Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ben de nisanda başlayacağım. Annem bir iki saat bakıyor suan zorunlu kalırsam. İse başlayınca da bakarım diyor ama onun da hastalıkları var kıyamam o kadar ayaklanan bebeğin peşinde dolaşmak da zor. Kv de cok bakabilecek gibi degil. Ben de yardımcı bakıcı tutacağım annem ve Kv de dönüşümlü gelip yanında dururlar. Tabi aradığım gibi birini bulabilmek mesele şimdiden aramaya başladım

Ay bende kurutma makinasi istiyorum doğru canim fiyatlar uçmuş resmen
Kurutma makinesini ben pek verimli bulmadım özellikle bebek icin. Cunku bazı kıyafetleri cekiyor. Özellikle ebebekten aldıklarım hep kurutucuda küçüldü. İyi markalı dokumasi güzel olanlara birsey olmuyor. Egerki bebisler icin düşünüyorsanız bir araştırın derim. Bnmki iyi bir markanın olmasına rağmen ben verim alamadım.

Ben kucakta bekletiyorum tatlım. Dermanım yoksa reflü yatağı yanımda ona yatırıyorum gözünü açarsa yanına uzanıyorum elimi uzatarak. Çünkü bazen bende çok yoruluyorum 25 dk bekleyemiyorum
Ben de gündüz genelde kucakta bekletiyorum ama gece emzirdiğimle yatağa attığım bir oluyor çünkü bazen ayıkamıyorum düşmekten korkuyorum. Çok sık uyanıyor benimki
Amin canım ya bende anlamıyorum ki perişan oldu oda bende tam uyuyor uyaniyor ağlarken içim gidiyor söylenerek ağlıyor
Ya o içli içli ağlamalarına bende dayanamıyorum kuzularım benim ne yaşıyorlar kim bilir
Bu gece inşallah rahat rahat uyur

Domates neden önerilmiyormuş acaba ilk kez duydum

Bende onu soracaktım kaç gündür unutuyorum. Bebişin kıyafetleri hiç atmadım çeker mi diye sorcaktım

Bende verimli bulamadım haklısın. Kendi kıyafetlerimde soldu hep. Oyüzden pahalı kıyafetlerimi orada kurutmuyorum:)

Eskiler bir sürü çocuğa iyi bakmış ya helal olsun.. Ben tek çocukta yamuldum

Canim koy besikte sallıyordum ara ara dedi annem kucak yok bide bez yok lazımlik gibi bi tenekemi ne bagliyorlarmis şaka gb surekli yatiyormusuz
Vallahi benim oğlum hiç uyumazdi saatlerce sallardim ama kızim emdiği için imi bilmiyorum surekli kucağımda nereye bırakırsam bırakayım surekli kucak kucak

Yaaa benimkide bugün öyle ettii opuyorum ediyorum seviyorum nedemek calışıyo anlamıyosun

Simdide yarı uykulu gözlerime bakıp bisiler mırıldanarak anlatmaya çalıştı
Uyuyamiyormu benim kızım ben kıyamam ona diyorum uuuuu uuuuu diye sesler çıkarıyor

Reactions: Jou

Canim ya ablam memnun değil eşimi ablasi cok memnun
Bir arkadaşımda tam kurutmuyorum seriyorum öyle kuruyor diyor o zaman ne anlamı kaldı diyorum
Bilemedim

Ay gece bende öyleyim vallahi
Cok tutmak.istemiyorum gözlerim gidiyor uyumazsa.mecbur açıyoruz o ayrı:)
Ay inşallah canim.simdi kucağımda yeni daldi bakalim bekliyorum

Simdide yarı uykulu gözlerime bakıp bisiler mırıldanarak anlatmaya çalıştı
Uyuyamiyormu benim kızım ben kıyamam ona diyorum uuuuu uuuuu diye sesler çıkarıyor
Benimkide öyle bugün pek uyumadı okadar yorgunumki başım çatlıyorrr uyuyo 15 dkda uyanıyo ilkkez bunu çözemedim ne olduğunu 12 olsada uyusa derdindeyim şuan

Valla hamileliğinin 4. 5. Ayından beri yanındaysa sımsıkı sarıl o anneye. Benimki 2 gün zor dayanır fırt kaçar. Yardımcı tutarsam annemi hiç karıştırmam çünkü ikisi birbirini yer bakacak kadına yazık olur. Sen yazlık yerdesin turizmde mi çalışıyorsun? Allah hepimize kolaylıklar versin inşallah.
Ben şubatta başlayacağım inşallah. ailelerden kimse gelemeyecek gibi duruyor yüksek ihtimal bakıcı ayarlayacağız canım
Ben de bakıcı düşünüyorum. Maddi olarak zorlayacak ama anneme de zorla bakacaksın diyemem istemezse.
Ahh ne güzel güvenilir ve çocukları seven biri demek ki benim de ek bir beklentim asla olmaz, zaten 5 saat evde olmayacağım. Umarım iyi biri çıkar karşıma. Keşke kreş yaşına kadar devlet desteklese de kendimiz büyütebilsek.
Bana da kaşınıyor gibi geliyor, eşim elini keşfediyor diyor ama hart hart damağına sürtüyor yumruğu
Ama çok güzel oluyor ya uyumak birlikte ben her zaman almıyorum da arada yatırıyorum. Yanımda uyuyunca hiç uyanmıyor oda çok güzel uyuyo dene gör valla hiç uyanmaz he :)
Benim oğlum değişik mi ya asla yanımda yatmıyor. Emerken falan ayda yılda bir uyursa yanıma yatırıyorum saniyesinde gözünü açıp tepiniyor. Sadece gece kendi beşiğinde, gündüz de sürekli sallnarak hamakta Uyuyor
Eskiler bir sürü çocuğa iyi bakmış ya helal olsun.. Ben tek çocukta yamuldum
Ahahaha ben de
Ama eskiden koyuyorlarmış bi köşeye. Geçen anneannem öyle diyor. Kundak yapar atardık şurda yatarlardı ne ağlama vardı ne başka bir şey diyo
Benimki de öyle diyor. Böyle değildi çocuklar diyor. Bizimkiler vitaminden mi neden böyle bilmiyorum hepsi bilmiş
Yaaa şimdiden başladın mı bakmayaa ben de mi bakmalıyım ki. Sen hangi şehirdesin? Fiyatlar nasıl?

Ben de bulayım bakıcı Ocak gibi başlasın istiyorum yaklaşık bir ay birlikte duralım sonra başlayayım okula iyice öğrensin her şeyini. Yemek temizlik vs istemem zaten. Olduğum şehirde geçen yıl arkadaş 900e baktırıyodu ama şimdi mümkün değil o fiyata bulunmaz

1 ay önce başlatmak çok mantıklı gerçekten. 900 müüüü tam gün mü hem dee ay nasıl güzel bir fiyat bu ben biraz bakındım da internetten 3500 5000 bu civarda

1 ay önce başlatmak çok mantıklı gerçekten. 900 müüüü tam gün mü hem dee ay nasıl güzel bir fiyat bu ben biraz bakındım da internetten 3500 5000 bu civarda
Şimdiden haber salıyorum ben sağa sola buluruz inşallah bakalım evet ya 900 çok iyi de şu an yoktur heralde o fiyata bulunca yine yazarım ben buraya bakalım kaça bulcaz 3500 5000de çok fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…