Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Saolsun iyi kötü çekiyor kahrımı.. Gelmese halim haraptı.. Ama ne zamana kadar kalıcak ki hayırlısı..

Biraz önce kucağımda oturturum çok hazırlıklıymış baya gaz çıkardı

Ablamın kızı 4.5 yaşında hala yanında yatıyor diyor ve susuyorum asla yanıma almıyorum kızımı
Dogdu doğası hiç yan yatağı kullanmadık kızımla hep dipdibeyiz babayı da salona attık sen yatak yanı beşigi mi kuklaniyosun? Bgn ben de kurucam çunku eşim mızıklamaya başladı

Çok geçmiş olsun. Sen emzirdikçe artar diye düşünüyorum elektrikli süt sağma aletin varsa onla gün içinde kendini sağarak süt üretimini tetiklemeyi deneyebilirsin

Çok geçmiş olsun. Sen emzirdikçe artar diye düşünüyorum elektrikli süt sağma aletin varsa onla gün içinde kendini sağarak süt üretimini tetiklemeyi deneyebilirsin
Çok teşekkur ederim. Makina var aslında ara ara sağdım ama ona rağmen azaldı doktor strestendir dedi

Evet çilek alerjik gıda, olabilir
Büyük ihtimalle ondan oldu canım
Var var canım hiç sıkma canını şuan emzirebiliyor musun
Öncelikle stresten uzaklaşman lazım
Bol bol emzir boş da emse emzirmeye devam et
Protein ağırlıklı beslen özellikle kırmızı et çok iyi geliyor
Kimyon çayı yap
Beyaz dut kompostosu yapabilirsin oda çok iyi geliyor
Ve en önemlisi bol bol dinlenmeye ve uyumaya çalış

Bugün emzirmeye başlıycam yalandan bi denedim alıyomu die çok şükür alıyo memeyi, tavsiyelerin için teşekkür ederim rahatladım

Artar tabiki, dogru yontemke dogum yapmamis evlat edinmis annelerden bile süt gelebiliyormus, instagramda söyle bir sayfa var bi bak istersen
Ben danismanlik almadim ama paylasimlarini ve youtube videolarini takip ediyorum
Çay ve tabletinden de satin aldim yeni

Hic stres yapma surekli emzir ve sağ sütünü
Humana ve rezene çayı tavsiye ederim canım

Ya evet gözume carpmıştı bu kadın bi inceliyim profilini teşekkür ederim

Yurtdışında emzirme danışmanları böyle durumlarda relaktasyon için motilium mide hapını öneriyorlar, yan etkisi prolaktin hormonunu yükselterek sütü arttırması. Gerçekten çok işe yarıyor ve bebeğe geçip yan etki yapmaması da artı yönü.

Var kuzum oksitosin masajı yaptırman lazım her gün kendine.. İnternette videoları var lavanta yağı ve zeytinyağıyla miss gibi rahatlatıp süt salınımını arttırıyor. Tabi birde bebiş memeden çekiş yaptıkça beyindeki salgılama bezine uyarı gidip süt salınımı olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…