Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Canim ya atak haftasimi
Bizim kiz öğlenden sonra memeyide red ediyor kafayi yedim 2 gündür
Bide emerek uyuyor bu sefer uyuyamadigi için ağlama krizleri
Canım doğum tarihine göre bakarsak atak haftası. Ama atak haftası 40.haftaya göre bakılıyormuş o zaman değil. Bence doğduğu tarihe göre olmalı. Ve uzun bi atak haftası fırtınalı günler diyordu

Benimki de bugün tekrardan öyle oldu önceki gibi fazla değilde biberon ağzının içine girince bağırıyor resmen. Zıplaya zıplaya içiriyorum kol kalmadı artık

Bence atak değil doğumlar farklı. Dolunay ve retrodaaaaaan demedi deme

Kızlar e bebekten geldi ihtiyacı olan belki katılmak ister. Ben emzirmediğim için ilgimi çekmiyor

Anne sutu artiran cay tarifimiz sayesinde danismanlik verdigimiz bebeveynlerimizin anne sutunu artirdik, formul mama ile beslenen bebeklerimizin tamamen anne sutu ile beslenmesini sagladik. Siz de cay tarifini ogrenmek, emzirme konusunda UCRETSIZ BIREBIR danismanlik almak icin tiklayin: Emzirme Destek Projesi - Bebek.com B018

Bize niye böyle şeyler gelmiyor kız

Can boğazdan gelir bacım Kız dermanım kalmıyor benim boşluk buldum da süpürge bulaşık uğraşıyorum ya da yemek yapmak. Annemin hastane işleri var ona kalsın istemiyorum ev işleri..

Evet açlıkta baya etkiliyor. Ben yerken tutamıyorum kucağımda

1 kase kuruyemiş emzirdiğim yerde oluyor kalkamasam bile onlardan yiyorum tek elle emzirme yastığıyla emziriyorum ben diğer türlü emziremiyorum 1 elim boşta oluyor bi şişede su açlığımı bastırıyorum tek elle çok iş yapmayı öğretiyor bebeler sling aldım 2 gün durdu içinde bakıyorum instagramdan bebekli sarma sarıyorlar slingle

Ben tutabiliyorum ama bazen sikinti yaratabiliyor bu durum. Bi keresinde kizim memedeyken yedigim pilavdan bi tane pirinc tanesi tam dudaginin kenarina düştü hemen almasam hüüpp diye gidecekti ilk durmadigi zamanlarda eşim önüme ekmek kopartıyodu ufak ufak onları tahin pekmeze bana bana yiyodum. Bazen uzerine damlama kirinti dokulme durumlari oluyor ama en azindan aç kalmıyorsun

Jou canım sen çerkezköy de oturuyorsun galiba bende 7 sene orda oturdum şuan sarayda oturuyorum. Doktora kime gidiyorsun çok seçenek yok buralarda ama irmetten hiç memnun kalmadım ben yeniidoğan döneminde direk değiştirdim

Reactions: Jou
Ay evet riskleri de var öyleee.. Ben yatağa koyayım diye bakıyorum. Kollarımda incecik kırılcak nerdeyse

Kizlar benim oğlan grip oldu galiba ıhlamur versem olurnu ? Yarin dr götürcem ama gece rahat etsin istyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…