- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #70.121
Kızzzz cibinliğin bu faydasını hiç bilmiyordumEldiven tak kuzumm cibinligi olsaydii usumezdii benimki o kurtariyo cibinlik gercekten kışa çok ihtiyaç cıbınlık alabilirsin benimki hiç üsumüyo odam buz gibi oluyo sabaha karşı kıza bakıyorum elleri sıcak
Olmadı bende alayım ya
Kızlar ben cibinlik dikip satıyorum. Size de satam istersenizBende istiyorum park yatağına cibinligi nasıl taktın kuzu
Geçmiş olsun kuzu. Ahsen kuzusu uslu uslu içsin mamasınıBiz hastaneye geldik kızlar
Ahhhh bebeğim yaaaKuzu hiç durmadı Yekta yani sürekli ağladı ağladı artık bende sinir stres tavan yaptı kaynanayla ayrı uğraştım kâbus gibi geçti lohısalığım anlicağın
Ay iyi olsun minnoşta gerisi mühim değilMama içmedi ya onun için
Doktor vs felan kalmadı galiba kuzum17.30 da yedi 5 saat yemedi yine bide istiyo ağzına biberon girince yıkıyor ortalığı. Dedim ağzında ya da boğazında yara var kesin isteyip içmemesi garip yani. Götürdük acile yazdım üstte
Ay yok doktor ya. Güya çocuk acil var hastanenin ikisinde de. Ama doktorlar ortada yok tıp fakültesinde asistanlar. Devlette pratisyenler var
Kuzum şimdi rota yaptırıcam 3. Ayda menenjiti yaptırmamaya karar verdim Dr. Osman Gönülalan var youtube da videosunu izledim. 9. Aydan sonra yaptırın yazıyor. 7. Aya kadar araştırmaya devam edicem bakalım o zamana kadar ne fikir aklıma yatıcak. Önemli bir aşı diye biliyorum kuzum.Şu menenjit aşısı işini napçaksın cnm ya. Kafam hala karışık benim. Çok gerekli bi aşı olsa çoğu doktor yaptırın derdi diye düşünüyorum. 3. 5. 13. aylar için olan aşı ile ilgili kimseden ses çıkmadı burda baksana.
O zaman yine atak haftası ile alakalı bir durum ya burnu tıkalı olunca da almıyorlar ama onu da denemişler. Bu arada nasıl açtı burnunu şırınga ile miDoktoru aradığında eşim o da onu sordu suyu içiyor mu diye. İçmiyor dedim. Ama zaten suyu severek almıyor ben ağzına 2 damla fışkırtıyordum. Valla neden anlamadım. Ablam diyor bu aylarda benim kızda öyle olmuştu içmemişti mamayı zıplaya zıplaya kucakta içiriyorduk dedi. Hemşire de öyle içirdiben dedim kesin ağzında bişey var ağzına girer girmez ağlıyor çünkü. Sağlık görevlisi pamukçuk falan var mı diye baktı. Yok çok sağlıklı ağzında sorun yok dedi. Pek tatmin etmedi onların bakması sonuçta doktor değil üstün körü konuştular
5 saati geçti içmedi mamayı. Ağlıyor ağzına aldığında. Uykusu geldi uyuyamadı aç çünkü. Acile gittik. Her şeyi iyi görünüyor boğazına falan baktılar. Karnına baktılar kabızlık var ama her gün yapıyor dedim. Gazını çıkardı hemşire. Burnu tıkalı gibi açıyor musunuz dedi. Evet serum fizyolojik sıkıp aspiratörle çekiyorum dedim. Hatta dün onu yaptıktan sonra içmemeye başladı dedim. 2 tane asistan vardı zaten çok komiklerdi şaşkın şaşkın baktılar. Doktor yoktu. Sağlık görevlisi vardı o ilgilendi çok garip ya. Sonra sağlık görevlisi burnunu açtı fışkırtarak ağladı baya. Şimdi dene bi içir dediler. Verdim yine almadı. Bi tane hemşire vardı çok tatlı aldı kucağına zıplaya zıplaya içirdi içti bu cadıda
Doktorumuz kan verin demişti dedik. Boşuna almayalım çocuk gayet sağlıklı dedi. Kan şekerine de bakacaktı mamayı içiyordu hemşirede boşuna ağlatmayalım dedi ona da bakmadı.
