Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Eldiven tak kuzumm cibinligi olsaydii usumezdii benimki o kurtariyo cibinlik gercekten kışa çok ihtiyaç cıbınlık alabilirsin benimki hiç üsumüyo odam buz gibi oluyo sabaha karşı kıza bakıyorum elleri sıcak
Kızzzz cibinliğin bu faydasını hiç bilmiyordum
Olmadı bende alayım ya
Bende istiyorum park yatağına cibinligi nasıl taktın kuzu
Kızlar ben cibinlik dikip satıyorum. Size de satam isterseniz
Biz hastaneye geldik kızlar
Geçmiş olsun kuzu. Ahsen kuzusu uslu uslu içsin mamasını
Kuzu hiç durmadı Yekta yani sürekli ağladı ağladı artık bende sinir stres tavan yaptı kaynanayla ayrı uğraştım kâbus gibi geçti lohısalığım anlicağın
Ahhhh bebeğim yaaa
Nedir bu kadınlarla derdi bu milletin yaaa
Ne hamile derler ne lohusa. Allahtan bulsunlar
Hele C civcivsin bu kızcağıza da neler ediyorlar. Hep bi ağızdan dua edelim Rabbim kalplerine merhamet versin bunların yaaa

Doktor vs felan kalmadı galiba kuzum Bizimde yeşil kaka olmaya başladı. Yarında rota aşısı olucaz. Annelik düşünce, stres her şeylerini detaylıca inceliyoruz.

Kuzum şimdi rota yaptırıcam 3. Ayda menenjiti yaptırmamaya karar verdim Dr. Osman Gönülalan var youtube da videosunu izledim. 9. Aydan sonra yaptırın yazıyor. 7. Aya kadar araştırmaya devam edicem bakalım o zamana kadar ne fikir aklıma yatıcak. Önemli bir aşı diye biliyorum kuzum.

O zaman yine atak haftası ile alakalı bir durum ya burnu tıkalı olunca da almıyorlar ama onu da denemişler. Bu arada nasıl açtı burnunu şırınga ile mi
Bide mamayı az yap bakalım yine 4 5 saat almayacak mı. Misal 120 yerine 90 falan yap

Iyi olsun da canım yeterki
Bazen bizim kizda uykusunu alamazsa uyuyamazsa emmek istemiyor
Canım bizim doktor 3 saatte bir 150 cc ver dedi tabi ben yediremiyorum her çocuk aynı olacak diye bisi yok

Demekki 120 cc fazlaymış eheheh yedirince fazla sanırım geç acıkıyorlar:) hatırlarsan benimkide bir ara öyle yapmıştı sanırım atak haftaları oluyo
17.30 da içti 22.30 oldu içmedi kuzu. Ağlıyor istiyor uykusu da geldi uyuyamadı. Ağzına aldığı anda yıkıyordu ortalığı. Hiç böyle çok olmamıştı

Uykusu var içmek istemiyo uyut beni dedi sanırım :)

İçin rahat oldu sonuçta canım çok şükür bişeyi yokmuş

Anaaa ciddi mi kız 1 saat önce sipariş verdim bende senden alırdım

120 yi bayadır içiyor ama yeni artırmadım ki ay evet ya benimki de yaptı da 1 2 sefer yapıp sonra içiyordu bunda dünden beri içmedi

Doktor vs felan kalmadı galiba kuzum Bizimde yeşil kaka olmaya başladı. Yarında rota aşısı olucaz. Annelik düşünce, stres her şeylerini detaylıca inceliyoruz.
Evet ya gerçekten annelik zor
Evet şırınga ile böyle yapın dio ben hayatta yapamam onu ya az da yapsam hiç açmıyor ki ağzını. Hadi birazını içse anlarım da
Iyi olsun da canım yeterki
Bazen bizim kizda uykusunu alamazsa uyuyamazsa emmek istemiyor
Canım bizim doktor 3 saatte bir 150 cc ver dedi tabi ben yediremiyorum her çocuk aynı olacak diye bisi yok
Yani her çocuk farklı. Benimki doğdu 30 cc ile başladık normalde yarısını içmesi gerekiyor yeni doğan bebek. Ta ordan belliydi obur olduğu

Saat 3 de 4 saat oldu. 90 cc yaptım yastığa yatırdım içmedi kafayı sağa sola çevirdi gece hep öyle yapar. Neyse kucağıma aldım hemşire gibi yaylanıyorum. Yok dilini koydu oraya girmiyor bile biberon ucu zorla uğraşırken uğraşırken aldı içti belki zorlandığımdan da inatlaştı bilemiyorum. Atak haftası falan hep bir arada

Bende bir iki denedim o şırıngayı ama korktığum için tam açamadım ya
Ah bu bebeler aç olur içmez uykusu olur uyumaz

Gecmis olsun bununla
Seninkide tipki meme reddi gibi olmus,bende meme reddinde ayaga kalkip emziriyodum ancak o şekilde:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…