Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Benim de almam lazım ya oğlum asla örtü tutmuyor üstünde tekmeyle açıyor
sweetgirlcandy

Peki kızlar nasıl almamız lazım uyku tulumunu yani şimdi tam beden alsak e bu bıdıklar ha bire uzuyor büyük beden mi alınıyor ki

Yakında tulum başlar canım
Ya bizim cok sıcak ev o yüzden kısa kolluydu ama dünden beri baya soğuk
Sogudu artık sonbahar geldii maaleseff ben bugece bile hep kontrol ettim burnuna falan gayet iyiydii yanakları soğuktu opüpte ısıtasım vardı ams uyanır diye öpemedim anamm uyurken daha güzel seviliyoyaa

Kızlar belis bir önceki gün mukuslu ve yeşil kaka yaptı gerçi hep yeşil yapıyor. Ve acayip kötü kokuyordu. Bugün yine kaka yaptı top gibi yeşil kaka okadar kötü kokuyordu ki midem alt üst oldu yaw neden olur ki bu umarım bir sıkıntı değildir

Bende öyle yapıyorum canım acaba dedim tek göğsüm yetmiyor mu yani dönüşümlü olarak değil de ikisi hep aynı anda mı olmalı?
Yetmese ağlar benim oğlum mesela oradan anlarım diyorum bide bakıyorum bıraktığında süt oluyor hala o göğsümde. Olması gereken hangisi bilmiyorum ama canım

sweetgirlcandy

Peki kızlar nasıl almamız lazım uyku tulumunu yani şimdi tam beden alsak e bu bıdıklar ha bire uzuyor büyük beden mi alınıyor ki
6 9 ay alınır heralde ya bilmiyorum ki benim oğlum şu an bazı 6 9luk kıyafetleri giyiyor gerçi. 1 yaş mı alsam bilemedim alırken neye bakılır fikrim yok tog vs bi şeyler var ama

Üşüttü mü canım. Benimki üşütünce öyle kötü kokuyor

Normal tulumlaeı bende sevmiyorum ya ama uyku tulumuna mecburum sıpam hayatta yorganda yatmaz
Vallahi yalan değil hiç kullanmadım uyku tulumu. Nedir nasıldır bilmiyorum
Mukuslu kaka genelde alerji belirtisi. Alerjik durumu var mıydı hiç

Üşüttü mü canım. Benimki üşütünce öyle kötü kokuyor

Sanırım üşüttü baya da alt üst gaz çıkarıyor çünkü. 2 gündür burası baya serin üzerine ne kadar örtsemde bacakları hep soğuktu ısıtamadım nedense birde üzerini çok açıyor ya 5 dk da bir gidip üzerini örtüyorum
Vallahi yalan değil hiç kullanmadım uyku tulumu. Nedir nasıldır bilmiyorum

Mukuslu kaka genelde alerji belirtisi. Alerjik durumu var mıydı hiç
Yok canım alerjik durumu bir defa oldu devamı gelseydi bende ondan şüphelenecektim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…