Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bende bir iki denedim o şırıngayı ama korktığum için tam açamadım ya
Ah bu bebeler aç olur içmez uykusu olur uyumaz
Valla ya sanki ne derdiniz var yeyin uyuyun
Beni de şimdi mevsim geçişi üşütme kaygısı sardı. Çocuğun basında bekliyorum gece gece resmen Eli ayağı üşümesin diye annelik delilik diyorlardı gerçekten öyleymiş
Evet ya yaz iyiymiş bence. Benimki anında tepinip açıyor üstünü. Havalar da bi anda soğudu yavaş yavaş geçiş olmadı

Tatlım huzursuzluk nasıl bir huzursuzluk.. Ben tam anlayamıyorum. Mukuslu kaka var doktor bu tabloda sıkıntı olmaz dedi aşı açısından. Bu aralar gazıda var biraz. Bazen yaparken kendini sıkıp ağlıyor. Bezende normalce yapıyor. Bu gece kakası yeşil renkli idi. Düşünmekten uyuyamadım bile..

Bizim ki hep yeşil ya. Tek başına yeşil olması korkulacak bir durum değilmiş

Bizim ki hep yeşil ya. Tek başına yeşil olması korkulacak bir durum değilmiş
Evet ama mukuslu yapı var. Doktor mukuslu yapıya ek ağlama krizi, yoğun huzursuzluk veya kan dedi. Huzursuzluk yoğun olmasada var. Gaz çıkarırken bazen ağlıyor ıkınıyor. Bazen çok rahat yapıyor. O yüzden kafam karıştı.. bugün de aşı olucak telaş sardı beni..

Oooo hahahahahah bilseydimm alırdım sendenn nedir yanii

Çok mu peki bu mukus? Tam da denk gelmiş bu güne.

Nerde yaptırcaktın aşıyı. Doktora sor istersen önce
Ankarada sağlık ocağında yaptıracaktım. Burda 2 hafta önce doktora götürmüştüm. O sormuştu mukuslu kaka var mı diye hiç dikkat etmemişim yoktu sanki.. geçen ona attım fotoyu mukuslu dedi. Birkaç özellik saydı mukuslu kaka süt alerjisi belirtisi dedi. Tek başına ifade etmez başka özelliklerde olmalı bebekte o zaman anlam kazanır dedi. Öyle huysuz bir bebek değil yani normal geliyor bazı yaptıkları.. bazen ıkınıyor, kızarıyor.. Bilemedim o yüzden doktorada yazmıştım ama ben yanlış yorumluyorsam..

Kuzum ağzında aft fln çıkmış olabilir mi bak bakalım

Anestezi bence uygun değil bu kadar minik bir bünye için.Araştırma hastaneleri biraz abartıyor.Oğlumu her gün çağırdılar kontrole oksijeni yetersiz soğuk algınlığı dediler.Normal bir dr götürdüm kkb ye götür yapısal olabilir dedi.Meğer çocuğun doğuştan kıkırdağı eğri imiş ondan hırıltı varmış.
sakral gamze bizim de popomuzun hemen üstü kuyruk sokumunda var dr hiçbirşey demedi.Hatta bendede kalça üstü belde sağ sol 2 tane var.Ömrüm boyunca bir sıkıntı yaşamadım dr a da gitmedim.Yanaktaki gamze gibi düşünmeli.

Canım ben yaptırmadım yan etkisi fazla bir aşı göze alamadım.Bebeği alerjik olan dr arkadasım yaptırdı bana da bir sıkıntı olmaz dedi ama ikna edemedim kendimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…