- 25 Ağustos 2019
- 62.705
- 120.651
- 698
- 31
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #70.101
Yaaaa yerimm amaaaAy vallahi sorma sonra tekrar uyuyamadi bir türlü noldu bak benim yüzümden mi uyuyamiyormus diyor
Sonuç kendi uyudu uykudan uyandirilan Güneş uykuya geçemedi
Tovbeeee noldu kızzz mama içemiyordu ondan mıydıBiz hastaneye geldik kızlar
Kuzu hiç durmadı Yekta yani sürekli ağladı ağladı artık bende sinir stres tavan yaptı kaynanayla ayrı uğraştım kâbus gibi geçti lohısalığım anlicağınAyyy kuzu ne çektin ben takip edemedim doğumdan sonra pek ne oldu inan kaçırmışım kusura bakma bebeğim
Ahhh ne güzel ne güzel. Benim de gelse de rahatlasam yaaa
Ahahaaa aman aman Allah korusun yavru
Kızımla doya doya aşk yaşamak istiyorum
Hayırlısıyla bi doktora gideyim de baktirayim
Ayy bi zamanlar her ay gebe kalalım diye dua ederken şimdi ne diyoruz. Dünya ne garip yahu
Heee umut var yani
Öncesinin okuyamadım ya hayırdır, gecmis olsun?
Havalar soğumaya başladı ya, bizimkiler de başladı herhalde. Benim oğlan da 1 haftadır antibiyotik kullanıyor, daha dün bitti. Yavrum istahsizdi, öksürüyordu. Soğuk almışNeyseki geçti sayılır, çok şükür.
Canim noldu hayırdır?
5 saati geçti içmedi mamayı. Ağlıyor ağzına aldığında. Uykusu geldi uyuyamadı aç çünkü. Acile gittik. Her şeyi iyi görünüyor boğazına falan baktılar. Karnına baktılar kabızlık var ama her gün yapıyor dedim. Gazını çıkardı hemşire. Burnu tıkalı gibi açıyor musunuz dedi. Evet serum fizyolojik sıkıp aspiratörle çekiyorum dedim. Hatta dün onu yaptıktan sonra içmemeye başladı dedim. 2 tane asistan vardı zaten çok komiklerdi şaşkın şaşkın baktılar. Doktor yoktu. Sağlık görevlisi vardı o ilgilendi çok garip ya. Sonra sağlık görevlisi burnunu açtı fışkırtarak ağladı baya. Şimdi dene bi içir dediler. Verdim yine almadı. Bi tane hemşire vardı çok tatlı aldı kucağına zıplaya zıplaya içirdi içti bu cadıdaGecmis olsun onemli bisey degil ins
17.30 da yedi 5 saat yemedi yine bide istiyo ağzına biberon girince yıkıyor ortalığı. Dedim ağzında ya da boğazında yara var kesin isteyip içmemesi garip yani. Götürdük acile yazdım üstteAdam akıllı doktor bulamamak çok fena ya bizim ilçede çok küçük 2 özel 1 devlet var. Butik şehir diye geçiyor. Aslında her hastanede 1 tane acil çocuk doktoru vs olmalı dönüşümlü..
Doyuruyor galiba mama karnını, beslenme süre uzuyor büyüdükçe sanırım sweetcim. İnsan panik oluyor çok haklısın..
şimdi yedi minik kuş Ahsen yüreğin yumuşacık olmuştur
Bence de öyle hesaplamak çok saçmaKuzum doğduğu tarihe göre ataktayız. Ama atak haftası doğacağı yani 40.haftaya göre bakılıyormuş ona göre değiliz. Gerçi bu 40.haftaya göre bakmak da aşırı saçma da. Bence de ataktayız. Durup durup ağlıyor uykusunda falan
Havalar birden serinledi ya normaldir canım. İnşallah gönlüne göre bir doktor bulursunuz yoksa içinde şüphe kalıyor insanınBende not aldım soracaklarımı sordum ama kısa ve öz açıklama yok asla. Kalın çorap giydirdim öyle uyutuyorum artık
Mama içmedi ya onun içinHayırdır kuzum?
Mamayı içmiyor dünden beri çok az içiyor içince de. Saatler oluyor almıyor. Hep yapıyordu da 1 2 mamadan sonra normal içiyordu. Dünden beri olunca doktorumuzda kanına baksınlar dedi acile gittik. Onlarda gerek görmedi. Hemşireden bi güzel içti geldikÖncesinin okuyamadım ya hayırdır, gecmis olsun?
