Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Yaa çokmu huzursuz canım uyumuyo mu

Uff ben de aynı zaten süt ve süt ürünleri de yasak ayak üstü kızım kucağımda artık ekmeğe sürmeye ne kolayıma geliyorsa ya da dışardan sipariş

Kızlar benimki normalde gündüz uyur ama en fazla 1 saat falan. Dün adanadan geldik saat 8de uyuduk sabah 10da anca kalktık hepimize baya yorucu geldi nedense yolculuk. Ama belis hala uyumaya devam ediyor öğlen 2 saat falan uyanıktı okadar. Acıkınca uykusunda parmağını emiyor mamasını veriyorum yiyor uyumaya devam ediyor normal dimi bu durum

Evet bizde Malatyaya gittik geldik. Geldiğimizde gündüz uyudu hep

aynı durumdayız i. dogumdan sonra 4 kilo aldım, ailem uzakta kayınvalideler dogumda sorun cıkardı konuşmuyoruz hem ev işi hem kendi işim yemek yemeye zaman kalmıyor eşimin pastanesi var en kolay onlardna yemek inşAllah bebeklerimiz sakinleşir düzene girer bizde kendimize zaman ayırırız

uyku uykuyu çeker sözü çok doğru. 3 ayda bi kaç kere benim kızımda da oldu :) eyvah gece uyumaz demiştim gecede uyumuştu bence ayların yorgunlıgunu cıkarıyorlar

uyku uykuyu çeker sözü çok doğru. 3 ayda bi kaç kere benim kızımda da oldu :) eyvah gece uyumaz demiştim gecede uyumuştu bence ayların yorgunlıgunu cıkarıyorlar

Aman sıkıntı olmasında gece uyumasın. Tedirgin oldum gidip gelip dürtüyorum çocuğu uykusunda :)

Reactions: Jou
Uyanamadımı neye kızz ben anlamadım anamm

Dün akşam 8de uyudu sabah 10da kalktı. 12 de uyudu tekrardan o saatten beri de uyuyo. Acıkınca parmağını emiyor uykusunda. Mama hazırlıyorum uyanmadan yedi hep. Normal mi bu durum ilk defa yaptı.

Reactions: Jou

Vallahi öyle hemen kolaya kaçıyorlar
Ya beni korkuttu kuvezde 1 hafta kaldı sonra kilo kaybetmiş bu şekilde olursa kuveze tekrar alırız dedi sütüm olmasına rağmen kilo alsın diye mama veriyordum tecrubesizlik yanında destek yok zor vallahi

Evet canım kabul etmiyor uykudan kalkınca ole tam uyanmadan veriyorum 1 hafta bakicam kilosuna mamayi bugun toplam 160 cc verdim 70 artı 90 gönlüm razı değil çişi normal az değil
Bi ara çok huzursuzdum belki sütüm azaldi
Simdi sütumun olduğunu hissediyorum ama riske de atamam
Çarşamba vucud sodyumjna bakılacak
Cuma kilosuna bakalim ne olacak oy oy

Kuzu sabah 70 cc içti
Kasik biberon da sinirlendim
Avent vardi onla oyun oynaya oynaya icirdim
Bu eds olan icin e bebek te yokmuş
Ben trendyoldan almistim tek emzirme sondasi

Evet ben de boyleyim, hala 10kilo fazlam var sürekli yiorum pogacala kekler, bide sut urunleri yiyemiyorum, iyice kotu oldu, gobegim de oldugu gibi duruyo

Dün akşam 8de uyudu sabah 10da kalktı. 12 de uyudu tekrardan o saatten beri de uyuyo. Acıkınca parmağını emiyor uykusunda. Mama hazırlıyorum uyanmadan yedi hep. Normal mi bu durum ilk defa yaptı.
Normaldirr yol yorgunluğu bide hava degişimindende olurr biz istanbula gittik burnumdan getirdi hiç dogru düzgün uyumadı cano eve geldik uyumaya başladı aha bugun 6bucukta uyudu bu saat oldu hala uyanmadı
Senin hava degişimindendr çok etkilenmiş olabilir sen genede 3 saatte bir mamasını ver

Biz de bgn tatile çıktık 8 saat yol geldik sabah erken saatte. Kızım da bgn şaşılacak şekilde uyudu gündüz normalde toplasan 2 saat anca uyur, demekki yol yoruyor uyuyorlar. Şimdi gece uykusunda bakalım annesine nasıl bir güzellik yapacak bu gece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…