Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Amin canım ya bende anlamıyorum ki perişan oldu oda bende tam uyuyor uyaniyor ağlarken içim gidiyor söylenerek ağlıyor

Vallahi öyle canim cok değişkenler ben benim.kiza huylu diyorum
Anne yani çok iyi oluyor gerçekten benim eski usul direk park yatak iyice dalsın bakalim da uyusun hala memeyle savaşıyor memeyi boş boş çekip yenisiningetirdi

Ablamın kızı 4.5 yaşında hala yanında yatıyor diyor ve susuyorum asla yanıma almıyorum kızımı

Ama çok güzel oluyor ya uyumak birlikte ben her zaman almıyorum da arada yatırıyorum. Yanımda uyuyunca hiç uyanmıyor oda çok güzel uyuyo dene gör valla hiç uyanmaz he :)

Eskiler bir sürü çocuğa iyi bakmış ya helal olsun.. Ben tek çocukta yamuldum

Ama eskiden koyuyorlarmış bi köşeye. Geçen anneannem öyle diyor. Kundak yapar atardık şurda yatarlardı ne ağlama vardı ne başka bir şey diyo
Doğruuu ananemde bana diyorki eskiden olsa napacadın biz kenara koyar tarlaya giderdik. Dedim niye hep en olumsuzla karşılaştırıyoruz. Daha iyisi ile karşılaştıralım bilmem kaç bakıcı ile bakanlar var

Atak haftası mıdır ne anlamadım. Şimdi mesela kaç saattir uğraşıyoruz annemle uyutmaya bağırıyor çığırıyor uyuma yok.
Kesin atak haftası ya ben sabahtan beri uğraşıyorum daha yeni daldı oğlum. Gündüz sıfır uykuyla nasıl dayanıyor bilmiyorum uyuyamadıkça da çığlık çığlığa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…