Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ellerine sağlık

Benimde almam lazım yer derdi var
Püf
Buzdolabım zaten küçük derin dondurucusu yetmiyor iki parça eşya ile doluyor. Dondurucuyu koyacak yerde lazım tan birde fiyatlar ahhh o fiyatlar.. Şuan en eksiğim dondurucu, kurutma makinesi, mümkün olursa büyük buzdolabı.. Yazlık yer sorunsalı

Gugubicim benim haftaya başlamam gerekiyor. 1-2 gün gidip ücretsiz izin alıcam 1-2 ay.. en azından 6. Aya yaklaşsın istiyorum. Annem bakar diye düşündük kış ayında çalışma biraz daha esnek bizde ama yazın napacağım bilmiyorum. Kv demin bakmasını istemiyorum çünkü bakabileceğini düşünmüyorum. Birde benim istediğim gibi asla bakamaz sinir krizi geçiririm kesin

Ya da normal emzir sakince yatağınıza koy sende yanına uzan bakalım. Çoğu bebiş anne kokusuyla daha fazla uyuyormuş. Benimkine etki etmiyor da
YunSev bizim doktor, anne sütü+beyaz gürültü sonrasında 25dk birlikte yatma, sonrasında ya yatağa yatır ya da birlikte uyumaya devam edin dedi. Beyaz gürültüyü çok yapmıyorum. 25dk beklemeyide arada yapıyorum işe yarıyor gibi..

Ocakta başlayacağım Kasımda bekliyorlar sürem bitti ücretsiz izin kullanıyorum
Bakıcı teyzemiz var o bakacak
Hepsi memlekette kimseye bırakamıyorum
Saçımı kestirmek için 1 Ay bekledim
Ben de ücretsiz izne ayrılacağım. Şimdiden o bitince ne yapacağım telaşı sardı. Kv yaşlı kucağında zor tutuyor otururken dahi. Ona diyemem. Kendi annem 56 yaşında ilk torunu aslında ama o da gezmeye ve sosyalliğe çok alışmış. Onlara geldiğimde dahi sürekli bi markete gider bi arkadaşlarıyla buluşur, evdeyken de ev işlerine bakar. Sanki ona desem sorun yaşarız gibi hissediyorum yani alıştığı düzeni bozulsun istemez. Aslında 8-13 yarım gün çalışacağım ama bakalım zaman ne gösterecek. Bakıcın varsa güvenilir çok iyi, ben de bakıcı düşünmeye başladım ama nasıl bulurum ve yarım gün bakmak ister mi kaça bakarlar hep soru
Benimki de yapmaya başladı onu, memeyi oynuyor ağzında yüzüme bakıp gülüyor faln. Aaa sen a değilmişsin ki deyip kapatıyorum ağlıyor o zaman da
Off dimi bi de çocuk açısından bakmak da var olaya. Mecbur başlamak zorundayım keşke çalışmam gerekmese ve kendim büyütsem ama malesef yani annem öyle arada bakar ama düzenli bakma fikrine ne der bilmiyorum konuşmadık hiç
Ben de ücretsize ayrılıyorum canım bu ay. Benim ücretsiz iznim 6 ay, bittiğinde bebiş 9 10 aylık olacak. Ben de kv bakmasını istemiyorum zaten bakamaz da. Annenle nasıl konuştun peki? Ben kırarım diye de çekiniyorum yani neden ben bakacağım diye düşünür mü ya da haksızlık mı olur ona
Benimde kestirmem lazım
Uff sorma çok fena oldu ama önümüzdeki süreçte mümkün görünmüyor, bebeğimle sabah 6 gece 11 yapışık yaşıyoruz
Bu gece benimki de 1 saatte 1 kalktı nerdeyse
Bizde de var bu ara. Yumruklarını emiyor sürekli. Uykuda bi anda aklına geliyor. Emziriyorum 2 fırt alıp bırakıyor. Sonra iki ayağını tavana doğru dikip dikip pat paaat yatağa vuruyor. Gece 3 6 arası acayip aktif nerdeyse hiç uyumuyor

