Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Domates neden verilmiyo acaba? Hiç bi şeyden haberim yok gibi hissettim kendimi doktoru vakti gelince söyler inşallah onu vermeyin bunu verin diye çok didik didik de takip edemiyorum konuyu anca denk gelirse. Jou Sen vakti zamanı gelince onemli bilgileri derleyip toplayıp topiginde paylaşırsın di mi benim canım

Böyle düşünmekte çok haklısın kuzum. Ama bilemezsinki.. Alerjisi olup çok yaptıran duydum. Bizimde kanıtlı değil ama doktor önerdi. Mukuslu kaka tek başına yeterli değil dedi.
İnsan bilemiyor ki ya hele bu aşılara karar vermek o kadar zor ki
Mesaja döndü doktor. Enfeksiyon olabilir demiş öğleden sonra gidip tahlil vercez

Ek gıdayamı diyorsunn kızzz ayupsunn siz isteyinn kimse pek bakmıyo diye yapmıyorum buara yoksa hala paylaşımlarım var

Aynenn hayırlısı olsunn önce siz başlayacaksınız hahahaahah ek gıdaya M -Murphy Catlak-kurabiye

Kız etiket bildirimin gelmedi nedense bakarken gördüm alla alla neyse evet 1.5 ay sonra başlayacağım acayip heyecanlıyım deneyimlerimi yazarım size
İnsan bilemiyor ki ya hele bu aşılara karar vermek o kadar zor ki
Mesaja döndü doktor. Enfeksiyon olabilir demiş öğleden sonra gidip tahlil vercez

Geçmiş olsun canım sonucu bildir bize mutlaka

Kızlar gündüz uyumuyo diyordum valla bir daha uyku lafı etmicem benim kız dünden beri öyle uyudu ki şimdide uykusunda mamasını yedi ( oda elini yemeye başlayınca anlıyorum veriyorum mamasını yiyor hemen uykulu uykulu) ne zaman uyanır ki acaba özledim yaw bıdıkı

Kız etiket bildirimin gelmedi nedense bakarken gördüm alla alla neyse evet 1.5 ay sonra başlayacağım acayip heyecanlıyım deneyimlerimi yazarım size

Geçmiş olsun canım sonucu bildir bize mutlaka
Sağol canım gittik doktora gaita tahlili vercez eve geldik kaka yapmasını bekliyorum. Alerjide olabilir dedi süt ürünlerini fazla tüketince de oluyor dedi. Bakalım sonuç ne çıkacak

Ama benimkide hemen hemen her emmeden sonra kusuyo,cumartesi gunu aşiri kustu diye..bebeklerde reflu oluyo ben ilac felan kullanmiyorum ama geçecek
Aynen reflümüz vardı bizim işte tam rahatladı derken rotadan sonra yeniden artmıştı. Bakalım kimisinde oturmaya ek gıdaya başlayınca geçiyormuş reflü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…