Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
mürüm eriği,şeftali, kırmızı biber, bamya, enginar dondurucada ahududu vsde atmak istiyorum dondurucuya ama bakalım pazara pek gidemiyorum
Ben okadar atamam ya benimz aten dondurucum hep doluyo hiç yerim yok extra dondurucu almak istiyorum evime yer yok artık koyden getirtcem eşimin yengesine olmadı parasıyla etsin

Gecmiş olsun canım
Benim kiz dişleri kaşinıyo dünden beri huysuz boşyere ağlamaya başladı sanki uyku uyuyamıyo iştahsız

Uyudumu bizimki 10 gb uyudu ama giprasiyor
Uyumadiklarinda hersey duruyor ya
Vallahi bende bittim mutfakları fln topladim kendime bi nefes alanı istiyorum
Aynennn canım 12bucuk oldu uyudu hele yatakta yanımda uzandı eme eme uyudu öyle sonra koydum yerine bende zatne oa ra gitmişim eşim uyandırdı beni koydum yerine

Canım saol sorduğun için çok şükür önemli birşey değilmiş büyükçe küçülür 6 ayda bir kontrol dedi. Senin miniklerin neyi var.
Kizlarrr ek gödayı doktorlarmı söylüyoda biz veriyoruz acaba

Canım doktor söylüyor. Biz bu ay sonu başlıyoruz 5. Ayda başlarız dedi

Gözün aydın canım çok şükür kötü bir şey çıkmamış

amiiin teyzesi çok teşekkürler

Gecmiş olsun canım
Benim kiz dişleri kaşinıyo dünden beri huysuz boşyere ağlamaya başladı sanki uyku uyuyamıyo iştahsız
Sağol kuzum. Bizde de aynı diş etleri beyazlamış sürekli eli ağzında ne uyku var ne de huzur.Çabuk atlatır inş 4. ay uyku gerilemesi ve en kötü ataklardan biri geliyor gardınızı alın Ayy sevindim çok şükür.Kontrollerden haberdar edersin artık.Kızın 26. ay atağı var bana yapıştı oğlum da aynı huysuz:)
Ben soğuk algınlığı:)

Masaj bu şekilde
Aman kim yapacak ki bunu? Azcık sırtımı ov diyorum eşime bi elinde teledon iki fırt fırt tamam, sonra sen de bana masaj yapar misin moduna geciyor hemen geçen tatile gidersem masaja gidicem demistim fiyati duyunca cimriligim tuttu eşimi yolladım gitmedim. Resmen masaja açım, şöyle aromaterapili bir masaj yapanım olsa

Ayy ben de lcw dan bir kaç bişey aldım 150 tl den aşağı bişey yok.Haziran da aldığım 2 li çıtçıtlı body 70 tl iken şu an 150 tl olmuş.Akşam civilin sayfasına baktım orası biraz daha uygun geldi.Kızıma ordan kışlık bakıcam.

Tabiki ederim canım 23ünde yine gideceğim. Sanada geçmiş olsun canım

Ayyy vallahamı kızzz 4ayın cok zor diyolar uykusuz geceler diyolar gelsin macera yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…