Hic yatırarak denemedim kuzum ya silikon ucla emiyor surekli oynatıyor
Bugün benim oğlanda sürekli memedeydi yatarak emzirdim 2 saat boyunca yanında yattım emiyor 10 dk sonra uyanıyor yine emiyor sürekli meme arayışındaydı. Bölük bölük uyudu 5 te uyandı emzirip yine yatırdım 6da bakakım ne kadar uyuycak zaman zaman yapıyorlar demekki

Kuzum annem doğumda gelecekti fakat benim hamilelik boyunca yatmam gerekiyordu. Hamileliğimin 4-4,5 aydan sonra annem yanıma gelmek zorunda kaldı kadın. Çünkü üstümde oturan kv bir bana bakamadı. Zaten ben kimseden extra bişi istemedim. Anneminde kendi rahatsızlıkları var. Benim ihtiyacım olduğu için dayanıyor kadın napsın. Şimdi ananemizde sağlık sorunu çıktı napıcaz bilmiyoruz. Farklı şehirlerdeyiz çünkü.. Bence annene söyle kuzum sonuçta sıfırdan bebek bakmayacak. Sen belli bir aya kadar getirmiş olup ek gıdaya geçmiş oturmaya hatta belki emeklemeye yürümeye başlamış bir bebek vericeksin. Ne kadar bakarsan senin için kar olur. O aralarda da olmadı bakıcı araştırmaya başlarsın belki..

En son kuaför yüzü ne zaman gördüm bilmiyorum 2020 Ocak sanırım

Atak haftasına mı ne girdik bu bebişler durmuyor Doktor emme süresi kısalıcak artık dedi. Ahahah ayakları ile vurmayı mı öğrendi seninki.. Benimkide tekmeliyor özellikle karnımı tekmelemeye bayılıyor Bağırıyor birdeee

Benim de anneannem yarın ameliyat olacak dizinden. Çok geçmiş olsun size de kuzum. Konuşmam gerek ama nerden nasıl başlayacağım bilemiyorum. Daha vakit var acaba bekleyip son 1 2 ay kala mı konuşsam diyorum. Bi yandan da bakıcı araştırırım olmadı. Mesela senin annen kendisi diyor mu ben bakarım diye, benimki hiç demedi. İznim bitiyor ücretsiz izin alcam diye konu açıyorum iyi iyi diyor ben mi alıngan davranıyorum acaba.

Bu arada bu kadar düşünmemin sebebi de şey, ben doğduğumda anneannem ben bakamam demiş ve annem işi bırakmış. Bunu anlatır hep biz küçükkenden beri galiba ondan etkileniyorum, istemeye hakkm yokmuş gibi hissediyorum

Seneye toptan bi bakıma girmek gerek, ben de en son geçen sene ağustosta hamile kalmadan önce gitmiştimpandemide bile bu kadar salmamıştım

Hem nasıl keşif ya, yumruklar bir yandan yüzünde minicik ağzına girmeye çalışıyor, ayaklar bir yandan tekmeler peşinde. Çığlıklar yükselmeli alçalmalı sesler aynısı

Kızlar bu arada 6. Aydan sonra bebekleri desteksiz oturtabiliyoruz ya destekli oturmada 4. Aydan sonra olur diyenler var öyle instagramda dolaşırken gördüm de tecrübeli anneler siz ne diyorsunuz :)

Bende hep öyle görüyorum destekli 4-4.5 aylıkken bebeğin durumuna göre oturtulabilir diye
Bebekten bebeğe çok değişiyor ya. Benim kızım her şeyi çok erken yaptı. 5 aylıkken resmi var desteksiz oturuyor. Ama oğlan tembel gibi, bakalım o ne zaman oturacak ama ben yine de 4.ayda destekli oturtmaya başlamayı planlıyorum. Tabii bu saatlerce oturma değil, 3dk 5dk maksimum. Sonra da zaten bebisler sinyal veriyor, zamanı mı degil mi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…