Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Saoalsın kuzum bende eve gidince başlayayım.. Kurabiyeyi pişirip soğuduktan sonra mı dondurucuya atıyorsun. Bu konuları hiç bilmiyorum

Hadi bakalumm
Kızlar bu arada 6. Aydan sonra bebekleri desteksiz oturtabiliyoruz ya destekli oturmada 4. Aydan sonra olur diyenler var öyle instagramda dolaşırken gördüm de tecrübeli anneler siz ne diyorsunuz :)
Evet doğru oturtabiliyosun yavaştan özellikle yüzüstü yatirmak gerekirmiş daha çok

Saoalsın Annemin annesi kuzum.. Çok şükür iyi 2 farklı zamanda anjiyo oldu. 2.sini daha yeni oldu. Yormamaya çalışıyoruz.

Tatlım yürüteç kullanma önermiyorlar çocuğun gelişimini olumsuz etkilediği söyleniyor. Yürüme arkadaşıysa o olur. Ama şu bebeği içine oturtulansa onu pek önermiyorlar. Yazıyı bulursam atayım buraya..

Kızlar bu arada 6. Aydan sonra bebekleri desteksiz oturtabiliyoruz ya destekli oturmada 4. Aydan sonra olur diyenler var öyle instagramda dolaşırken gördüm de tecrübeli anneler siz ne diyorsunuz :)
Bende gördüm onu da doktora sormak lazım. Bende bu hafta doktora gidicem unutmazsam sorayım. Çok sorcak şey birikti

Hadi bakalumm

Evet doğru oturtabiliyosun yavaştan özellikle yüzüstü yatirmak gerekirmiş daha çok
Geçenki kontrolde doktor bize 3 tane egzersiz gösterdi. Biri tummy time mıydı ismi o yüzüstü yatırılan, diğeri elleri ve bileklerinden aynı anda tutup iki tarafıda ayağı yerden kalkmayacak şekilde kaldırıp indirmek birkaç kez (3ay1 günlükten itibaren yapın dedi), birde omuzlardan tutup hop hop hareketi diye bir şey dedi. Tam tarif edememiş olabilirim kızlar doktorunuza kesin sorun egzersizleri

Hadi bakalumm

Yüzüstü yatıyorum ama çok değil aslında daha fazla yatırsam iyi olacak

Bende duymuştum aslında haklısın kullanmamak en iyisi
Bende gördüm onu da doktora sormak lazım. Bende bu hafta doktora gidicem unutmazsam sorayım. Çok sorcak şey birikti

Valla benimde birikti inş doğru düzgün cevap alabilirim. Bende o vajinadaki sorun yüzünden gidiyorum inş bir sıkıntı çıkmaz

Ben kollarını bacaklarını sürekli hareket ettiriyorum baya hoşuna gidiyor gülüyor

Saoalsın kuzum bende eve gidince başlayayım.. Kurabiyeyi pişirip soğuduktan sonra mı dondurucuya atıyorsun. Bu konuları hiç bilmiyorum

Kalan keki bile atıyorsun kuzum çıkardığın zaman taptaze yiyorsun valla :)

Yüzüstü için 3dk mı dedi tam hatırlamıyorum. Yazdığı yazıyı bulursam yazayım buraya.. Ya egzersizleri seviyor sıpalar en azından
İnşallah muayene güzel geçer tatlım yarındı dimi?

İyi azsa ondan korkmayın diyor doktorlar. Makattan falan gelebilir zorlanmadan diyorlar

Yüzüstü için 3dk mı dedi tam hatırlamıyorum. Yazdığı yazıyı bulursam yazayım buraya.. Ya egzersizleri seviyor sıpalar en azından
İnşallah muayene güzel geçer tatlım yarındı dimi?

Olur bulursan at kuzum. Evet yarın saat 2de randevu inş güzel geçer canım inş
1-2 gün geçse de oluyor mu? Aynı gün mü atmak lazım Eve derin dondurucu almak şart oldu. Küçükcük buzdolabınınkine koymakta dert

Yok canım ozaman bayatlıyo Bendede derin dondurucu yok valla yettiği kadar koyuyorum :) ben bayatlayan keke çikolatayı sütte eritip ceviz ne varsa atıp yoğurup top gibi yapıyorum benmari usulü çikolatayı eritip kekleri çikolataya daha sonra hindistan cevizine batırıyorum atıyorum dolaba kahvenin yanında mis gibi oluyor aklında olsun

Bende hep öyle görüyorum destekli 4-4.5 aylıkken bebeğin durumuna göre oturtulabilir diye

Evet havasını alıp koyunca koku olmuyormuş. Kendi koyduğumuz yemeklikleri falan da öyle koymak gerekiyormuş da ben yapmadım

Çoğu aynı cins demek ki bizimkilerde yapacaktık edecektik düğünde bile eşyaları biz almamıza rağmen kv biz aldık dedi

Pastanelerdeki doyuran pastadan Onlarda sanırım bayat keklerden yapıyorlar galiba sanırsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…