Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Nerde vallahi arada yapardi da beni bitirdi dunde gece 3de kalktı sabah 8 e kadar
Off Allah yardımcınız olsun kuzum şu atak haftaları bebekler içinde ne yaşıyorsa ne hissediyorlarsa hiç durmuyor değişik huy ediniyorlar
Hadi gözümüz Aydın kuzum çok sevindim
Çok sağol canım
Aa bak o iyiymiş bende deneyim kucakta kalıyor ya emdikten sonra o sayılıyor mu
Vajinasında bişey çıkmış anlamadım yarın doktora gideceğim canım
Hee şimdi hatırladım canım inşallah kötü bir şey çıkmaz sizinkinde de hayırlı güzel haberlerle gel inşallah

Bence en iyisi sağlam güvenilir bi bakıcı. Ben olsam onu tercih ederim.

Aynen ya doktor da öyle yazmış bebekten bebeğe kemik gelişiminden bile değişir diye. Benimki de tembel gibi sanki

Canim evet beyaz gürültü ole uyutuyorum memede 20 dk yakın tutuyorum sonra besige koyuyorum normalde dururdu ama bugün çok fena hiç yanima yatirmadim alışıp gecede isterse kendimden korkuyorum ne olur ne olmaz diye

Tam hatırlamıyorum ama anneme ben konu açmadım hiç.. Annemi eşim çağırdı hamileliğimde.. Annem şuan arada kaldı hem ananem hem bizim..
Bence hiç öyle düşünme senin ananen annene öyle davrandığında annen kimbilir nasıl hissetti. Aslında seni en çok annenin anlaması lazım bence.. Hem sen tüm yükü komple annene vermeyeceksinki mesai saatleri arası bakıcak.. Belki şöyle olur yanına bir yardımcı tutarsın yükü paylaşsınlar diye.. Yarı zamanlı bile olabilir. Bilemedim ki bende bir yandan ne yaparım diye düşünüyorum.. Kışın rahatta sezonda benim iş çok yoğun

Seneye çok geç benim saçlar keçe gibi oldu taramakta zorluk çekiyorum. Hep kafam topuz saçımı açınca bebek bir tuhaf bakıyor

Ben şubatta başlayacağım inşallah. ailelerden kimse gelemeyecek gibi duruyor yüksek ihtimal bakıcı ayarlayacağız canım

Nasıl sinyal veriyo peki :)

İnş canım inş

Ben kucakta bekletiyorum tatlım. Dermanım yoksa reflü yatağı yanımda ona yatırıyorum gözünü açarsa yanına uzanıyorum elimi uzatarak. Çünkü bazen bende çok yoruluyorum 25 dk bekleyemiyorum

Canim evet beyaz gürültü ole uyutuyorum memede 20 dk yakın tutuyorum sonra besige koyuyorum normalde dururdu ama bugün çok fena hiç yanima yatirmadim alışıp gecede isterse kendimden korkuyorum ne olur ne olmaz diye
Ablamın kızı 4.5 yaşında hala yanında yatıyor diyor ve susuyorum asla yanıma almıyorum kızımı

Canim oğluma bakan teyze var eşimin aile dostu 67 yaşında fln ama annemlerden daha genç duruyor temizlik beklentim yemek beklentim yok kızıma iyi baksın yeter inşallah güvenilir birini bulursun keşke benimde yarı zamanlı şansım olsa uzak olduğu için her türlü kızımdan 1 2 gün uzak kalacağım

Bu arada annelerimizin bakmasını cok isterdim fakat heriki ailede memlekete yerleşti şansıma keşke 30umda evlenmeseydim o zamannemekli olup kaçma şansları olmazdi

Evet ya bakıp bakıp gülüyor da burnuyla ağzı ile oynuyorum cok hoşuna gidiyor
Biraz önce banyo yaptırdık güldü hoşuna gitti
Giydirirkenn başladı yaygaraya kucama aldim sus pus

Bizimkide sürekli eli ağzında oyuncakları kıyafetleri sürekli ağzına sokuyor damarları şimdiden kasinmaya baslamismidir

Ay bende kurutma makinasi istiyorum doğru canim fiyatlar uçmuş resmen

Bebişlerin bir günü diğer güne uymuyor tatlım çok iyi anlıyorum seni..
Ben de ilk defa şimdi reflü yatağında yanımda yatırıyorum. Oda kendi evimizde değiliz. Annemin yatağıda büyük duvar tarafına oğlanın reflü yatağını dayandık bende diğer uçta
Evimize gidince anne yanı park yatağı yatağa yaklaştırcam kendi yanıma.. sende öyle yapabilirsin ya da 25dkdan sonra yatağına yatır.

Demekki canim ya memede bile savaş veriyor süt mü yok diyorum var gaz mı var diyorum yok of demekki zaman zaman yapıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…