Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Benimki de sağına yatmayı seviyor o yöne yastık mı koysak ne yapsak ya. Sürekli tek taraflı yatmaması için
Kiraz güzelim benim maşallah maşallah

Benimki de sağına yatmayı seviyor o yöne yastık mı koysak ne yapsak ya. Sürekli tek taraflı yatmaması için
Kiraz güzelim benim maşallah maşallah
Yastık koysam kayıyor yine yatıyor. Ya böyle değildi bi görsen boynuna bişey olmuş gibi daha da arkaya doğru uzatıyor bide geri dönemiyor gibi yaptı bugün 2 kere ağladı. Çağırıyorum dönmüyor anlamadım

Bağlıycan bunları kuduruk bebeler

Tam kuduruklar hemde büyüyünce anne beni niye tek taraflı yatırdın dersen dönmüyordun ki dicem
Belki başka bir şeye ağlamıştır. boynunun altında pişik var mı acaba o yüzden mi geri atıyor.

sırayla mı yoksa ikisi birlikte mi? sıraylaysa 6 saat emmicek o zaman bebek. o şekilde süt üretimi de azalmaz mı arz talep olduğu için. bizim doktor da gerekirse sürekli meme de kalsın mamaya gerek yok dedi hepsi farklı farklı. ben de iki öğün 60cc ve 90cc veriyorum. sabah meme daha dolu olduğundan daha az emiyor. ama saat 12-21 arası 10 saatin yarısı memede geçiyor bu aralar ne kadar daha böyle devam edebilecem bilmiyorum cidden. bu arada süte faydasını gördüğüm yulaf ve malt oldu, belki işine yarar :)

mideyi rahatlatmak için yapıyor olabilir kafayı geri atmayı. benimki de daha küçükken yapıyordu, öyle okumuştum. belki midesinde gaz filan kalmıştır mamadan sonra. belki de kustuğu içindir (bugün kusmuştu sanki)

Rotayıda verdik kızımaa hayırlısı olsun
Varmı busaatte ayakta olan ve ilkkez busaatte ayaktayız kızımlaaa onca uyudu uyudu uyudu gece oldu ishal olmuź 2 kez bez degiştik hanfendi uyumamaya gayretlii

Kuzum dün tesadüfen denk geldi sürekli aynı yöne yattıkları için boynu mu ne tutuluyormuş. Onun için yüzüstü yatırıp boyun egzersizleri yapmasını sağlamak ama altına tümsek bişey koy öyle yüzüstü yatır. Belki faydası olur.

Benimde kafam karıştı ben emzirmeye devam ediyorum
Mama mecbur vericem kilo az almasını sebebi ney onu araştırıyor canim
Allah korusun mama yiyip de kilo almazsa onu araştıracak
Belkide sütun yeterli ama kilo almiyor olabilir diye düşünüyor detaycı bir doktor
Cumaya kadar kilosu normal olursa mamadan ziyade emzirmeye yoğun olarak devam
Kaşık biberon denedim onda sinirlendi aç olmadığı bir vakit sakın sakın yedirim bakalim

Evet bi de sut artsin diye napicagimi sasirdim bende

Emzirince 3 saat nasi dursun cocuk, benimki de durmaz, mama verince belki ama emzirdim birakim 3 saat dursun olmuyo bende de valla, ztn anne sutu cabuk sindiriliyo, nasi beklesin bu cocuklar

Ayni usul devam edeceğim vallahi emmek istiyor her istediğinde de veriyorum

Hepsi farklı sorma canim ya
Vallahi ben full emzirmeye devam edicem
Bu sefer süt geri gidecek
Bizimkide öyle surekli memede sabah bir başlıyoruz gece uykusuna geçene kadar
Denicem kuzum
Kendime bakamadım bu aralar onunda etkisi var
Hayirlisi ile ek gıda dönemine girsek

Ben artık normal yemeye başladım. Kaç gündür ayıptır söylemesi humus yedim. Soğan zaten hak getire :) bir sıkıntı yaşamadı çok şükür. Artık yavaş yavaş başlanmalı bence

Yavaş yavaş başlamak lazım dimi yaaa
Mercimek çorbasını cok özledim

Benim kızımda ole cok sık emer
Bazen cok yavaş emiyor 15 dk sonra bakıyorum süt duruyor uyudu diyelim 45 dk uyanınca aynı memeden devam edip sonra diğeri geçiyorum
Bazende dedigin gibi son süte gelmeden diğerini de verdiğim oluyor

Bende oğlumda aynı hatayı yaptım
O yüzden kızımda daha ısrarcı oldum şükür emiyor
Haklısın 3 gün surekli devam edeyim bakalim kilosu nasıl çıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…