Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Benimkide öyle bugün pek uyumadı okadar yorgunumki başım çatlıyorrr uyuyo 15 dkda uyanıyo ilkkez bunu çözemedim ne olduğunu 12 olsada uyusa derdindeyim şuan

Uyudumu bizimki 10 gb uyudu ama giprasiyor
Uyumadiklarinda hersey duruyor ya
Vallahi bende bittim mutfakları fln topladim kendime bi nefes alanı istiyorum

Reactions: Jou

Anneni anlatırken kendi annemi gördüm
İlk doğumda surekli günlük kaçıyordu eve
İkincide tembihledim hiç biryere kipirdayamazsin yamacımda oturacaksın neyseki durdu 15 günü doldurdum artık gibebilirmiyim dedi tamam hatun gidebilirsin dedim

Ya oğlumda 1 hafta beraber kalmıştık alışması için içim cız etti ilk altını değiştiriyor ağlamıştı simdiki aklıma olsaydı ilk önce oyunun arkadaşı yapardım onları kaynastirirdim iyice ah ne bilim zor be bırakmakta keske annelerimiz kayinvalidelerimiz bakabilse
Ele bırakmasınlar biz bakalım çocuğa deseler
Eee simdi emekli olmuş insanlar gitmek istiyorlar
Bu hikayede herkes mi haklı ya

Bende onu soracaktım kaç gündür unutuyorum. Bebişin kıyafetleri hiç atmadım çeker mi diye sorcaktım
Bana da kuzenim cekiyor atma dedi. Ben de ilk zamanları atmadım. Geçenlerde askıda yer yoktu dedim atayım yaaaa nolacak sonra aldım boyumun ölçüsünü bende
Canim ya ablam memnun değil eşimi ablasi cok memnun
Bir arkadaşımda tam kurutmuyorum seriyorum öyle kuruyor diyor o zaman ne anlamı kaldı diyorum
Bilemedim
Aynen her ayarı tam kurutmuyor. En az 2-3 saatlik ayarlarında yaparsan tam kuruma yapıyor. Ama mesela yetişkin atlet ve alt çamaşırları da bariz inceliyor bir süre sonra. Hic kullanmıyorum desem yeridir.
Yaaa şimdiden başladın mı bakmayaa ben de mi bakmalıyım ki. Sen hangi şehirdesin? Fiyatlar nasıl?
Etrafa haber saldım onceligim tanıdık referanslı biri. Ayrıca internetten de fikir edinmek amaçlı baktım fiyatlar 3500-5500 bandında değişiyor. Samsun’da yaşıyorum ben. Bakıcı işi gerçekten çok zor, iyi birisini bulmak yani

Benimde iç çamaşırlarımı yıprattı bide çorapları küçültüyor genel olarak memnunum ama

O zaman almim

Düşününce bile zor geliyor gerçekten ya nasıl olacak bilmiyorum bırakmak. Bizde de ailelerin büyük çocuğuyuz ikimiz de öyle olunca geride kardeşler var aileler çalışıyorlar vs derken bakamazlar.

Yok sadece bebek için değil. Kışın çamaşır kurutma tam bir işkence birde kıyafetler çok toz içinde kalıyor onlar için istiyorum. Arkadaşım aldı çok rahatladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…