Kısacası mama içtik geldik hastanede
Dedim salyası çok aşırı fazla erken diş mi çıkarıyor falan dedim. Olabilir kilosu müsait dedi ne alaka kiloyla anlamadım. Mamaya 120 cc fazla kim dedi size dedi asistan. Bende doğduğunda 30 cc ile başladı. Ayşegül hocada bişey demedi dedim. Ha tamam doktor onayı varsa dedi. Yani 120 cc nin neresi fazla daha versen içer bu dana
Demekki 120 cc fazlaymış eheheh yedirince fazla sanırım geç acıkıyorlar:) hatırlarsan benimkide bir ara öyle yapmıştı sanırım atak haftaları oluyo5 saati geçti içmedi mamayı. Ağlıyor ağzına aldığında. Uykusu geldi uyuyamadı aç çünkü. Acile gittik. Her şeyi iyi görünüyor boğazına falan baktılar. Karnına baktılar kabızlık var ama her gün yapıyor dedim. Gazını çıkardı hemşire. Burnu tıkalı gibi açıyor musunuz dedi. Evet serum fizyolojik sıkıp aspiratörle çekiyorum dedim. Hatta dün onu yaptıktan sonra içmemeye başladı dedim. 2 tane asistan vardı zaten çok komiklerdi şaşkın şaşkın baktılar. Doktor yoktu. Sağlık görevlisi vardı o ilgilendi çok garip ya. Sonra sağlık görevlisi burnunu açtı fışkırtarak ağladı baya. Şimdi dene bi içir dediler. Verdim yine almadı. Bi tane hemşire vardı çok tatlı aldı kucağına zıplaya zıplaya içirdi içti bu cadıda
Doktorumuz kan verin demişti dedik. Boşuna almayalım çocuk gayet sağlıklı dedi. Kan şekerine de bakacaktı mamayı içiyordu hemşirede boşuna ağlatmayalım dedi ona da bakmadı.
Dedim salyası çok aşırı fazla erken diş mi çıkarıyor falan dedim. Olabilir kilosu müsait dedi ne alaka kiloyla anlamadım. Mamaya 120 cc fazla kim dedi size dedi asistan. Bende doğduğunda 30 cc ile başladı. Ayşegül hocada bişey demedi dedim. Ha tamam doktor onayı varsa dedi. Yani 120 cc nin neresi fazla daha versen içer bu dana
17.30 da içti 22.30 oldu içmedi kuzu. Ağlıyor istiyor uykusu da geldi uyuyamadı. Ağzına aldığı anda yıkıyordu ortalığı. Hiç böyle çok olmamıştı
Doktoru aradığında eşim o da onu sordu suyu içiyor mu diye. İçmiyor dedim. Ama zaten suyu severek almıyor ben ağzına 2 damla fışkırtıyordum. Valla neden anlamadım. Ablam diyor bu aylarda benim kızda öyle olmuştu içmemişti mamayı zıplaya zıplaya kucakta içiriyorduk dedi. Hemşire de öyle içirdiben dedim kesin ağzında bişey var ağzına girer girmez ağlıyor çünkü. Sağlık görevlisi pamukçuk falan var mı diye baktı. Yok çok sağlıklı ağzında sorun yok dedi. Pek tatmin etmedi onların bakması sonuçta doktor değil üstün körü konuştular
Benim minikte uyandı şuan örtüsünü yiyor
Anaaa ciddi mi kız 1 saat önce sipariş verdim bende senden alırdımKızzzz cibinliğin bu faydasını hiç bilmiyordum
Kızlar ben cibinlik dikip satıyorum. Size de satam isterseniz
Geçmiş olsun kuzu. Ahsen kuzusu uslu uslu içsin mamasını
Ahhhh bebeğim yaaa
