Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bende hep öyle görüyorum destekli 4-4.5 aylıkken bebeğin durumuna göre oturtulabilir diye
Kizimda 4.ay da ek gidaya yogurtla baslamistim,doktor baslayin demisti.destekli bi sekilde oturuyodu.
Bi şehir efsanesi var;erken ek gida alanlar yemek secmez die,hakkatten benim kizim ne varsa onu yer,pirasa,kabak,fasulye hicbisey ayirt etmez

Kizimda 4.ay da ek gidaya yogurtla baslamistim,doktor baslayin demisti.destekli bi sekilde oturuyodu.
Bi şehir efsanesi var;erken ek gida alanlar yemek secmez die,hakkatten benim kizim ne varsa onu yer,pirasa,kabak,fasulye hicbisey ayirt etmez
Maşallah ne güzel. Bende gidince sorcam 5.ayda başlamak istiyorum onaylarsa eğer

Benimki sinirleniyo.ortalığı yıkıyo hiç istemiyoya

Insallah unutmam sorarım

Bende hep öyle görüyorum destekli 4-4.5 aylıkken bebeğin durumuna göre oturtulabilir diye

Yarın sorayım bakalım valla çok rahatlarım otursun derse :)
Çoğu aynı cins demek ki bizimkilerde yapacaktık edecektik düğünde bile eşyaları biz almamıza rağmen kv biz aldık dedi

Yani öyle söyleceğine alma kızım biz alırız ne gerek var desene :)
Pastanelerdeki doyuran pastadan Onlarda sanırım bayat keklerden yapıyorlar galiba sanırsam

Aynen canım bayat kekler den
Benimki sinirleniyo.ortalığı yıkıyo hiç istemiyoya
Sende bir kaç dk tutarsın artık yavaş yavaş alışır herhalde :)

Saoalsın kuzum bende eve gidince başlayayım.. Kurabiyeyi pişirip soğuduktan sonra mı dondurucuya atıyorsun. Bu konuları hiç bilmiyorum
Aynen canım yapıp soğuduktan sonra önce poşete sonra saklama kabına koyuyorum misafirlere hazır oluyor akşam eşin evdeyken falan yapıp atabilirsin. Hatta geçen Browni kurabiyeyi denedim. Islatmadan attım öyle kuru kuru. Çıkardıktan sonra şerbetini yaptım şerbet hafif sıcak kurabiye soğuktu. Gayet güzel oldu yeni yapmış gibi
Kalan keki bile atıyorsun kuzum çıkardığın zaman taptaze yiyorsun valla :)
Kesinlikle kalan kekleri bayatlamadan atınca yeni gibi oluyor böylece bir misafire yapılan hazırlıkla iki misafir ağırlıyoruz yaşasın dondurucular
İyi azsa ondan korkmayın diyor doktorlar. Makattan falan gelebilir zorlanmadan diyorlar
Kabız değildi canım zorlamadı ama bakalım birazdan çıkar herhalde sonuç

yavaş yavaş tadımlara başlatıyo bazı doktorlar özellikle anne sütü yetersizse. ama öğün gibi değil de, daha çok alerji durumunu test etmek için. böylece 5. yada 6. ayda direkt öğün olarak başlanıyor. bizimki başlatacam dedi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…