Havalar soğumaya başladı ya, bizimkiler de başladı herhalde. Benim oğlan da 1 haftadır antibiyotik kullanıyor, daha dün bitti. Yavrum istahsizdi, öksürüyordu. Soğuk almışNeyseki geçti sayılır, çok şükür.
Geçmiş olsun canım çok şükür bir şey çıkmamış su veriyor muydun sen. Mama içmeyip suyu içiyor mu misal yoksa hiç bir şey mi istemiyor5 saati geçti içmedi mamayı. Ağlıyor ağzına aldığında. Uykusu geldi uyuyamadı aç çünkü. Acile gittik. Her şeyi iyi görünüyor boğazına falan baktılar. Karnına baktılar kabızlık var ama her gün yapıyor dedim. Gazını çıkardı hemşire. Burnu tıkalı gibi açıyor musunuz dedi. Evet serum fizyolojik sıkıp aspiratörle çekiyorum dedim. Hatta dün onu yaptıktan sonra içmemeye başladı dedim. 2 tane asistan vardı zaten çok komiklerdi şaşkın şaşkın baktılar. Doktor yoktu. Sağlık görevlisi vardı o ilgilendi çok garip ya. Sonra sağlık görevlisi burnunu açtı fışkırtarak ağladı baya. Şimdi dene bi içir dediler. Verdim yine almadı. Bi tane hemşire vardı çok tatlı aldı kucağına zıplaya zıplaya içirdi içti bu cadıda
Doktorumuz kan verin demişti dedik. Boşuna almayalım çocuk gayet sağlıklı dedi. Kan şekerine de bakacaktı mamayı içiyordu hemşirede boşuna ağlatmayalım dedi ona da bakmadı.
Kısacası mama içtik geldik hastanede
Dedim salyası çok aşırı fazla erken diş mi çıkarıyor falan dedim. Olabilir kilosu müsait dedi ne alaka kiloyla anlamadım. Mamaya 120 cc fazla kim dedi size dedi asistan. Bende doğduğunda 30 cc ile başladı. Ayşegül hocada bişey demedi dedim. Ha tamam doktor onayı varsa dedi. Yani 120 cc nin neresi fazla daha versen içer bu dana
17.30 da içti 22.30 oldu içmedi kuzu. Ağlıyor istiyor uykusu da geldi uyuyamadı. Ağzına aldığı anda yıkıyordu ortalığı. Hiç böyle çok olmamıştısweetgirlcandy canım içti demiştin noldu
Evet kuzu ya üstte yazdım ayrıntılı bişey çıkmadıTovbeeee noldu kızzz mama içemiyordu ondan mıydı
Doktoru aradığında eşim o da onu sordu suyu içiyor mu diye. İçmiyor dedim. Ama zaten suyu severek almıyor ben ağzına 2 damla fışkırtıyordum. Valla neden anlamadım. Ablam diyor bu aylarda benim kızda öyle olmuştu içmemişti mamayı zıplaya zıplaya kucakta içiriyorduk dedi. Hemşire de öyle içirdiGeçmiş olsun canım çok şükür bir şey çıkmamış su veriyor muydun sen. Mama içmeyip suyu içiyor mu misal yoksa hiç bir şey mi istemiyor
Tam bi pohlu görüyomuşunn şuna bak senn anamı nasil korkutsam diyo5 saati geçti içmedi mamayı. Ağlıyor ağzına aldığında. Uykusu geldi uyuyamadı aç çünkü. Acile gittik. Her şeyi iyi görünüyor boğazına falan baktılar. Karnına baktılar kabızlık var ama her gün yapıyor dedim. Gazını çıkardı hemşire. Burnu tıkalı gibi açıyor musunuz dedi. Evet serum fizyolojik sıkıp aspiratörle çekiyorum dedim. Hatta dün onu yaptıktan sonra içmemeye başladı dedim. 2 tane asistan vardı zaten çok komiklerdi şaşkın şaşkın baktılar. Doktor yoktu. Sağlık görevlisi vardı o ilgilendi çok garip ya. Sonra sağlık görevlisi burnunu açtı fışkırtarak ağladı baya. Şimdi dene bi içir dediler. Verdim yine almadı. Bi tane hemşire vardı çok tatlı aldı kucağına zıplaya zıplaya içirdi içti bu cadıda
Doktorumuz kan verin demişti dedik. Boşuna almayalım çocuk gayet sağlıklı dedi. Kan şekerine de bakacaktı mamayı içiyordu hemşirede boşuna ağlatmayalım dedi ona da bakmadı.
