Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kizlar acil cevap rica
Uyutuyorum yerine koyunca uyaniyor 10 dk gülüyor sonra ağlama krizi uykusu var hemen uyutmak istesem uyumuyor
Memeyi almiyor sallaya sallaya aldırmıyorum
Solu hiç almiyor hele Ay kafayı yedim dun bugün uyamamasi bisi değil feci agliyor balkona fln çıkınca susuyor 10 dk sonra tekrar ağlama krizi ve meme reddi

Canim ya atak haftasimi
Bizim kiz öğlenden sonra memeyide red ediyor kafayi yedim 2 gündür
Bide emerek uyuyor bu sefer uyuyamadigi için ağlama krizleri

Uyku zamanı geçmiştir canım benim oğlanda uykusu gelip dalamayınca öyle yapıyor çok uyaran varsa etrafta azalt beyaz gürültü aç duvara doğru dönsün yüzünü sabit olduğun yerde salla iyice sakinleyince yavaşça emzirme pozisyonuna getir aynı ritimle memeyi tutuyor uyuyor bugün 2 kere oldu bizdede tam uyuycaktı kapı çaldı sonrada telefon sonra kriz başladı

Ay evet beyaz gürültü actim sonra salladım sakinledi ama dediğin gb tekrar uyandı 2 den bu yana böyleyiz
Daha yeni sakinleştirdm

Ay evet beyaz gürültü actim sonra salladım sakinledi ama dediğin gb tekrar uyandı 2 den bu yana böyleyiz
Daha yeni sakinleştirdm
Çok uyanık kalmamasına dikkat et en fazla 1 saat 20 dk uyanık dayanabiliyormuş yeni doğan bebekler ondan sonrası uykuya direnme ağlama krizkeri uyku sinyallerini takip et çok uykusu olduğu için memeyi istemiyordur zaten uyuyamadığı için yorgun memedede daha çok yorulcak üstüne birde açlık ekleniyor çıkmaza giriyor bizim oğlanda öyle oluyor yatırınca 15 20 dk elimi göğsüne koyuyorum dinlenmesi uyanmaması için sonra uyanıyor aç olduğu için emziriyorum uzun uykuya geçiyor

Canım arkadaşın dediği gibi uyku saati geçince bide atak haftasında yaşıyoruz bunu. Emzirince bırak kucağında uyusun en azından biraz uykusunu alır huysuzluğu gider. Başka çare kalmıyor

Canim uyku saatlerini atlamiyorum ayakta kalma süresinde kacirmiyorum fakat uyanip uyandı uyuyup uyandı bu seferde çıldırdı ama 20 dk elimi tutma olayını yapicam memede tutup sonra bırakıyordum yerine

Canım arkadaşın dediği gibi uyku saati geçince bide atak haftasında yaşıyoruz bunu. Emzirince bırak kucağında uyusun en azından biraz uykusunu alır huysuzluğu gider. Başka çare kalmıyor

Kuzum onada razıyım fakat kucağımda da uyaniyor etrafa bakıp gülüyor sonra memeyi geri almiyor 10 dk sonra ağlama krizi valla şaşırdım

Kuzum valla bende anlamadım benim bebe de öğleden sonra başladı. Memeyi almıyor bağırıyor ağlıyor. Kucakta gezerken susuyor bazen homurdanıyor. Atak mı acaba yani aklıma bişi de gelmiyor. Sana hemen yazamadım bile..

Kuzum valla bende anlamadım benim bebe de öğleden sonra başladı. Memeyi almıyor bağırıyor ağlıyor. Kucakta gezerken susuyor bazen homurdanıyor. Atak mı acaba yani aklıma bişi de gelmiyor.
Herkeste aynı sıkıntı olduğuna göre atak olabilir sanırım benimki de almıyor. Uykusu var uyutmaya çalışınca ağlıyor. Bana bişiler söyleyip duruyor o arada küfür mü ediyor napıo anlamadım

Kuzum valla bende anlamadım benim bebe de öğleden sonra başladı. Memeyi almıyor bağırıyor ağlıyor. Kucakta gezerken susuyor bazen homurdanıyor. Atak mı acaba yani aklıma bişi de gelmiyor.

Kuzum baktım atak olabilirmis
Memeyi almiyor ağlıyor
Balkona çıkarıyorum oyun oynuyorum altını açıyorum gülüyor bakıyor
Sallaya sallaya oda oda oda gezdim beyaz gürültüyle dolaştım Ay inşallah kısa sürer canim ya

Babasını aradım görüntülü sanki beni şikayet ediyor sıpaaa anammm kendi benzedi huyuda benziyor galiba hani bu oğlanlar anacı olurdu

Galiba canim ya
Bana da söyleniyor bazen sakın bazen sinirli
Ama yok böyle bir ağlama napcaz bilmiyorum
Simdi uyudu hani kötü rüya görürsün ya inlersjn öyle Ay bide şu kakasını yapsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…