Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Aynen okul açılınca sende rahatlarsın hem.

Valla evde durmak eziyet atacan kendini bi yerlere

Aynen okul açılınca sende rahatlarsın hem.

Valla evde durmak eziyet atacan kendini bi yerlere

Aynen herkes mutlu olacak
Vallahi kimse kalmadı
gorumcem var Allahtan aynı çocuklarımız hemen hemen
bi h sonu onlar bize bi h sonu biz onlara
Büyükleri atıyoruz odalarına onlar oynuyor

Ay sorma yaa benim cadı da kucakta uyuyor bayılıyor bildiğin kafa düşüyor. Götürüp beşiğe koyunca bi açıyor gözleri hiç uyumamış gibi
Ayni ya, kac kere uyufu bgn yerine koyunca hop uyaniyo, bide korkup kollarini fln açıyo biyerden düsmüs gibi
Demek ki tek benim bebe değilmis şükürler olsun
Degil degil, cogu bebe böyle sanirim

Aynen herkes mutlu olacak
Vallahi kimse kalmadı
gorumcem var Allahtan aynı çocuklarımız hemen hemen
bi h sonu onlar bize bi h sonu biz onlara
Büyükleri atıyoruz odalarına onlar oynuyor
Valla benimde bi arkadaşım var çocuğu bizden 3 ay büyük pek gidip gelemiyoruz biraz uzakta. Bende anneme köye anneanneme teyzeme falan gidiyorum

Ayni ya, kac kere uyufu bgn yerine koyunca hop uyaniyo, bide korkup kollarini fln açıyo biyerden düsmüs gibi

Degil degil, cogu bebe böyle sanirim
Onun için yatağa koyarken önce ayakları sonra gövdesi sonra kafası değmeliymiş. Yoksa bi yerden düşmüş gibi oluyormuş ilk kafayı koyunca

Benim ev biraz merkeze uzak yani çok değilde sevmiyorum o yüzden. Bakalım taşıncaz kış gelmeden ev bulursak

Hadi inşallah güzel gönlüne göre bir yer bulursun
Sabah 6 dan bu yana doğru düzgün uyumadı
Bi yerden sonra kopuyorum
Sonra sorguluyorsun nerde arkadaşlar neredeler neden yalnız bırakırlar
Tırnağın varsa başını kaşı diye boşuna söylememişler

Ya zorla 11 e dogru uyuttum 1 saat sallaya sallaya uyudu
Gözünü acinca abisi cingirak sallıyor özlemiş uyansinmis
Simdi uyuttum baya derindi bu sefer uyuyordu sallicakmis beşi birden sallaninca açtı gözlerini
Aglicim
Kolay gelsin cano bebegi oyuncak sanayy senin usakk

Kizlar bu emerek uyutma olayı çok zorlaştı bi sefer fazla geliyor ya da sürekli kucakta
Benimki maaleseff bayila bayıla emiyo öyle uyuyo öyle uyumak istiyo artıkk çok hoşuna gidiyo bide boş alanı veriyorum acıkmışmı diye meğersem oyle emmek istiyor öylede uyuyo aciktımı çok huysuz oluyo ağlıyo doluya veriyorum
Aminnnnnn
Vallahi.bittim daha yeni uyudu
Benimkide yeni uyudu kuzu ama bugün iyiydi ya uyudu 2 saat falan gündüzlerii atagı bitti herhalde yada evimize geldik ondanmı acaba boyle oldu istanbula gittik hep huysuzdu eve geldik huysuz değill hava değişimindende oluyor hakkatt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…