Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Böyle sonuç canım

Canım korkulacak kadar enfeksiyonun yok hatta buna doktor ilaç bile vermeyebilir bol su içiyorsun dimi. Senin lökosit 10-12 benimki 500dü. İlaç verince hemen düzeliyor sonra. Doktorun ne dedi bu sonuca

Canım korkulacak kadar enfeksiyonun yok hatta buna doktor ilaç bile vermeyebilir bol su içiyorsun dimi. Senin lökosit 10-12 benimki 500dü. İlaç verince hemen düzeliyor sonra. Doktorun ne dedi bu sonuca
Hastaneden yeni çıktım bir sürü tahlil istedi. Diğerleri de çıksın öyle mesaj atıcam doktora. Öyle mi sende de mi çıkmıştı.korkulacak bişey değil o zaman dimi. Sen ilaç kullandın mı

Hastaneden yeni çıktım bir sürü tahlil istedi. Diğerleri de çıksın öyle mesaj atıcam doktora. Öyle mi sende de mi çıkmıştı.korkulacak bişey değil o zaman dimi. Sen ilaç kullandın mı

Evet canım antibiyotik verdi kullandım bitti. Tekrar gidip yaptırmam lazım yaptıramadım. Korkulacak bişey değil canım. Doktor bol su içmemi söylemişti günde 3 lt su içiyorum ben

geçmiş olsun canım sonuçların çıktı mı ne dediler ?

Evet canım antibiyotik verdi kullandım bitti. Tekrar gidip yaptırmam lazım yaptıramadım. Korkulacak bişey değil canım. Doktor bol su içmemi söylemişti günde 3 lt su içiyorum ben
Ben 1,5 litre falan anca ya. O zaman zorlayayım kendimi baya içmem lazım..sen de aksatma bence yaptır tekrar ama antibiyotik ile düzelmiştir onzaman

Ben 1,5 litre falan anca ya. O zaman zorlayayım kendimi baya içmem lazım..sen de aksatma bence yaptır tekrar ama antibiyotik ile düzelmiştir onzaman

Az içiyormuşsun canım. Bende geçmiştir diye umut ediyorum yarın kontrolüm var olmadı doktora hatırlatırım o ister

Mrb kızlar saglıkla bebeğinizi kucagını a alın inş4 ay önce bebeğimi kucagıma aldım. Şimdi de arkadaşım hamile ve anlayan varsa usg yorumlayabilir mi?

Hayırlı günler, biliyorsunuz abimin durumu kritik demiştim, malesef 4 gün önce kaybettim abimi..
Çok stres yaptım sanırım bu sabah lavaboya gittim baya sari akıntı geldi, korkmalı mıyım bilmiyorum.
Başın sağolsun canım. Sarı akıntı enfeksiyon olabilir bende sarı akıntı olunca kültür aldı doktor sonuç çıkmadı ama korkulacak bişey değilmiş sadece enfeksiyon varsa aksatmadan tedavi gerekliymiş

Benim de böyleydi. Ara ara da oluyor. Doktora sordum dün sorun olarak görmedi. Geçen haftalarda açık kahverengi leke görüyordum ama sildiğimde gelmiyordu öyle söyleyeyim. Stres yapma bence

Hayırlı günler, biliyorsunuz abimin durumu kritik demiştim, malesef 4 gün önce kaybettim abimi..
Çok stres yaptım sanırım bu sabah lavaboya gittim baya sari akıntı geldi, korkmalı mıyım bilmiyorum.

Başınız sağ olsun. Sarı akıntı arkadaşın dediği gibi enfeksiyon olabilir

Bulantı için ayvanın çok iyi geldiğini duydum ben de aldım yiyeceğim. Mide özsuyunu emerek bulantıyı gideriyormuş. Folik asit açısından da çok faydalı zaten zamanı bence ilk 3 ay bol bol yiyebiliriz bir de güzelleştiriyormuş bebeleri önce sağlık olsun tabi

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet bahçeleri olsun inşallah. Akıntı normal diyorlar bazen bende de beyaz hafif sarı olur. kırmızı renk kanama riskli olabiliyormuş. Devam eder endişe duyarsan dr görünürsün ama bir seferlikse önemli olmayabilir takip et kuzum.

Böyle sonuç canım
Canım benimde 2 lökosit çıkmıştı tek kullanımlık toz verdi onu kullandım tekrar baktirmadim bir daha gittiğimde baktiracagim
Canim benim başın sağolsun Rabbim sabrını versin inşallah. Kendine dikkat et sarı akıntı enfeksiyon olabilir başın kalabalıktır belki ama bol su içmeye dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…