Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Yüz burun ve ellerden vücut sıcaklıgı ölcülmesmis canım sırta dogru ense tarafı ve bağrı

Bence rahat ol sadece kaka mukuslu ise. Alerjisi olsa mutlaka belli ederdi kendini diye düşünüyorum
Naptın kuzum denedin mi
Yok kuzum ya unuttum dün hastaneye falan gidince
Kuzum ağzında aft fln çıkmış olabilir mi bak bakalım
Acile gittik cano baktılar pamukçuk falan var mı diye. Hiç bir sorun yok. Bende içmedi hemşire zıplaya zıplaya içirdi

Acile gittik cano baktılar pamukçuk falan var mı diye. Hiç bir sorun yok. Bende içmedi hemşire zıplaya zıplaya içirdi
Bazen de cok takılmamak gerekiyor canım. Buraya yazmıstım ben de benim bebek emmiyor agzında tutuyor bos cekiyor aceba sütüm mü yok diye kafaya takmıştım ne zaman düsünsem o zaman süt daha az geliyordu anladım ki bebis canı me zaman isterse o zaman sütü cekiyor ve anne sütü hic bitmiyormus o günden sonra hic düşünmedim cok sükür bir sorun yok . Demem o ki her seyi kötüye yormamak lazımmıs. Bir de belki bana kızacaksınız ama bence anne sütünü arttıran daha dogrusu kesmeyen sadece su ve sıfır stres. incir yulaf vs sütün daha yaglı olmasını saglıyor sadece benden söylemesi.

Geçmiş olsun kuzum. Tiroit değil bu. Ne zaman gideceksin geç kalma hemen git

Sagol kuzum
Bobrek bezi üstü hastalığı ile ilgiliymis
Kendi doktorum endokrinoloji doktoruna danışcak
Isyeri doktorumuz cocuk doktoru oda bahsedilen hormonal hastalık olamaz sodyum yüksek çıkmış yazmış
Başka bir doktor arkadaşımız 15 gün sonra tekrar bakılıp endokrinoloji ye yönlendirmek gerekir yazmış
Bakalim kendi doktorumdan haber bekliyorum

Benimki anne sütü almıyor 10 saate yakın aç kalması da normal değil ama

İnşallah bi sorun çıkmaz kendiliğinden düşer

Bende düşünmekten kafam çatladı resmen bir çıkış yolu arıyorum. Benim görmediğim bir şey var mı bilemediğimden karar veremiyorum. Yaptırmak istiyorum fakat emin olamıyorum.

İnşallah öyledir kafamı boşaltsam rahatlayacağım.. Çok imreniyorum sorgulamayan insanlara Ben her şeyi didik ediyorum

Oyy anasına Naz yapıyo desene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…