Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Hayırlı günler, biliyorsunuz abimin durumu kritik demiştim, malesef 4 gün önce kaybettim abimi..
Çok stres yaptım sanırım bu sabah lavaboya gittim baya sari akıntı geldi, korkmalı mıyım bilmiyorum.
Allah rahmet eylesin ama benimde sarı akıntım vardı doktora sordum kötü kokulu vs olmadığı sürece akıntı çok normal dedi canım

Hayırlı günler, biliyorsunuz abimin durumu kritik demiştim, malesef 4 gün önce kaybettim abimi..
Çok stres yaptım sanırım bu sabah lavaboya gittim baya sari akıntı geldi, korkmalı mıyım bilmiyorum.
Yaaaa kuzum başınız sağ olsun kaç gündür aklımdaydınız Mekanı cennet olsun geride kalanlara sabır versin Rabbim

Enfeksiyon olabilir bi daha gelecek mi takip et, bol bol su iç

Off valla ne zor ya her şeyden korkar olduk. Benim bulantı sadece acıkınca oluyordu ama o da eskisi gibi değil sanırım. Göğüs hassasiyetim de yok
Aaaa düşünme böyle şeyler. Her şeyi güzele yor. Sil aklından sil sil.
İnşallah her şey güzel olsun sağlıkla ilerlesin
Tamamen gecmesini normalmi normaldir sanirim bnmde cok dolgunlar baya sanirim doldukca geriliyor agriyor
Valla benim dolgunluk da yok sıkıyorum ağrı acı da yok inşallah normaldir
Benim ne yesem yaniyor mübarek
Ay kötüymüş ya
Benimde hep 8-5 falan çıkıyor başından beri ama göz kararması vs olmuyor. Gebelikte zaten düşük olurmuş normale göre.
Çıktı mı sonuçların canım? Kahverengi leke sıkıntı olmaz ya herkes öyle diyor ya
Aynen bizimkiler de der ayva ye çocuk güzelleşsin

ikili taramada bir sıkıntı çıkmazsa gerek yok diyorlar inşallah hepimizin ki sıkıntısız olur. bende 20. hafta için diye duydum o yüzden bende düşünüyorum acaba gitsem mi diye

Bence mantıklı olan o. Adamlar bu işin erbabı yani. Detaylı ultrason vs perinatologlar bakmalı bence. Ben şahsen taramaları yaptırmayacağım sadece detaylı ultrasona gircem

Evet canım hamilelikte genelde düşük çıkıyormuş benim normal ama anlık oldu sanırım bir anda gözlerim falan karardı. Hamilelikten önce de tansiyonum çok düşmezdi düşünce fena yapıyor beni. Aman tek yukselmesin de

ikili taramada bir sıkıntı çıkmazsa gerek yok diyorlar inşallah hepimizin ki sıkıntısız olur. bende 20. hafta için diye duydum o yüzden bende düşünüyorum acaba gitsem mi diye

Bence mantıklı olan o. Adamlar bu işin erbabı yani. Detaylı ultrason vs perinatologlar bakmalı bence. Ben şahsen taramaları yaptırmayacağım sadece detaylı ultrasona gircem
Benimde düzenli gittiğim bir doktorum var ona devam edeceğim onda ikili taramamı da yaptıracağım ama 12 22 ve 32. Haftalarda perinatoloğa görünmeyi de düşünüyorum.Doktorlar bu haftalarda perinatolog takibini destekliyorlar zaten.

Bende gittiğimde sorayım doktoruma Şanlıurfa da perinatoloji var mı bilmiyorum ama bende isterim tabi garanti olsun

Aynen yüksek olması da sıkıntı. Her şeyimiz kararınca olsun
Benim de dün arkadaşım gitti 21 haftalık hamile 1 ay sonra bi daha gidecekmiş. Bende gitmeyi düşünüyorum. Artık doktorlar daha mı bilinçli diyeyim her şeyi ince ayrıntısına kadar düşünüyorlar

Amin kuzucum aynen öyle

Başınız sağolsun canim Rabbim sizlere hayırlı uzun ömürler versin inşaallah ailenizin de basi sağolsun onlar için çok zor evlat acısı. RABBIM birini alıp birini veriyor sizin karninizda da bir can var

Ah canım yaa, çok büyük bir kayıp.
Rabbim sizlere sabır versin.
Abiciğinin de mekanını cennet eylesin.

Merak etme, stresten olmaz sarı akıntı.
Bende uzun zamandır oluyo, doktorum normal demişti. Bugün aile hekimliğinden sonuçlarımı aldım, çok az enfeksiyon görünüyo. Hamilelikten ötürü enfeksiyon herkeste olabilirmiş. Artmadığı sürece sorun yok dedi doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…