Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Domates asidik yapısından dolayı alerji yapma riski yüksekmiş patlıcan da nikotinden dolayı alerji yapma riski yüksekmiş onun için instagramda takip ediyorum ek gıda sayfaları bende ordan görüyorum

Bir de e bebeğin ek gıda seminerine katıldım zoom üzerinden. Notlarımı atarım temizlle çekince

Tamam balım sorayım bakalım

Rotadan sonra kaçıncı günde geçti kusmalar
Bizim ki bak dün kusmadı geçiyor sanırım
Bende öyle oluyorum ya çok uyuyunca özlüyorum gidip gelip seviyorum

Kız etiket bildirimin gelmedi nedense bakarken gördüm alla alla neyse evet 1.5 ay sonra başlayacağım acayip heyecanlıyım deneyimlerimi yazarım size

Geçmiş olsun canım sonucu bildir bize mutlaka
Bende cok heyecanlıyımm e bebekten maam sandalyeside kv aldı ben şokk hiçbirşey almadı bugüne kadar bunu aldı hemde istediğimizde1600 liralıkcivari

Heheh sınıfın çalışkan kızları olurdu not aldığımız o geldi aklıma sen böyle yazınca çalışkan ana

Ay yaaa kızlar valla ek gıda için yaptığınız şeyleri tarifiyle paylaşırsanız çok sevinirim. Ben şehir dışındayım hiçbir şey yapıp bakamıyorum. Aniden geldik 3 hafta önce ananem kalp krizi geçirince.. Bebek ve ananemle vakit geçiyor. Şimdi instagramda şeftali dondurma yöntemini gördüm bağlantıyı paylaşıyorum.
Ek gıda şeftali

Çok geçmiş olsun

Ben tepside dondurup poşete koydum birbirine yapışmasın diye

Kızlar ağızda pamukçuk olupta rota aşısı yaptıran var mı?
Bizde de var canım pamukçuk haftaya bizim de rotamız ve menenjitimiz var neden sordun? Bi problem mi teşkil ediyormuş?
Ben de çok özlüyorum uzun uyuduğunda. Aşiların etkisi var mıdır bilmiyorum ama ikinci ay aşılarından sonra uykuslya düştü benimkisi
Bu sene şeftali ağacım çok verimliydi poşet poşet şeftali toplayıp kolu komşuya dağıttık eşimle. Bileydik dondurulabildiģini dondururdum valla ne güzel organik organik yediririmdim kızıma
ek gıda için şöyle bi tablo attı arkadaş. ona da alerji doktoru vermiş. belki işinize yarar :)
4.ayda mı başlanıyor ek gıdaya ilk 6 ay sadece anne sütü diye kalmış sanki benim kulağımda

Ne kadardı çok muydu
Yok kuzum az bir şeydi bakalım şimdi bekliyoruz
Saolsın kuzum
Aaaa mantıklı koku olmuyor mu dondurucunun böyle değişik bir kokusu oluyor ya.
Bende şeftaliyi siwitin yaptığı gibi yaptım. Tepsiye dizdim üzerini poşet ile örttüm sonra poşetledim
Kabakları yemeklik doğradım poşetledim tabi havasını alıyorum poşetle
Dolap kokusu olmasın istemiyorsan poşetlediğin malzemeleri saklama kutusu ile dondur o zaman koku olmuyor Ben kurabiyelerde falan öyle yapıyorum

Aynen reflümüz vardı bizim işte tam rahatladı derken rotadan sonra yeniden artmıştı. Bakalım kimisinde oturmaya ek gıdaya başlayınca geçiyormuş reflü
Reflu 4.ayi gecince geciyo genelde.siz alerji opabileceginden mi supheleniyosunuz? Bide şoyle bisey var,3.aya dogru ve sonrasinda kusmalar artiyo,bizimki de oyle oldu

Bizim ki bak dün kusmadı geçiyor sanırım

Bende öyle oluyorum ya çok uyuyunca özlüyorum gidip gelip seviyorum

Aynen bende seviyorum uzaktan uzaktan :))
Aynen özellikle ilk onu etiket ettim

Ahahaha yarın kontrole gideceğim bakalım doktor ne zaman başla diyecek
Bende cok heyecanlıyımm e bebekten maam sandalyeside kv aldı ben şokk hiçbirşey almadı bugüne kadar bunu aldı hemde istediğimizde1600 liralıkcivari

Aayy helal olsun aferim valla. Dün kayınvalidemlerdeydik arkadaş yürüteçmi diyorlar ondan verecek bize dedim abav hepsi birden neden milletin kullanılmış şeylerini alıyorsunuz. Zaten yatağıda almayacaktınız biz alacaktık dedi. Diyemedim ki çocuk doğdu eve gelecekti niye almadınız ya

Canım çok geçmiş olsun nasıl şimdi annen

Valla 4. Ay aşısı yaptıralı da çok oldu hava çok güzel serin ondan mı rahatladıda uyuyo anlamadım. 6. Ayda başlanıyormuş canım geçen hafta sormuştum doktora. Bakalım yarın gideceğim doktor ne diyecek güncellerim bu sorunu :)

Bilmiyorum kuzum hafif beyazlık vardı bizde merak ettiğimden sormak istedim pamukçuk olayını.. Doktora resim attım pamukçuk değilmiş. Sonra düşündüm olsa bile her bebek nerdeyse her ay aşı oluyor doktorlar uyarırdı.

Ya bende yeni gördüm şeftaliyi hiç bilgimde yok ek gıda dönemiyle alakalı.. Sadece bazı verilmemesi gereken gıdalardan birkaç tane biliyorum. Her şeyin organiği ayrı güzel olur. Özellikle bebekler için.. Sıkma canını nerden bileceksin.. Hiç olmadı pazardan biraz alıp bebişe sakla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…