tanıdık eczane varsa ikinciyi de al orada dursun biz öyle yaptık
Ah ah o uykuları bize göndersin rotadan sonra biraz huzursuzluk oldu bizde. Dün gece çok sık uyandı bakalım sizde nasıl olacak

Çok şükür sorun çıkmamış inşallah bizdede sorun yoktur bakalim bizimki ne diyecek

Ayyyy sendemii bende aşılama oldum 2 kez tutmadı ara verdi aşırı yormuştu beni tedavi ustune rahim filme bile gitmistim tıkalık yoktu nese 10 ay geçti tüpe başlayalım ben dinlendim dinlendiğim kadar dedim o ay bide yürüyüd ettim 5kilo verdim tüpe baslıcam diye gitcektimkii regl oldum ama gitme sanşımıx uymadı emğersem düşüğüm var o kanamaymış gece kesildi kahve geldi hiç olmadı parlak kırmıdı renk geliyodu resmen

Aynen öyle daha küçükler yani

Çok iyi. Bende aslında banyoyu rutine bağlasam farklı saatlerde yaptırıyorum hep. Bence sallamaya hiç kalkışma uyku danışmanları beyaz gürültü karanlık ortam diyor

Annemde öyle olmuştu gözü kapalıyken bile dönüyor gibi diyordu. Kristalleri oynamıştı

Tanıdık eczane varsa ikinciyi de al orada dursun biz öyle yaptık
Ah ah o uykuları bize göndersin rotadan sonra biraz huzursuzluk oldu bizde. Dün gece çok sık uyandı bakalım sizde nasıl olacak
Gönderelim az biraz aa bak aklıma gelmedi kesin artar fiyatı gittiğimizde diyelim bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…