Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Yaa benimde öyle çağırdı ben de haftaya gideceğim dayanamıyorum merak, telaş
bnde çok küçükken görmüştüm şimdi daha belirgin olmuştur. doktora sordum biraz erken gelsem olur mu diye gel sıkıntı olmaz detaylı bakarız dedi. arkadaşlar birde benim sağ bacağımla kuyruk sokumu arasında keskin bir ağrı var bu tarz bir durum yaşayan oldu mu? bı yandan da bu sebeple gidiyorum. kimisi mineral eksikliği kimisi kan pıhtısi ya da enfeksiyon olmu olabilir diyor. fizik tedavi uzmanına göründüm o da bir krem verdi. ama kremde internette gebelik durumunda kullanmayın diyor

Ben de Cumartesi’ye gün sayıyorum diyorsun yani.
Allah iyiliğini versin kız.
Kadın kalkmış gelmiş, yemek yapıyo sana.
Daha ne istiyorsun?
Hahahaha ama bi yemek değill tv bile onun birşey demiyorumm bile akşama kadar kendi istediğini izliyo izlediği şeyler sabah müge anlı gundüz kadir ezildi 4 de fulya ile umudun olsun 8 de masterchef en nefret ettiğimm seylerr insan ister istemez sıkılıyo iyice

kayınvaliden nasıl biri bilmiyorum ama müsade isteyip yatak odanda istirahate çekilebilirsin. bende hiç sevmiyorum o programları birde hamileyken izlemeyin o tarz şeyler diyorlar. bilmiyorum neden .

Reactions: Jou
Tam
6. Haftada kalp atışı duyan arkadaşlar size de dinletti mi doktor? Erkek dönemde zararı olur diye görüp dinletmiyorlarmış galiba
6+0dı benim, dinletmedi ama gösterdi hem yanıp sönüyordu hem de dalgalar vardı ekranın altında. Haftaya gel dedi ben geçen hafta gidemedim bu hafta gideceğim kısmetse.

kayınvaliden nasıl biri bilmiyorum ama müsade isteyip yatak odanda istirahate çekilebilirsin. bende hiç sevmiyorum o programları birde hamileyken izlemeyin o tarz şeyler diyorlar. bilmiyorum neden .
Kuzum ya benim düşük tehlikem vardı mecbur bana bakmaya geldi düzeldim ama cok şükür tehlikem bitti evi ediyo bize yemek ediyo yapıyo birşeyde diyemiyor insan ama ben pek etkilenmiyorum zaten insanları kandırmak başka bırşey değill eşimde hemen getiremedi eve aramızda 2 saat var yoll buyüzden cumartesi sabah götürcek kaynanam rahat bi kadın ama ben sıkılmasın istediğini izlesin diye eşim de demiyo oda sıkıldı

Kızlaarrr yaaa sabah tan beri sağ kasığım ağrıyorr neden acaba varmı bilginizz ilkkez bukadar sürdü
tatlım belimde sağ belimle kuyruk sokumu arası bıçak kesmesi gibi keskin bir ağrı var. doktorlara sordum gebelik sırasında rahim kasları gevşeyip daraliyormus o yüzden yapabilirmis. ama tabi bu ağrı gecmedikce benim aklım sürekli orda. ve cevaplarda pek tatmin etmedi. sen bir doktoruna Daniş yinede çok ağır hareketler yapma. yüksek bir yere uzanma esneme hareketleri yapma.

Hiç hiç ettiğim bile yok kız aslında butün gün oturuyorum hep kv yapıyorr ama öyle şiddetli değildee belimede vuruyodu o ara

Hiç hiç ettiğim bile yok kız aslında butün gün oturuyorum hep kv yapıyorr ama öyle şiddetli değildee belimede vuruyodu o ara
valla canım bende bir haftadır çekiyorum. ve hiçbir işimi göremez durumdayım. umarım artmaz ağrın. inşallah tez vakitte geçip gider. valla magnezyum eksikliği de diyorlar işte rahim kaslarının gevşeyip daralması diyorlar en iyi bilen yine doktorundur canım. muhakkak sor devam ederse.

Bugun boyle oldu bakalım cok sürerse derim doktora

Kızlar ağrıları sordum doktora Rahim büyüdüğü için ağrılar normal dediler korkmayın. Benimde bacaklarıma kadar vuruyor ağrısı. Sürekli karın bel ağrısı var. Önemli olan fazla bir kanamazın olmaması gerekiyormuş

Oooo öylemi canoo tamam o zaman rahatladımm bakk annemede sordumda oda normal dedii benimde hep agrırdı dedii bugün böyle oldu kız
Korkma bebeeem rahim büyüyor normal bu ağrılar durulmayacak derecede değil ise normal yani. Genelde kramp batma tarzında oluyor benim

Reactions: Jou
Korkma bebeeem rahim büyüyor normal bu ağrılar durulmayacak derecede değil ise normal yani. Genelde kramp batma tarzında oluyor benim
Hahhh benimde var öyle ağrıyo ama batmada giriyo araya doktor demisti zaten düşük tehliken yok herşey normal diye umarım enfeksiyon değildirr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…