Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ehehehhh gece bende beklemiyorum uykudan emmeyi bırakınca yatırıyorum

Çok fazla ama mecbur kalınca gözümüz görmeyecek 5i 6yı

Aynen mecbur vericez
Hayat çok pahalı
2 çocukla hele
Kardesi geldi düzeni bozulmasın diye anaokulu da özele devam ettik gecenseneki yere bide onun taksiti her ay
Allah herkesin yardımcısı olsun hepimizin alim gücü düştü

Ben biraz hareketliymişim annem benle baya uğraşmış kardeşim olacağı zaman ağlamış oda böyle olacak diye

Ben biraz hareketliymişim annem benle baya uğraşmış kardeşim olacağı zaman ağlamış oda böyle olacak diye

Hahahaha Ay aglanmazmi
Benim 1 numara çok naif emeklerken eliyle kontrol edip ilerler kizcemin böyle olacağını düşünmüyorum anne karnında bir tane fotosu yok durmadigi için

Sen söyleyince farkettim bende biberonda 2. Deliği açınca reddetti. Yoksa çok güzel alıyordu. Eski küçük biberonu var onla mı versem. Çünkü her yolu denedim asla almıyor öyle ağlıyor ki ağlarken de kafasını kaldırıp gözümün içine bakıyor sanki işkence çektiriyorum

Ahh aynı hisler. İçim istiyor tabiki gözüm arkada kalmadan anneme bırakabilmeyi ama bir yandan da zaten bizi büyütmüş rahata ermiş tam kadıncağız. Düzeni bozulacak, hiç kolay değil çocuk bakmak. Hepimiz için hayırlısı olsun ama gördüğüm kadarıyla bakıcı çoğunlukta. Bakalım ben ne yapacağım

Aynen canim genelde bakıcı inşallah gönlüne göre birini bulursun
Ne diyelim annelerimizde imkan buldukça bakiyor işte

Tabi ki 2 çocukla daha zordur mutlaka. Allah hepimize yardım etsin durumlar çok kötü malesef bir şey alınmıyor

Nasıl sinyal veriyo peki :)
Henüz hazır değilse ağlar, durmaz, oturmaz, huysuzluk eder. Hazırsa rahatsa mutlu oluyor, yatmak değil daha çok oturmak istiyor. Benim kızı yatirinca ağlardı, koltuğun köşe kısmına oturtuyordum, cingiragi alıp oynuyordu mesela, rahat olmasaydı sorun cikarirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…