Nedir bu kadınlarla derdi bu milletin yaaa
Ne hamile derler ne lohusa. Allahtan bulsunlar
Hele C civcivsin bu kızcağıza da neler ediyorlar. Hep bi ağızdan dua edelim Rabbim kalplerine merhamet versin bunların yaaa
120 yi bayadır içiyor ama yeni artırmadım kiDemekki 120 cc fazlaymış eheheh yedirince fazla sanırım geç acıkıyorlar:) hatırlarsan benimkide bir ara öyle yapmıştı sanırım atak haftaları oluyo
Uykusu var içmek istemiyo uyut beni dedi sanırım :)
İçin rahat oldu sonuçta canım çok şükür bişeyi yokmuş
Evet ya gerçekten annelik zorDoktor vs felan kalmadı galiba kuzumBizimde yeşil kaka olmaya başladı. Yarında rota aşısı olucaz. Annelik düşünce, stres her şeylerini detaylıca inceliyoruz.
Evet şırınga ile böyle yapın dio ben hayatta yapamam onu yaO zaman yine atak haftası ile alakalı bir durum ya burnu tıkalı olunca da almıyorlar ama onu da denemişler. Bu arada nasıl açtı burnunu şırınga ile mi
Bide mamayı az yap bakalım yine 4 5 saat almayacak mı. Misal 120 yerine 90 falan yap
Yani her çocuk farklı. Benimki doğdu 30 cc ile başladık normalde yarısını içmesi gerekiyor yeni doğan bebek. Ta ordan belliydi obur olduğuIyi olsun da canım yeterki
Bazen bizim kizda uykusunu alamazsa uyuyamazsa emmek istemiyor
Canım bizim doktor 3 saatte bir 150 cc ver dedi tabi ben yediremiyorum her çocuk aynı olacak diye bisi yok
Bende bir iki denedim o şırıngayı ama korktığum için tam açamadım yaEvet ya gerçekten annelik zor
Evet şırınga ile böyle yapın dio ben hayatta yapamam onu yaaz da yapsam hiç açmıyor ki ağzını. Hadi birazını içse anlarım da
Yani her çocuk farklı. Benimki doğdu 30 cc ile başladık normalde yarısını içmesi gerekiyor yeni doğan bebek. Ta ordan belliydi obur olduğu
Gecmis olsun bununla5 saati geçti içmedi mamayı. Ağlıyor ağzına aldığında. Uykusu geldi uyuyamadı aç çünkü. Acile gittik. Her şeyi iyi görünüyor boğazına falan baktılar. Karnına baktılar kabızlık var ama her gün yapıyor dedim. Gazını çıkardı hemşire. Burnu tıkalı gibi açıyor musunuz dedi. Evet serum fizyolojik sıkıp aspiratörle çekiyorum dedim. Hatta dün onu yaptıktan sonra içmemeye başladı dedim. 2 tane asistan vardı zaten çok komiklerdi şaşkın şaşkın baktılar. Doktor yoktu. Sağlık görevlisi vardı o ilgilendi çok garip ya. Sonra sağlık görevlisi burnunu açtı fışkırtarak ağladı baya. Şimdi dene bi içir dediler. Verdim yine almadı. Bi tane hemşire vardı çok tatlı aldı kucağına zıplaya zıplaya içirdi içti bu cadıda
Ay evet ya. Ablamın kızda mama içiyordu. Ablam hatırlasana onda da olmuştu dediGecmis olsun bununla
Seninkide tipki meme reddi gibi olmus,bende meme reddinde ayaga kalkip emziriyodum ancak o şekilde:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?