Kısacası mama içtik geldik hastanede
Dedim salyası çok aşırı fazla erken diş mi çıkarıyor falan dedim. Olabilir kilosu müsait dedi ne alaka kiloyla anlamadım. Mamaya 120 cc fazla kim dedi size dedi asistan. Bende doğduğunda 30 cc ile başladı. Ayşegül hocada bişey demedi dedim. Ha tamam doktor onayı varsa dedi. Yani 120 cc nin neresi fazla daha versen içer bu dana
Geçmiş olsun cnm. Atak haftasındadır muhtemelen benimki anne sütü alıyo.2 gündür memeyi hem alıyo hem eliyle iktiriyor bi taraftan ağzıyla çekerken eliyle de itiyo çok ilginç. Memeyi çekiştirip duruyo. Değişik değişik huylarDoktoru aradığında eşim o da onu sordu suyu içiyor mu diye. İçmiyor dedim. Ama zaten suyu severek almıyor ben ağzına 2 damla fışkırtıyordum. Valla neden anlamadım. Ablam diyor bu aylarda benim kızda öyle olmuştu içmemişti mamayı zıplaya zıplaya kucakta içiriyorduk dedi. Hemşire de öyle içirdiben dedim kesin ağzında bişey var ağzına girer girmez ağlıyor çünkü. Sağlık görevlisi pamukçuk falan var mı diye baktı. Yok çok sağlıklı ağzında sorun yok dedi. Pek tatmin etmedi onların bakması sonuçta doktor değil üstün körü konuştular
Ay benimkide dün ilk kez kahkaha attı bi kez. aynı hareketi yine yaptık bi daha atmadı. Yeni güncelleme geliyor bebişlereBu arada benim bebiş bugün ilk kez kahkaha atarcasına güldü. Ay 2. Yavrum ama sanki ilkmiş gibi heyecanlandım. Yaptığım hareketi tekrar yaptım ama gülmediatak haftasındayız muhtemelen. Memeye yapışık yaşıyor.
6. ayda destekli oturcak sakın oturtma demesi dikkatimi çekti benimde. Benim doktor artık kucağında yavaş yavaş yarı oturur pozisyona getirebilirsin dedi. 4/4.5 aylıkken de destekle oturtmaya başlarsın dedi.Kızlar gittim doktora ama yaw ben bu doktora gidince böyle ne olduğunu anlamadan geri dönüyorum. Gittim muayene etti şu kadar mama veriyorum iyi devam. Oturma i konusunu sordum 6. Ayda destekli oturacak sakın oturtma dediCatlak-kurabiye sonra menenjiti sordum 5. Ayda yaptır dedi. @Dreamgirls sweetgirlcandy 3.5 13 dedi oda. Ama kokulu kakayı sordum salgın var onu kapmış olabilir dedi bişey yapmadı vermedi de salak gibi bende sormadım tekrardan. Ulen kapmışsa bi tedavi bi tetkik istesene. Napcam ben şimdi, yani yine bişey anlamadan geldim
Şu menenjit aşısı işini napçaksın cnm ya. Kafam hala karışık benim. Çok gerekli bi aşı olsa çoğu doktor yaptırın derdi diye düşünüyorum. 3. 5. 13. aylar için olan aşı ile ilgili kimseden ses çıkmadı burda baksana.Adam akıllı doktor bulamamak çok fena ya bizim ilçede çok küçük 2 özel 1 devlet var. Butik şehir diye geçiyor. Aslında her hastanede 1 tane acil çocuk doktoru vs olmalı dönüşümlü..
Doyuruyor galiba mama karnını, beslenme süre uzuyor büyüdükçe sanırım sweetcim. İnsan panik oluyor çok haklısın..
şimdi yedi minik kuş Ahsen yüreğin yumuşacık olmuştur
Doğduğu tarihe göre atak haftasında görünüyor. Valla bu da biberonu eliyle ittiriyor falanGeçmiş olsun cnm. Atak haftasındadır muhtemelen benimki anne sütü alıyo.2 gündür memeyi hem alıyo hem eliyle iktiriyor bi taraftan ağzıyla çekerken eliyle de itiyo çok ilginç. Memeyi çekiştirip duruyo. Değişik değişik huylar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?