Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ataktan başka çıkar yol kalmıyor inşallah dediğin gibi kısadır

Babasını aradım görüntülü sanki beni şikayet ediyor sıpaaa anammm kendi benzedi huyuda benziyor galiba hani bu oğlanlar anacı olurdu

Ee kızda bana düşkün tabi şuan ama herşey değişebilir yani:)
Galiba canim ya
Bana da söyleniyor bazen sakın bazen sinirli
Ama yok böyle bir ağlama napcaz bilmiyorum
Simdi uyudu hani kötü rüya görürsün ya inlersjn öyle Ay bide şu kakasını yapsa

Ya benimki de uykusunda öyle bi ağlıyor ki. Kaka durumu zaten 2-3 günde bir yapıyor. Mama da veriyorsan doktor bana değiştir, probiyotik mamalardan al dedi

Mama cok az yedi bibeeronu almiyor cnim ya

Bende bugün tektim. Yemek bile yiyemedim, su içmedim mahvoldum. Ayakta emzirdim sıpayı zar zor.

Ya bende ne olursa olsun fırsatını bulup kesin yiyorum. Bütün gün ağladığı zamanda aynı yani ben neden aç kalamıyorum. Tek yaptığım soğuk çay ve kahve içmem yemeğe düşkünlüğüm bu kadar olmamalı yaw

Anca kahvaltıyı yapabilirsem yapıyorum sonrası muallak

Kendini düsün beee bırak kocanı iki fırt fırtt edip yolluyo adam seni
Aman o da işte çok yoruluyo diye işte hep anaçlıktan oluyo bunlar
Belli olmaz valla yeğenimin ilk önce üst ön dişler çıktı. Geçen burda biri yazmış köpek dişleri çıkmış önce
Aynen benim kastettigimde o dişler, valla beyaz beyaz yerleri var ikisinin de

YunSev benim bebiş 6 gündür kaka yapmıyordu. Bugün kaka masajı yaptım ve sonuç kakasını yaptı YouTube kaka masajı yaz kuzum kısa bir video var diğerlerine göre 3 değişik hareketli ilk onu yaptım, sonrasında i love u diye hareket var kaka için yine youtubedeki videolardan adamın olduğu bir videoda gösteriyor. Ardından da onu yaptım.

Bende bugün tektim. Yemek bile yiyemedim, su içmedim mahvoldum. Ayakta emzirdim sıpayı zar zor.
Çok zorlandığım günler vende kuruyemiş ve ekmek arası şeyler yiyorum bazen yumurta haşlıyorum kucağımdayken onu yiyorum aç kalınca sütte az oluyor memeler dolmuyor kuru üzüm kaynatıyorum hergün süt için çok faydasını gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…